Babama tahammül edemiyorum artık:(

Nasıl içten cümleler yazmışsınız, bir yabancı ama bir o kadar tanıdık geldiniz bana. Bu hisleri yaşayan bilir tabi ki.. Sizde zor günler geçirmiş olmalısınız,Rabbim bize bu günlerimizin mükafatını verecek biliyorum :) Bu güzel cümlelerinize canı gönülden katılıyor, önerilerinizi dikkate alacağımı belirtiyor ve çoook teşekkür ediyorum. Sizde benim dualarımda olacaksınız..

bence düşüncelerinde haklısın bu duygular son derece normal, anneyle kızı ayrı tutmak mümkün değil çünkü sen annenin yanındasın ve onun üzüntülerine şahit oluyorsun hiçkimse annesinin üzülmesini istemez hele sebebi baban olunca, baban kendine ayrı bir yol bulmuş maalesef ama tabi bu değildirki sizden vazgeçsin yardımlarını çeksin bu konudada haklısın ben okuyan bir öğrencinin helede bayanın çalışmasından yana değilim kendini tamamen derslerine adapte etmesi gerektiğini düşünüyorum.allahtan annenin durumu iyimiş ve baban nafaka veriyormuş sanırım bu sizin okumanızda bir sıkıntı çıkarmıyordur.zaten belli bir yaşa gelip kendi hayatınızı kurduğunuzda güzel bir işiniz olduğunda bu sıkıntıların hepsi bitecek o nedenle anneniz için üzülsenizde babanızla bağlarınızı koparmayın derim.

canım çok üzüldüm boşanmanın küçüğü büyüğümü olur anlamadımki 34 yaşım babam annemi bu şekilde boşasa ...... yani ne diyeceğimi bilemedim
sizi çok iyi anlıyorum da bazı yorumların duygudan yoksun bir şekilde yazılmış olması çok düşündürücü
genelde yuva bozanlara kızardık biz önceden ne değiştiki anlamadım
acaba ikinci kadınla bir yakınlık mı var merak ettim:44:

Kesinlikle öyle ne kadar mantıklı olmak istesem de duygularım zaman zaman öne geçebiliyor. Söz konusu olan Anne ve anne bambaşka bir insan.. Babam beni aylarca görmez, sorun olmaz ama annem beni 1 gün görmese üzülür.. Çok şükür geçinmek konusunda bütün sıkıntılarımız düzeldi, benim içerlediğim sebepler başka..Çalışmak konusunu da zaten yazan bir arkadaşa açıklamıştım sebeplerimi. Dediğiniz gibi eğitim hayatı da çok önemli ki ben onu en güzel şekilde bitirmeye çalışıyorum. Bunca yıllık emegimi finale 1 kala bozamam. Dediğiniz gibi ne olursa olsun babamla baglarımı koparmayacagım, söz konusu birde kardeşim var herşeyden önce.Teşekkürler..

Teşekkür ederim ablacım beni anladığınız için. Malesef, bana da çok kırıcı geldi, zaten bir yerden sonra cevap vermeyi bıraktım. Bunun açıklanır,anlaşılır bir yanı yok çünkü. Ben içimdeki öfke,hırs gibi duyguları tasvip etmiyorum ancak bu cevaplarıda hakettiğimi düşünmüyorum. İkinci kadınlar..Nasıl olur, ne düşünürler bilemiyorum ama insanlıkla bağdaştıramıyorum. Yani benim bahsettiğim bu kadın evliyken babamla beraber oluyor, torun sahibi bir insan ve 15 yaşında evladını bırakıp geliyor. Ve babamın bizden habersiz aldıgı lüks evinde oturuyorlar. Şimdi ben ne düşüneyim yani yüzüne tükürmek istemem anormal mi?

