- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi pervin7862
Ona paramı vericez dediğine göre parası yok demekki. Eşimde geçen bana söyledi simge konserine gidelim diye ama bütçemize bu ay uymuyor bidahakine gideriz dedim. Sizi kisitladiginimi düşünüyorsunuz yoksa sadece maddiyatmi? Kısıtlıyorsa babanizada teklif edin o sizi götürüp getirsin. Sizden biraz uzak eğlenir. Anneniz babanıza eşlik etsin. Ama adamin parası yok benceBabama arkadasımla simge konserine gitmek istiyorum simdi ona mı para vericez dedi bir de ordan nasıl geri döneceksin geç bitiyormus dedi 10 kere söyledin dedi kızdı ben genc bir kızım ve gitmeye hakkım oldugunu düşünüyorum ne yapmalıyım cok gitmek istiyorum
Senin vizyon da pek geniş değilmiş ama :)))
Yeni nesil şeyleri saydım kendi vizyonum değil ki jsjsj ironiydi
babani dinle ve gitmeBabama arkadasımla simge konserine gitmek istiyorum simdi ona mı para vericez dedi bir de ordan nasıl geri döneceksin geç bitiyormus dedi 10 kere söyledin dedi kızdı ben genc bir kızım ve gitmeye hakkım oldugunu düşünüyorum ne yapmalıyım cok gitmek istiyorum
Konuyu gordukce aklima gelen tek sey; Simge kim
Eskiden bahar şenliklerinde sanatçılar gelir konser verirdi. Ailem izin verirdi.. ama toplu taşıma kullanmazdik. Biri arabayla bırakırdı...
Şimdilerde de kız erkek için toplu taşıma tehlikeli. En azindan yaşadığım şehirde. Yenilerde yan baktın diyip genci bıçaklamışlar.
Nasip olur da oğlum büyüyünce arabayı ona devreleriz gezer. Yoksa zor...
O takip edilmeyi gündüz gündüz yaşadım. Ne çok korkmuştum ya... ki çarşı ortasindaydi ev... simdi bıçaklamaklı olayları çok duyuyorum. Eskiden kızlara tehlike vardı, şimdi erkeklerde tehlikede.Bence eskiden de tehlikeliydi. Büyük şehir ve şehir merkezinde gündüz vakti adamın birinin peşime takılması toplu taşımaya kadar takip etmişti...Yalnızdım.
Herkes uçuyor kaçıyor ama niyeyse hep saçma sapan takip edilmeli olaylar benim başıma geliyordu galiba.
Turkiyedeyken gece vakti toplu taşıma hiç kullanmadım şimdiye kadar.Taksi de kolay kolay tercih etmem.
O takip edilmeyi gündüz gündüz yaşadım. Ne çok korkmuştum ya... ki çarşı ortasindaydi ev... simdi bıçaklamaklı olayları çok duyuyorum. Eskiden kızlara tehlike vardı, şimdi erkeklerde tehlikede.