- Konu Sahibi Sweetlover
-
Çok doğru. Ayrıca babası kendi için orda değil sırf kızına annesi yardımcı olsun diye orda. Ben olsam alırım karımı giderim ne halin varsa gör derim. Neymiş evinin eski düzenini unutmuş daha ne istiyorsun yahu adamı balkonu atmayaı filan düşünüyor heralde ayyy konuya baktıkça sinirleniyorum.Büyüt yetistir, gözünden sakın ama bir evlat evine sığama... Hayat ne garip...
aynı şey işte. Annene babam gitse mi acaba demişsiniz kadın da anlamıştır babanı istemediğini ona uygun bir dille gitmesi gerektiğini söylemiştir. Sizin gibi evlat düşman başına.Ya arkadaşlar okuyorum günlerdir de. Senaryolar dönmüş. Babamı kovmadım. Anneme gitse mi acaba biraz dedim. Kardeşimin de dışarıda işi oldugu için biz gidelim dedi babam da tamam dedi. Babamın haberi bile yok gitse dediğimden. Millet saldırmaya yer arıyor. Tüm her şeyi detaylıca yazamadım. Uydurup uydurup durmuş bazıları.
tamam haklısınız inandımYa arkadaşlar okuyorum günlerdir de. Senaryolar dönmüş. Babamı kovmadım. Anneme gitse mi acaba biraz dedim. Kardeşimin de dışarıda işi oldugu için biz gidelim dedi babam da tamam dedi. Babamın haberi bile yok gitse dediğimden. Millet saldırmaya yer arıyor. Tüm her şeyi detaylıca yazamadım. Uydurup uydurup durmuş bazıları.
Kimse gitmedi raat oltamam haklısınız inandım
Pardon ama bir tek sizin mi düzeniniz var ? Annenizin , babanızın , kardeşinizin kendine göre düzenleri yok muydu ? Bu saatten sonra kalkıp sizin için evini düzenini değiştirmek onlar için kolay mıdır ? Ayrıca siz onlara muhtaçsınız farkındaysanız onlar size değil. Babanız ve kardeşiniz gittikten sonra da eminim anneniz gözünüze batar. Muhtemelen de işim bitti artık anne sana da ihtiyacım yok der gönderirsiniz. Babanız evde huzursuzluk mu yapıyor , eşinizle aranızı mı bozuyor , içki - kumar alışkanlığıyla evde problem mi çıkarıyor nedir yani anlamadım. Yazdıklarınız inanın çok itici geldi bana. Babanızın her işini anneniz yapıyor diye siz neden geriliyorsunuz ki. Onlar birbirlerini öyle alıştırmışlar demek ki sizlik bi konu yok burada. Ayrıca annenize de şaşırdım eski düzenimi unuttum diye hüngür hüngür ağlayan kızına nasıl cevabını vermez nasıl çıkıp gitmez....Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Kimse gitmedi raat ol
3 sene olacak neredeyse babam vefat edeli. Onun kadar yardımsever insan tanımadım ben hayatımda. Keşke sağ olsaydı neler vermezdim neler yapmazdım diye her gün defalarca geçiyor aklımdan. Onunla ilgili hiç kimseyle konuşamıyorum kimseye bahsedemiyorum o kadar kötü oluyorum ki anlatamam. Kalp kriziyle aniden kaybettik. Allah düşmanıma vermesin ani ölümü çok zorBu sabah babam korona için test yaptırmaya gitti. Canım öyle yanıyor ki ya birşey olursa diye. İki sokak asagidalar ve ben yanlarına gidemiyorum.
Keşke iyi olsa yanımda olsa ve sadece torun sevse.
3 sene olacak neredeyse babam vefat edeli. Onun kadar yardımsever insan tanımadım ben hayatımda. Keşke sağ olsaydı neler vermezdim neler yapmazdım diye her gün defalarca geçiyor aklımdan. Onunla ilgili hiç kimseyle konuşamıyorum kimseye bahsedemiyorum o kadar kötü oluyorum ki anlatamam. Kalp kriziyle aniden kaybettik. Allah düşmanıma vermesin ani ölümü çok zorHiç bir şeyin tadı yok hiç bişey eskisi gibi değil. Mekanı cennet olsun inşallah Babam bana dert oldu....
Amin Allah razı olsun...Başınız sağ olsun...mekanı cennet olsun.
babam sağ olsaydı da 7/24 aynı evde kalsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?