toplumda bu erkek taraftarlığını anlıyamıyorum sen şimdi kalkıp deseydinki annem bizi bırakıp başka bir adamla gitti bak neler yazarlardı ama şimdi herkes burda ne olmuşki neden kinleniyorsun diyorlar bir evlat tabiki babasını başkasıyla paylaşmak istemez tabiki başka bir kadının gelip yuvalarına sızmasını istemez isterim diyen gerçekten yalan söyler.bacım bizim başımıza gelse ah vah ederiz bakma sen bu yorumlara herkes aynı şeyi düşünmez belki oda doğru ama bir gerçek var derdi tasayı bir çeken bilir.

herkes senin gibi düşünür canım sizede bakmak zorunda
21 yaş dediğiniz nedir ki boşver bazen kk da sinir etmek için yazıyorlar nasıl bir zevkse
sen boşver derdini anlatmışsın ki burası bdv topiği

herkes senin gibi düşünür canım sizede bakmak zorunda
21 yaş dediğiniz nedir ki boşver bazen kk da sinir etmek için yazıyorlar nasıl bir zevkse
sen boşver derdini anlatmışsın ki burası bdv topiği

Destekleriniz için teşekkürler. Ben buraya içimi döküp, beni anlayacak, yahut sakinleştirecek birkaç yorum okumak istedim sadece. Açıkçası konuyu okuyup yorum yapan herkesinde anlayacağını düşünmüştüm. Demek ki öyle olmuyormuş. Bunu dikkate alırım o halde artık. 21 yaş o kadar da ufak bir yaş değil, seneye üniversiteyi bitiriyorum, hayata atılıyorum yavaş yavaş. Bazı şeylere aklım eriyor yani 15 yaşında çocukla kıyaslanmak normal değil. Fakat siz yorum yapan büyüklerimden de öneriler,telkinler dinlemek hoşuma gidiyor tabi ki ne de olsa arada tecrübe farkı var.

ben seni gerçekten çok iyi anladım. bütün düşündüklerinizde çok haklısınız. yaşamayan bilemez, bazı şeyler sadece okumakla değerlendirilemez. siz ister 21 yaşında olun ister 40 insan ister istemez bu tür seyleri düşünüyo. 21 yaşında okula devam eden bir kızın babasından para istemesi çok doğal, çünkü bazı bölümler vardır cok zor olur işe gitmeye fırsat bulamazsın ya da iş yoktur vs. bende olsam bu tür olaylara tarafsız yaklaşamam, bir insan babasına, annesine acı çektirdiğini bile bile nasıl gönlünü açabilir ki. annesinin göz yaşlarının sebebinin babası olduğunu bildiğinde onu sevmeye devam edebilir mi. ben zannetmiyorum acıkcası. öyle bir babaya saygı da duymazdım. tabi size de asla saygı duymayın demiyorum siz en güzelini yapıyorsunuz. hayallerinize sıkıca sarılın ve hayalini kurduğunuz o huzurlu yuvayı kendi ellerinizle inşa edin.

İhtiyacım olan böyle bir cümle işte. Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince güçlü olmaya devam edeceğim. Allah başka sıkıntı vermesin.

Bende tesekkür ederim canım..inşaallah alırız o mükafatları..ama ençokda o sıkıntıları çeken annelerimiz alır..en azından şöyle düşünün zor günlerde annenizle birliktesiniz ona destek olursunuz..hem birlikte olduğunuz günlerin tadını çıkarın anne kucağı gibisi yok..ben evliyim uzaktayım..annecimin pamuk ellerini güzel yüzünü tatlı seslenişlerini hatırladıkça ağlıyorum.hele hele onun üzüldüğü zamanlardaki hali gözümün önüne geldikçe kahroluyorum.onu ondan öğrendiğim anne sıcaklığıyla sarıp sarmalayasım geliyor.ama yapamıyorum ben anneme çare olamıyorum.şimdi dahada uzaktayım...bu yüzden düşününki siz daha sanslısınız.beraber atlatacaksınız bu günleri..herşeyi arkada bırakıp mutlu olacaksınız inşaallah..

