• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan büyük adamin bana asilmasi normal mi? Cildirmak uzereyim

En az 10 defa müfettiş geldi okula. Öğrencilere gönderdiği ses dosyaları mevcut olmasına rağmen hiçbir şey olmadı. Arkası sağlam diyorlar.. Müdürün elinden bir şey gelmiyor. Tek yapabildiği az sınıf verip öğrencilerden uzak tutmak.
Ben ilkokulu turkiyede okudum.

Ozamanlar yine boyle babamlardan falan cok cok daha buyuk bir musur yardimcimiz vardi. Gelir bazi arkadaslarimiza resmen ama resmen elleyerek taciz ederdi.

O resim gozumun onunden hic gitmiyor. Kizlarin bagirarak siralarin arasindan kacislari, bu serefsizin kizlarin goguslerine dokunmasi.

Biz o cocuk aklimizla kacardik ama hic de sikayet etmedik. Boyle bir sey yaptigi i anlayamiyorduk bile o kadar kucuktuk ki.

Bir ayağı çukurda , evli barklı , neymiş kalbi varmış..
Kalbine 💩 diyorum ben.

Ben diyorum ki bana kendi yas grubumdan, genc bir erkek ilgi gosterse, hatta israr etse dahi bu onun bunun cocugu, kart esek kadar tiksinmiyorum diyorum. E sen yasindan dolayi rahatsiz oluyorsun yazik degil mi diyorlar. Bu ne yahu? Oldu o zaman dedeler alsin genc kizlari. Sonucta kalp.

Kalbine 💩 diyorum ben.

Ben diyorum ki bana kendi yas grubumdan, genc bir erkek ilgi gosterse, hatta israr etse dahi bu onun bunun cocugu, kart esek kadar tiksinmiyorum diyorum. E sen yasindan dolayi rahatsiz oluyorsun yazik degil mi diyorlar. Bu ne yahu? Oldu o zaman dedeler alsin genc kizlari. Sonucta kalp.
Yani kendi yasiti bir kadina asilan bir erkekle bu serefsiz bir olamaz ki?!

Ikisi de taciz diyelim evet ama bunun ki niye daha igrenc ozaman?

Ben ilkokulu turkiyede okudum.

Ozamanlar yine boyle babamlardan falan cok cok daha buyuk bir musur yardimcimiz vardi. Gelir bazi arkadaslarimiza resmen ama resmen elleyerek taciz ederdi.

O resim gozumun onunden hic gitmiyor. Kizlarin bagirarak siralarin arasindan kacislari, bu serefsizin kizlarin goguslerine dokunmasi.

Biz o cocuk aklimizla kacardik ama hic de sikayet etmedik. Boyle bir sey yaptigi i anlayamiyorduk bile o kadar kucuktuk ki.

Malesef değişen pek bir şey yok.. Ağlayarak tacize uğradığını söyleyen öğrencilerimiz müfettiş gelince inkar ettiler.. Öyle bir şey yok hocamızla şakalaşıyorduk dediler, rehber öğretmen de biz de müdür de kalakaldık.. Şimdi tek yapabildiğimiz adamı yalnızlaştırmak. Kimse selam vermiyor, gidip tek başına boş sınıfta takılıyor =( Siz de kendinizi yıpratmamaya çalışın, umarım en kısa zamanda def olur gider o iş yerinden.

1- asılması normal mi? evet. cünkü bakıs acınızı bilemez, sugar daddy yapan cok kadın var,yaşça büyüyk erkeklerle olan da cok,şansını denemiş
2- istememenize ragmen devam etmesi normal değil,artık tacize giriyor
3-bu pedofili falan değil kaç yaşında kadınsınız yahu, cocuk musunuz ki?

Yani kendi yasiti bir kadina asilan bir erkekle bu serefsiz bir olamaz ki?!

Ikisi de taciz diyelim evet ama bunun ki niye daha igrenc ozaman?
herkes öyle hisseder.yaşıtının ısrarıyla babandan büyük evli adamın asılması bambaşka duygular uyandırır.birinden doğal olarak nefret edersin tiksinirsin

1- asılması normal mi? evet. cünkü bakıs acınızı bilemez, sugar daddy yapan cok kadın var,yaşça büyüyk erkeklerle olan da cok,şansını denemiş
1- bu adam, kart zampara olmasinin yani sira evli de!
2- bu tacizi asti, stalking gibi bir sey. Kapali
Kapiyi acip kahve getiriyim mi demek nedir?
3- cocuk degilim ama cocugu yasindayim. Cocugu yasindaki insana asilan bir serefsiz benim gozumde en âlâ sapiktir.

Bir de sugar daddy falan hic normal gelmiyor bana yahu. Hangi kadin psikolojik bir sorunu olmadan babasi yasindaki adama asik olur? O kadinlarin elektra kompleksinden faydalanan kart zamparalar bunlar.

Ayrica sugar daddy buram buram ensest kokuyor.

Bir de sugar daddy falan hic normal gelmiyor bana yahu. Hangi kadin psikolojik bir sorunu olmadan babasi yasindaki adama asik olur? O kadinlarin elektra kompleksinden faydalanan kart zamparalar bunlar.

Ayrica sugar daddy buram buram ensest kokuyor.
hanfendicimm toplum ve ilişki analiziniz sizi bağlar ama olan durum bu, herkesin kendi tercihleri, siz tercih etmezsiniz olur biter. bize ne başkalarının elektra kompleksinden?
rahatsızlıgınızı dile getrirp aksiyon alın, eşine mi söylersiiniz,işyerine mi şikayet edersiniz sizin bilceğiniz iş.

Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?

Nerde karısına ölse bi bardak su getirmeyen gevşek g.tlü dede var genç kadınlara çay kahve servisçilik vs her türlü hizmete razılar ne hikmetse nesini yanlış anlayacak ya

Nerde karısına ölse bi bardak su getirmeyen gevşek g.tlü dede var genç kadınlara çay kahve servisçilik vs her türlü hizmete razılar ne hikmetse nesini yanlış anlayacak ya
kahrolsunn kart zamparalarrrr diyeyimmm bari ben deeee :KK53: :KK45:

Ediyor. Kızı yaşındaki bir insanlar bekar olsa bile ne işi var?Berbatttttttttt
Bu al gülüm ver gülüm mevzusu, adam bekar olup sansını deneyebilir. Hayır cevabını alır ve çekilir. Adamın buradaki en büyük 2 hatası var biri medeni durumu öteki de yapışkan olması.

Dedim ya once konduramadim yok artik falan dedim. Sonra tum parcalari birlsteirince:
- bir suru erkek is arkadasimiz var. Hepsi gecerken selam verir. Ama kapim aciksa. Bu serefsiz kapim kapali da olsa girip takma disleriyle sirtararak gunaydin diyor?! 6 aydir oradayim daha bazilari odama girmis kul degiller.

- is arkadaslari birlikte kahve icip, yemek yiyebilirler. Ama bu kart zampara ne munasebet bana kahve getirecek? Ust yoneticimiz yemege cikarken beni de davet etti. Ben oruc tutuyordum cikmadim. Adamcagiz uzerinden uc hafta gecti. Ne masama yemek getirdi, ne mail ustune mail atti. Bu niye yapiyor ozaman ?

Titrek ellerine 💩 senin, bir de kahve getirecek.

Agzimi bozdum kusura bakMayin ama icimdeki hirs gecmiyor.

Allahim diyorum bana soyle iri yari bir sevgili ver yakin zamanda gelsin soyle buna desin ki; burada icilecek bir kahve varmis, ben sana icirmeye geldim diyip beynini patlatsin morugun.

Back