Babama karşı vicdan azabı

Kız Nomu seni çok seviyorum hee

Babanızın oturma odasinda oturması neden sizi rahatsız ediyor. Ya yaşamadan bilinmez ama bizle bilmem kac sene ayni evdeyaşayan , bizi büyüten insanlarla ayni ortamda olmakta sıkıyor demek ki, cok üzüldüm ben, mesela daha acsaniz babanız evin hangi alanında olsa size batmazdı. Ya da ne yapması gerekiyordu sizi rahatsız etmemesi icin

Evine geri gitmesi....

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
cocugunuz oldu degıl mı saglıkla yasasın
dusunun cocugunuzun cocugu olacak
cocugunuz sırf rahat etsın yorulmasın uzulmesın dıye yardıma gıdıyorsunuz 2 ay evınızden ayrı duzenınızden ayrı koca kadın yasınızdayken en yorgun oldugunuz yıllar hem bebege hem cocugunuza bakacaksınız sızınle bırlıkte esınız dıger cocugunuzda perısan olacak

sonra cocugunuz nankorluk yapıp babam bana batıyor keske gıtse dıyecek
ne yaparsınız ? ne dusunurdunuz ?

sız bunu yaptınız ıste
ben annenızın yerınde olsam onca emek bosaymıs yazık derdım kalbım cok kırılırdı sızın babanız o ve tek yaptıgı sey tv ızlemek
huzursuz etmeyeyım el ayak altında dolasmayayım dıye adam kendını odaya kapatmıs emzırırsın kanaman olur rahat et dıye karsınıza bıle cıkmıyor
kardesınız zaten ogrencı ders calısıyor
ınsanlar tum duzenlerını sızın ıcın bozmuslar nıye prenses sendromunuz yuuzunden
2 ay ya 2 ay
cocugunuza da bır zahmet kendınız bakın artık aılenız cok cok cok cok cok fazlasını yapmıs zaten
benım kendı annem 2-3 gun arada ugradı yanıma kayınvalıdem de sadece yemek yaptı gonderdı 3-4 gun sezeryanlı ekstra amelıyatlıydım
annem gelıp boyle bakacak olsa hakkını nasıl oderdım bılmıyorum ,onlara ne hedıye alacagımı sasırırdım degıl babamdan rahatsız olmak

Ben de kullanamiyorum ama caktirmiyorum:))
Mune uygulamayi indirin demisti galiba, gulen yüz seysi olmayinca ben de aklimda kalanlari kullaniyorum.

Ben erken doğurdum çocuğumuza da eşimle kendimiz baktık gerçekten bazı insanları anlayamıyorum hiç mi dirayetiniz yok. Baba kısmına yorum yapmıcam yaşasaydı da gelip salonumu esir alsaydı. O kadar özledimki. Yaşarkende bildim kıymetini vicdanım rahat ama böylr kocası icin ailesini yük görenler bana çok garip geliyor

Lohusa dönemindesin ama kirma insanlari babam hayatta olsaydi gölgesi yeterdi babandan ne bekliyorsun onu anlamadım evimi silsin supursun yasli basli adam dinleniyor gözune batmak kelimesi bile igrenc umarim bir an once kendinizi toparlarsiniz aileniz evine gidincede ararsiniz mumla oyle kirki cikinca rahatlamicaksin asil maraton ondan sonra basliyo iyisimi bakacağın yüze utanacak söz söyleme

Kaynanasigillerede giki cikmaz

Allahalah cagirmssaydin ozaman anneni allahim sabir ver ya herkes ev isi yapan kocan gibi olacak degil baban genc falanda degil ortalama insan omru zaten 70 siz iyi degilsiniz bence psikolojik bunlar

Doğumuma 2 ay kala babamı kaybettim aniden. Ne çok istemişti kızımı görmeyi, sevmeyi sanki ilk torunu olacak gibi hevesli ve heyecanlıydı. Gorseydi bu günleri deli divane olurdu torununa maalesef olmadı. Lohusaligimi gözümde yaşlarla geçirdim, kızıma her baktığımda babam keşke yanımda olsaydı nasıl da severdi diye ağladım. Konuyu okuyunca için burkuldu, bazı şeylerin kiymeti kaybetmeden anlaşılmıyor keşke hayatta yanımda olsaydı da bir köşede oturup torun sevseydi ..

Keşke yaşasalardı gün geçtikçe artıyor özlemi çok zorlanıyorum

Kaç kere yazdım sildim bilmiyorum. Tek diyeceğim Allah gecinden versin ama kaybettiğiniz zaman çok yanarsınız "sağ olsaydı da içerde otursaydı" diye. Babanın verdiği güven bambaşka birşey. 1.5 yıl oldu canımın yarısını kaybedeli ve ben sanki kimsesiz kalmış gibiyim. Dilerim kaybetmeden anlayın kıymetini...

Anne veya babanız rahatsızlansa siz eşinizle gidip kalsanız baba evinde eşiniz ne kadar sabreder orda kalmaya? Ne kadar iş yapar baba evinde? Onu da düşünüp babanızı ona göre yargılayın bence.

Bir şey daha; anneler için evlat bambaşka bir şey ama ben babam için anneme deseydim "babam biraz gitse mi?" diye annem babamı ve kardeşimi alır öyle giderdi. Ve bence doğrusu da o zaten. Evlenip çocuk doğuruyorsam o sorumluluğu almam lazım. Ben doğru düzgün ev işi yapmayan eşimle ilk günden yalnız kalıp büyüttüm bebeğimi.

SİZ HİÇ ZORLUK VE KÖTÜ BABA GÖRMEMİŞSİNİZ. NE ŞANSLISINIZ OH HAYAT SİZE GÜZEL.......
HANIMEFENDİ:BU DÜNYADA HERKES SİZİN GİBİ ŞIMARIK OLAMIYOR MALESEF, İNSANLAR NELERLE UĞRAŞIYOR. SİZ BU MESELEDE BİR DE HAKSIZ OLMANIZA RAĞMEN HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. PES DOĞRUSU......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…