ben de benzer şeyleri yaşadım o yüzden seni anlıyorum canım..babana canının sıkılması çok normal..yalnız bunun etkisinden kolay kurtulmak için annenle güzel vakit geçir ve babanın seni doldurma durumunda kibarca konuyu değiştir..Allah size ve anneciğine sabır versin..mutluluklar :))

Canım düşündüklerinde, hissettiklerinde son derece haklısın buradaki bazı yorumlara aldırma yaşamayan bilmez sonuçta. O senin baban sizler onun evladısınız annende çocuklarının annesi belli ki şimdiki eşine yaptıklarını annene yapmamış o yüzden böyle düşünüyorsun üstelik baban hiç de medeni bir şekilde ayrılmamış aldatarak ayrılmak üstüne de o kadınla evlenmek ne zamandan beridir medeni bir davranış oldu anlamadım. Sonuçta annen o tazminatı borçla harçla ne mücadelelerle almış baban yapacağını yapıp çekip giderken sizlerin geleceğini düşünüp kendiliğinden vermemiş ki.. Üstelik o kadar gamsız ki hala para derdinde hala seni kullanıp annenden para koparmaya çalışıyor geçinemiyormuş imajı çiziyor oysaki geçinemeyen adam ne tek taş yüzük alabilir ne tatile gidebilir?

Ayrıca ailenden para almandan doğal ne olabilir? Bazı arkadaşlar geçmişte hem okudum hem çalıştım demiş sen bu hassasiyetle imkanın olsa çalışırsın zaten ben de zamanında hem okuyup hem çalıştım ama bu zamanda okulların ağırlığı eskiye oranla 2-3 katı fazla hem çalışıp hem okumak çok zor gerçekten

Seni çok çok iyi anlıyorum sakın üzülme güçlü ol ki annen ve kardeşin senden güç alsınlar yüce Rabbim bu sıkıntılarınızı tez vakitte sona erdirsin annen kardeşin ve sen bu günleri hatırlamayacak kadar mutlu olun inşallah

Yaşadıklarını yaşasam ben ne hissederdim bilmiyorum tabi uzaktan konuşması kolay ama bence biri annense diğeri baban ve aralarındaki evlilik ilişkisi onları ilgilendirir,sen evlatlarısın ve ikisinin de senin üzerinde çok büyük hak ve emekleri var keşke aralarındaki probleme bu denli karışmasaydın,bıraksaydın kendi aralarında halletselerdi keşke! Dediğim gibi uzaktan davulun sesi hoş gelir ama benim düşüncem bööle!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin. Sizede ömür boyu mutluluklar diliyorum

Kesinlikle öyle ve ben bunu bir türlü anlatamadım.. Yani gayet açık ve anlaşılır olduğunu düşünmüştüm ama. Hangi evlat istemez annesinin yüzünün gülmesini,sevilmesini, mutlu olmasını.. Ama o günlerde gelecek, biliyorum. Annem benden kat kat güçlü bir kadın. Şuanda da gülümsemeyi biliyor ama hala yara taze.. Beni anladıgınız için,güzel dualarınız için gönülden teşekkür ederim

Ayrıca beni inciten bazı yorumlara cevap vermemeyi tercih ediyorum. Yine de zahmet edip okudukları için onlara da teşekkürler..

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Sen şanslısın benim annem boşanmıyor da. Herşeyde dürütstlükten, ahlaktan bahseden bizi sıkı sıkı büyüten babamız onun bunun oyuncağı oluyor defalarca aldattı annemi hep kavga ettik sonuç değişmedi, bide iftira atıyosunuz dedi. Yapacak bişey yok malesef..

Allah yardımcınız olsun.. Bu. öyle bir şey ki o sizin güvendiğiniz dağlar, 3 günlük nefsinin kölesi oluyor, o dağlara karlar yağıyor. Ne diyebilirim ki. Allah ıslah etsin..Ve ben bugün kendi yapacağım evlilik için öylesine endişeleniyorum ki.Ne olursa olsun mücadeleyi bırakmamalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…