Babama karşı vicdan azabı

Sweetlover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
70
-144
38
Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.

Offf ilk çocuğumda kv, kp, annem, babam hepsi vardı. Evim büyük ama salon bir tane sonuçta. Kış mevsimiydi ve kimse dışarı da çıkıp gezemediği için salonda herkes tepe tepe oturuyordu. Ben de çok bunalmıştım bak beterin beteri var güle güle büyüt bebeğini. Biraz nefes alsınlar özleyince tekrar gelirler, torun olunca beraber yaşarız diye yemin etmediniz ya

2 ayda kendini baya toparlamıssındır heralde bence tek basına bakabilirsin artık

Bence artık kendiniz bakabilirsiniz annenizde evine dönsün arada gelir gene sizi çok iyi anlıyorum ikizlerim var kaynanam kaynatan geldi doğumdan sonra annem babam kardesim eltim derken küçücük evde bebek emzirecek yer arardım gelen gidenden

Aynı benim annmle babamı yazmışsınız iki doğummyaptıömikisindede birer hafta ben onlarda kaldım tabi bunda evimizde klızet olmaması asansör olmayan yüksek kat olmasıda var ama benim annmdr kardeşim ve babamı bırakamaz Bende onlsr onun ailesi nasıl bnim çoçuklarıma eşime bakmkla yükümlüysem anneminde önceliği onlar ne kadar oldu doğum yapalı bilmiyorum toparlandıysanız aileniz gitsin evli evine köylü köyüne anneniz gidince inanın cesaretiniz gelecek ipler elinizde olucak deneyim olmadı mola oluur bir daha gelirler

2 ayda kendini baya toparlamıssındır heralde bence tek basına bakabilirsin artık
Hayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay

Evin doğum sürecinde kalabalık olması sıkıntılı olur evet ama babanızdan bu kadar rahatsız olacağınız birşey göremedim yazdıklarınizda.

Kendi işini yapmıyor olması, annenizle onun arasında şu aşamada. Onun haricinde aksi bir durum yok yazdıklarınizda.

Doğum yapali ne kadar oldu yazmamısiniz ama 10 gün falan geçtiyse eşinizle beraber kalabilirsiniz artık. 2 ay anneniz içinde evinden uzak kalmak açısından uzun bir süre.

2 hafta oldu henüz

2 hafta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…