Babamdan büyük adamin bana asilmasi normal mi? Cildirmak uzereyim

Afedersiniz sugar daddy dedikleri ya genç bir kadının para karşılığı yaşlı birine bedenini sunması (o da basbayağı fuhuş oluyor), ya da psikolojik problemli kadınların kart adamlar tarafından sömürülmesi oluyor. Nerden bakarsanız bakın ortada yanlış bir durum var. Sizce bu normal bir insan ilişkisi mi? Ya ticaret var, ya da psikolojik bir probleme tepki olan bir davranış var. Her 2 durumda da ortada normal bir romantik ilişki yok.Şöyle bir durumu ilişki çeşidi olarak normalleştiremezsiniz, olmaz.

Bu al gülüm ver gülüm mevzusu, adam bekar olup sansını deneyebilir. Hayır cevabını alır ve çekilir. Adamın buradaki en büyük 2 hatası var biri medeni durumu öteki de yapışkan olması.
Ay iğrenç ya iğrenç asla böyle bişeyi normalleştiremiyorum kafamda gitsin herkes kendi jenerasyonuyla takılsın bekar olsaydı bile o yaşta genç bi kadına böyle teklifte bulunacak cesareti bulmaları çok mide bulandırıcı

Sizin genel üslubunuzdan cok hoslanmadıgım icin cevap vermeyecegim maalesef. İyi forumlar.

Bu al gülüm ver gülüm mevzusu, adam bekar olup sansını deneyebilir. Hayır cevabını alır ve çekilir. Adamın buradaki en büyük 2 hatası var biri medeni durumu öteki de yapışkan olması.

Yasi cok mide bulandirici . Yani olacak is degil.

Ben oyle askin ucuk kacik oldugunu dusunmuyorum. Saglikli insan kendi yas grubuna bakar. Onlardan etkilenir. Cocugu yasindakine o gozle bakamaz.

Mahalle baskisi bence guzel bir sey. Boyle yapan insanlar tecrit edilirler, dislanirlar ya. Mahalle baskisi aslinda toplum duzenini koruyor bir yerde.

şöyle:
bana göre kücük yasta evlenmek de cok yanlıs ama yapanı ilgilendirir.
sugar daddy tercih etmem, benden yasça büyük kişileri de. ama bunu yasayan kişilerin kendi tercihi.
normalleştiririm cünkü hayat gerçeği.siz ıyy deyince yok olmuyo bu insanlar.
benim gördüğüm sıkıntı evli ve yapışkan olması, hayırdan anlamaması.
herkes dilediği şeklde yasar, psikolojik problemi var ya da yok onun hayatı.
toksik ilişkiler de öyle. bunu anlamak zor değil diye düşünüyorum. biz parası için veya babasıyla sorunları var ondan beraber diye düşünebilriz ama bunun önemi yok ki?
bir sürü adam şansını deniyor herkes aynı değil. evli adamlara yüz veren de var, metres hayatına okey olan da. kuma olan da.
bunları onaylamam gerekmiyor ama varlar.
adam belki de daha önce öyle ilişkiler yaşadı ,kendi tercihi. yine deniyor.
acun ılıcalı misal 19luk kızlarla beraber. oluyor. ali ağaoğlu vs
konunun diğer kısımları beni ilgilendirmiyor

haa bana yaslı biri asılınca ben de "ıyy yaslı sapık ,yüzsüz " vs diyorum tersliyorum ama devam ederse müdahale ederim
bu iğrenmemi değiştirmiyor

haa bana yaslı biri asılınca ben de "ıyy yaslı sapık ,yüzsüz " vs diyorum tersliyorum ama devam ederse müdahale ederim
Iyi de bana ilk yorumunuzda, yasinda degil medeni halinde sorun dediniz. Simdi size asilanlara yasina ithafen sapik diyorsunuz?

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

Ayrica herkes sansini deneyebilir demistiniz. Madem oyle adam fal acip niyetinize bakamayacagine gore neden rahatsiz oluyorsunuz? Sansini deniyor iste?

Bilinc altiniz bunun tersligini kabul ediyor demekki.

Iyi de bana ilk yorumunuzda, yasinda degil medeni halinde sorun dediniz. Simdi size asilanlara yasina ithafen sapik diyorsunuz?

