- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Kokmasın da döşü gıllı olsun, esmer erkekin kokuşmuşu da fena oluyürGülü seven döşünün gılına katlanır arkadaşlar, yapacak birşey yok
Cümlemizden inşallahNe güzel iyi niyetlisiniz. Allah razı olsun sizin gibi hayırlı evlatlardan
Bizde katıldık bır tek sızı degıl bızı de yollarlar ozaman, vedalasalım oyleyseBenimde
Seninle yine böyle geyikten gitmiştik film, yapecek birşey yok
lütfen konuyu dağıtmayalım saygıdeğer arkadaşlar.Baba haklı baba mağdur kardeşin dersleri nolacak çocuğa kim yemek yapacak çay demleyecek ben bunları düşünüyorum sadeceArkadaş gene ihale bana kaldı
Ne bileyim ben içinizdeki ünlü erkek sevdasını yahu, yarın ibreti alem pimim çekilecek şimdi
Ya gerçekten nasıl buraya geldiniz yorumu gönderdim bu yorumları görünce aha gece gece yanlış konuya yazdım diye panik oldumBiz nasıl buralara geldik ya konuda
Az kaldı esmer erkekten sogutacaksiniz beniKokmasın da döşü gıllı olsun, esmer erkekin kokuşmuşu da fena oluyür
Beni de Kenan'cım yaktı.Bizde katıldık bır tek sızı degıl bızı de yollarlar ozaman, vedalasalım oyleyse
Benım ban sureleri de uzun suan pısman oldum cihangir dedıgıme
Olan hep bize oluyor zaten, bir de C ceycey0406 .Benimde
Seninle yine böyle geyikten gitmiştik film, yapecek birşey yok
Keşke konu sahibi de babasının ne kadar değerli olduğunu fark etse.Cümlemizden inşallah
Benim babam 5 yıl yatalak kaldı, ona çocuk gibi baktık .Hakkımız varsa helal olsun
Babadan iş beklemek nedir, İlk defa duyuyorum
Eşler birbirine yardım edebilir o bambaşka bir konu
iyi ki okumamışım konu sahibinin tüm mesajlarını
Daha çok üzülürdüm
Umarım konu sahibi aklını başına alır ve babasının gitmesine izin vermez
Hayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay
Çayın suyunu kaynatamayan babayı destekleyenlerden biriyim ben de. Hem zorunda mı babacık, ne denli zor iş. Mutfağa yürüycek de , ketılı alacak da , içine su dolduracak da, düğmeye basacak da.. baba haklı, baba yorgun, babayı yormayın .lütfen konuyu dağıtmayalım saygıdeğer arkadaşlar.Baba haklı baba mağdur kardeşin dersleri nolacak çocuğa kim yemek yapacak çay demleyecek ben bunları düşünüyorum sadece
ben geyik yapmıyorum konuyla ilgileniyorum.bebeğe artık tek başınıza bakabilirsin konu sahibiiiiiiiii
Babanın değerini geçtim; kendisinin biricik, nadide, dünyada tek bu durumu yaşayan ve kimsenin mecbur olmadığını bilse, yeter sanırım.Keşke konu sahibi de babasının ne kadar değerli olduğunu fark etse.
Mune aramıza katıldı, birazdan buraya da gelir, ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, sizinle döş muhabbeti yapmak güzeldi
Yaban herkes sattı bizi, gir karşiiim koluma, haftaya kadar selametle hoşçakalın mesajımızı verelimMune aramıza katıldı, birazdan buraya da gelir, ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, sizinle döş muhabbeti yapmak güzeldi
Ikı kızım bır oglum var. Ben de emeklı olunca aman ben kocamın anasından cok cektım ben gelınıme de torunuma da bakarım dıyordum, karı koca gezerler. Insanın kızı bıle ıstemıyorsa gelinceğizim arkamdan neler der neler kım bılır. Kımseye gıtmeye nıyetım kalmadı artık. Dötü olan doğursun bende severimAyy ileride ne torun bakarım ne de çocuğuma ve eşine hizmet ederim. Hiçbir sorumluluğun yokken tüm düzenini bozup yardıma gideceksin ama yine de memnun edemeyeceksin oldu canım. Onun yerine gezer dolaşırım mis gibi
+1lütfen konuyu dağıtmayalım saygıdeğer arkadaşlar.Baba haklı baba mağdur kardeşin dersleri nolacak çocuğa kim yemek yapacak çay demleyecek ben bunları düşünüyorum sadece
Şimdi yanında masumca uyuyan erkekikin döşüne ufak bir öpücük kondurup uykuya mı dalıcaksın banlı banlıMune aramıza katıldı, birazdan buraya da gelir, ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, sizinle döş muhabbeti yapmak güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?