- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Yani durup dururken çay getirin, şunu şöyle yapın, o yemeği yemem bunu pişirin diyen biri mi yoksa çay varsa sadece katılmasını bekleyen, yemek pişirmeyen ama her yemeği yiyen bunların dışında bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda odadan wcden wcye çıkan biri mi?
Ben de bunu düşünüyorum, adamin evde yapabilecegi en büyük iyilik oturma odasinda tv izleyip etliye sütlüye karışmamak degil de nedir?Babanızın her şeye burun sokmasından daha iyi bence sessiz sedasız oturması. Sürekli hizmet bekleyen biri mi babanız?
Annesıne de suc buldum.Bu ara lohusalar cok nazlıonlar zaten sızın için düzenini bozmuşlar niye oyle birsey yaptınki
BabBen de bunu düşünüyorum, adamin evde yapabilecegi en büyük iyilik oturma odasinda tv izleyip etliye sütlüye karışmamak degil de nedir?yatakodasinda mi otursun mutfakta mi dikilsin, kahvehaneye camiye bi yere gidemez 65 yaşa takılıyordur, soruyorum ne etsin?
Ben de bunu düşünüyorum, adamin evde yapabilecegi en büyük iyilik oturma odasinda tv izleyip etliye sütlüye karışmamak degil de nedir?yatakodasinda mi otursun mutfakta mi dikilsin, kahvehaneye camiye bi yere gidemez 65 yaşa takılıyordur, soruyorum ne etsi
Aynen katılıyorum bende çok üzüldüm adamcağıza yaa yazıkAnnesıne de suc buldum.
Duzen bozup geldik, aklım onlarda kalacak. Tek evladım sen degılsın oglum da var ya bende giderim ya da biraz daha dayanırsın demeliydi.
Adamcagiza ne dediler acaba evden gitmesi ıcın.
Bencede şımarıklıkla lohusalık birbirine girdiAnnesıne de suc buldum.
Duzen bozup geldik, aklım onlarda kalacak. Tek evladım sen degılsın oglum da var ya bende giderim ya da biraz daha dayanırsın demeliydi.
Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.Ben de bunu düşünüyorum, adamin evde yapabilecegi en büyük iyilik oturma odasinda tv izleyip etliye sütlüye karışmamak degil de nedir?yatakodasinda mi otursun mutfakta mi dikilsin, kahvehaneye camiye bi yere gidemez 65 yaşa takılıyordur, soruyorum ne etsin?
27 yıllık babanızı ilk kez o şekilde görmüyorsunuzBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Bence bu durum esının gozune battı cunku konu sonunda esimde rahatsız olmaya basladı yazmıssın. Ben yapıyorum baban hep oturuyor muhabbeti gectı aranızdaBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Kardeşim kız bu arada. O zaten gitmek istiyordu. Denk geldi baba gidelim mi dedi dışarıda işleri vardı. Babam da direkt olur dedi. Çünkü onların evi merkezi bizde sıkılmış Babam sanırım. Ben sadece anneme öyle dediğim için sonradan üzüldüm. Aslında annem bana hak veriyor babamın etliye sütlüye karışmaması onu çok yoruyor. Banyodan çıkıp annemden her şeyini istiyor. Çayına şekeri kattın mı diye sorar. Annem de bezdi. Hatta bizde kalmayı sever annem ama babamsızAnnesıne de suc buldum.
İyi babanız gidince çay kendi kendine hazır olur zaten merak etmeyin.Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
PekıKardeşim kız bu arada. O zaten gitmek istiyordu. Denk geldi baba gidelim mi dedi dışarıda işleri vardı. Babam da direkt olur dedi. Çünkü onların evi merkezi bizde sıkılmış Babam sanırım. Ben sadece anneme öyle dediğim için sonradan üzüldüm. Aslında annem bana hak veriyor babamın etliye sütlüye karışmaması onu çok yoruyor. Banyodan çıkıp annemden her şeyini istiyor. Çayına şekeri kattın mı diye sorar. Annem de bezdi. Hatta bizde kalmayı sever annem ama babamsız
Damada çay yapmak mı. Arkadaşlar evde 5 kişiyiz. Kimseye yapmıyorsa karısı için yapsınBence bu durum esının gozune battı cunku konu sonunda esimde rahatsız olmaya basladı yazmıssın. Ben yapıyorum baban hep oturuyor muhabbeti gectı aranızda
Esin daha fazla rahatsız olmasın diye gonderdınız babanı, senın kac yıllık baban.. dunyaya gelme sebebin kocana senı allahın emriyle veren adam, anne olmana engel olmayan evlendiren adam... Yıllardır boyledır baban senin, sen de bilirsin ve alısıksındır zaten ona.
Damadına da cay yapmak zorunda degıl.
Ölümlü dunya.
Babanızla evlendikten sonra tanısmadınız. Bu zamana kadar nasılsa o sekılde suanda. Bekarlık hayatınızda gozunuze batmayan seyler sımdı batmaya baslamıs.Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?