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
ilk tepki beklemediğimiz ve alışkın olmadıgımız bir durum oldugu için "ıyyy kart zampara" şeklide oluyor zaten.
reddedip tersledikten sonra devam ederse sıkıntı.
o zmaan tacize giriyor demiştim.
asılması normal mi kısmına da daha önce böyle ilişkiler yasamıstır yine deniyor normal dedim
yani insani ilk tepkiniz normal . ama aksiyon alıp çözüm bulmak yerine halen burda "sapık di mi " kısmına onay almaya calıstıgınuz için dedim. odaklanmanız gereken nokta o değil.
sizi halen rahatsız ediyor. hayır cevabına ragmen. buna çözüm bulun.
bizler burda adamı ve bu tarz ilişki yaşayanları el birliğiyle sapık ilan edince ne değişecek allah askına!

Yani yaptığı kötü tabiki hoş değil ama pedofili tanım olarak bu değil sadece çocuklara olursa diye biliyorum, yani yetişkin bir bireysiniz sonuçta. Pedofili demeyelim. Ama yakışmayan hareketler kesinlikle. Mailden sonra bırakır umarim, uzak durduğundan emin olun.

Allah belasini versin 16 yaslarindayken benim patronum olucak haysiyetsiz boyle yapiyordu. Ama bunu oyle bi sekilde yapiyorduki bi bakiyodum kiziymis gibi davraniyor.gerisini anlatmak istemiyorum 26 yasina geldim halaa unutamiyorum aklima geldikce cildiriyorum neden haddini bildiremedim diye kendimi suclaya suclaya anksiyete bozuklugumla basbasa kaldım.

Konu sahibi hicbisi yapamazsan işten ayril baska yerde devam et.sagligindan olursun yoksa

Ben haddini bildirdim. Bir daha rahatsiz etmeyecegini beyan etti. Konumun icerigini anlamadiniz sanirim?! Adamin hareketlerini normal bulan var mi diye sordum. Kendi soyledikleriyle dakikalar icinde celisen sizsiniz.

Fikrinizi belirttiniz, tesekkur ederim. Baska yoruma gerek yok!

Sizi oyle iyi anliyorum ki! Insan en rahat olmasi gereken yerde, kose bucak kacma planlari yapiyor. Ne zaman gelecek? Yine ne teklif edecek

Ve evet insan kendini de sucluyor. Benden mi cesaret aldi? Yanlis mi davrandim diye? Allahim kahretsin bunun gibi iblisleri de normallestiren sapiklari da.

En kotusu de isimi seviyorum, arkadaslarimi seviyorum. Bu sapigin yuzunden birakmak zorunda kaladabilirim.

nerreye ne kadar yorum yapacagıma ben karar veririm, forum burası. istedeğim yere de düşüncemi yazarım.
kendi fikirlerinzden %100 emin olsaydınız burda onay alma arzusuyla olmazdınız di mi?
hmm onaylanma ihtiyacı cocuklukta yeterince dinlenilmemekten geliyor falan fişman amannn

Aynen! Hadi ornek verdiginiz kanaat onderi acun ilicalinin programlarini izleyin, belki feyiz alirsiniz

Başka mailler de var yani

Yoksa ali agaoglu mu deseydim? Hani su karilarini buyuk, ortanca diye siralandiran, hani ornek verdiginiz

Alan razi veren razi degil mi? Bu da normal mi demeyecegim zihniyetiniz ortada

Yok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.

Adam babamdan buyuk ne munasebet ne aski diyorum ama oyle deme o da insan diyince tuhaflik bende mi acaba dedim.
Yok sizde bir tuhaflik yok. Ben de benden yasli kisiler ilgilendiginde cok rahatsiz olup tiksiniyorum. 65 de degil. Mesela 30luk yaslardaki adamlar 18lik kizlara bakinca da tiksiniyorum. Zamaninda ben 19ken 28 gibi gorunen biri cikma teklifi etmisti. benden cok yaslisin dedim direkt. O da uzuldu, o kadar da yasli degilim diye. Bu adamlar kendi yasitlariyla takilsalar ya. Kendilerinden genc birini ancak parayla satin alabilirler, ona da herkes dusmez. Erkek olduklari icin herseye hak goruyorlar kendilerinde. Biz 30luk kadinlar nasil 19 yasindaki erkeklere asik olma hakkini kendimizde goremiyorsak onlar da gorememeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…