- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Canım benim yaa.. insanın annesini o halde görmesinin ne acı olduğunu,hınçtan öfkeden çıldırsada elinden bişey gelmediğini çok iyi biliyorum..ne denirki..inşaallah biranönce mesleğini eline alırsın..inşaallah annecinde biran önce atlatır bu kötü günleri.eşin dostun ağzı kapanmaz bayılırlar dedikoduya.ikidebir annene gelip üzmesinler.bence açıkça söyleyin...tüm bu olanlara rağmen inancınızı gücünüzü yitirmemişsiniz ne kadar güzel..sen ve annen için dua etmeyi çok istedim son satırlarını okurken..ederimde..lütfen neşenizi kaybetmeyin annenizin kardeşlerinizin yanında hiçbişey yokmuş gibi normal yaşantınıza devam edin keyifli şeylere yönelin birlikte.hem insan bişey yokmuş gibi davranınca gerçekten öyle hissediyor.ben bazı seyleri böyle aştım..bizim bitanecik annelerimize bu acıları yaşatan insanları Allah bildiği gibi yapsın...
Nasıl içten cümleler yazmışsınız, bir yabancı ama bir o kadar tanıdık geldiniz bana. Bu hisleri yaşayan bilir tabi ki.. Sizde zor günler geçirmiş olmalısınız,Rabbim bize bu günlerimizin mükafatını verecek biliyorum :) Bu güzel cümlelerinize canı gönülden katılıyor, önerilerinizi dikkate alacağımı belirtiyor ve çoook teşekkür ediyorum. Sizde benim dualarımda olacaksınız..