- Konu Sahibi Kirpapatyasi80
-
Evlisiniz artık eşinizin de söz hakkı var vermek zorunda mısınız?Kızlar lütfen yardım edin akıl verin. Bu yaşıma kadar aileme yardım ettim. Hiç savurgan bir insan olmadım. Lisede staj paramla bile yeri geldiğinde eve tüp aldım. Babam beni hep diğer çocuklarından ayırdı.öyle değilmiş gibi yaşadım. Şimdi evlendim benimde bir çocuğum var. Ev almak için para biriktiriyordum. Babam bir anda 3. Evini yaptırmaya başladı. Ben birikim yaptım ama vermek istemiyorum. Ben kötü bir çocuk oldum şimdi. Ben emek ettim fedakarlık ile biriktirdim. Benim de artık bir çocuğum var onun geleceğini düşünüyorum. Canım çok sıkkın istese vermesem olmayacak versem geri bana belkide ödemeyecek.sırf bu yüzden alalacele ev buldum almaya giriştim. Alırsamda ben çok sıkışacağım. Ama bu sefer kendim için sıkışacağım. Çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız.
Vermeeeeeeeeee . Bak 3. Evi yaptırıyormuş vardır onun parasıKızlar lütfen yardım edin akıl verin. Bu yaşıma kadar aileme yardım ettim. Hiç savurgan bir insan olmadım. Lisede staj paramla bile yeri geldiğinde eve tüp aldım. Babam beni hep diğer çocuklarından ayırdı.öyle değilmiş gibi yaşadım. Şimdi evlendim benimde bir çocuğum var. Ev almak için para biriktiriyordum. Babam bir anda 3. Evini yaptırmaya başladı. Ben birikim yaptım ama vermek istemiyorum. Ben kötü bir çocuk oldum şimdi. Ben emek ettim fedakarlık ile biriktirdim. Benim de artık bir çocuğum var onun geleceğini düşünüyorum. Canım çok sıkkın istese vermesem olmayacak versem geri bana belkide ödemeyecek.sırf bu yüzden alalacele ev buldum almaya giriştim. Alırsamda ben çok sıkışacağım. Ama bu sefer kendim için sıkışacağım. Çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız.
Birikiminiz olduğunu soylemeyin söyleyince kötü oluyorsunuz kendimden biliyorum hep gizli biriktirdim sorarsa borcum var falan dersenizKızlar lütfen yardım edin akıl verin. Bu yaşıma kadar aileme yardım ettim. Hiç savurgan bir insan olmadım. Lisede staj paramla bile yeri geldiğinde eve tüp aldım. Babam beni hep diğer çocuklarından ayırdı.öyle değilmiş gibi yaşadım. Şimdi evlendim benimde bir çocuğum var. Ev almak için para biriktiriyordum. Babam bir anda 3. Evini yaptırmaya başladı. Ben birikim yaptım ama vermek istemiyorum. Ben kötü bir çocuk oldum şimdi. Ben emek ettim fedakarlık ile biriktirdim. Benim de artık bir çocuğum var onun geleceğini düşünüyorum. Canım çok sıkkın istese vermesem olmayacak versem geri bana belkide ödemeyecek.sırf bu yüzden alalacele ev buldum almaya giriştim. Alırsamda ben çok sıkışacağım. Ama bu sefer kendim için sıkışacağım. Çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız.
Biz eşimle istemediğimiz bişey olursa birbirimize atıyoruz,ondan isterlerse karım kavga cikariyo huzurum kalmiyo der,benden isterlerse kocam asla vermez zaten isteyip onun çenesini çekmeyin burnunuzdan getirir sizinde benimde derimKızlar lütfen yardım edin akıl verin. Bu yaşıma kadar aileme yardım ettim. Hiç savurgan bir insan olmadım. Lisede staj paramla bile yeri geldiğinde eve tüp aldım. Babam beni hep diğer çocuklarından ayırdı.öyle değilmiş gibi yaşadım. Şimdi evlendim benimde bir çocuğum var. Ev almak için para biriktiriyordum. Babam bir anda 3. Evini yaptırmaya başladı. Ben birikim yaptım ama vermek istemiyorum. Ben kötü bir çocuk oldum şimdi. Ben emek ettim fedakarlık ile biriktirdim. Benim de artık bir çocuğum var onun geleceğini düşünüyorum. Canım çok sıkkın istese vermesem olmayacak versem geri bana belkide ödemeyecek.sırf bu yüzden alalacele ev buldum almaya giriştim. Alırsamda ben çok sıkışacağım. Ama bu sefer kendim için sıkışacağım. Çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız.
Evet öyle oldu. Buda beni ev almaya itti
eşime ben müdahale etme dedim. Çünkü babama benim dediğimi babam evladım der unutur. Ama eşim derse hep akılına gelir diye düşünüyorum. O yüzden ben iletişim kuruyorum. Aslında sorun söyleyememek deyil söyleyince kırılması . Ve her zamanki gibi yine bizim anlaşamamız. Benim darda olan anne babaya yardım etmemiş kötü çocuk görünmem.
Bu toplumda o öyle olmuyor. Damat bi bayram bi düğün gelmesin bakalım mazeret bildirip, yana yana yarış atarlar aman kızın başı bozulacak diye.Evet öyle oldu. Buda beni ev almaya itti
eşime ben müdahale etme dedim. Çünkü babama benim dediğimi babam evladım der unutur. Ama eşim derse hep akılına gelir diye düşünüyorum. O yüzden ben iletişim kuruyorum. Aslında sorun söyleyememek deyil söyleyince kırılması . Ve her zamanki gibi yine bizim anlaşamamız. Benim darda olan anne babaya yardım etmemiş kötü çocuk görünmem.
Benim babamda başlıyor köye ev yapmaya. 1 yil önce ev yaptircam o zamana damadın kredi borcu biter hazaaar dedi. Ama arkadaş hiç mi kendimize birsey yapmayalım. Hep mi aileleri düşünelim. Hiç aldırış etmedim bana araba alacak yollarda sürünüyoruz çocuklarla diyorum. Artık bize alınacak diyorum. Eğitimleri çocukların masrafları var diyorum.Hayır yaylaya. Ben işim gereği en fazla yılda 1 hafta gidebileceğim bir ev be kadar benim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?