- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Babama arkadasımla simge konserine gitmek istiyorum simdi ona mı para vericez dedi bir de ordan nasıl geri döneceksin geç bitiyormus dedi 10 kere söyledin dedi kızdı ben genc bir kızım ve gitmeye hakkım oldugunu düşünüyorum ne yapmalıyım cok gitmek istiyorum
18 yaşındayım bir kız arkadasımla gidecektim biraz uzak bir yol ancak metroyla gidebilirim o da 1 saat sürer gitmekKaç yaşındasınız? Nerden nereye gideceksiniz? Kiminle gideceksiniz?
18 yaşındayım bir kız arkadasımla gidecektim biraz uzak bir yol ancak metroyla gidebilirim o da 1 saat sürer gitmek
Onu nasıl ikna edebilirim diyeBaban izin vermiyorsa gidemezsin. Çık git evden kaç diye sana kimse akıl vermez burada.
Bak baba beni göndermezsen nefesimi tutarım de..Onu nasıl ikna edebilirim diye
Böyle yorumlar yaparak ne yapmaya calıstıgınızı anlamıyorum konuyu begenmediyseniz yorum yapmazsınız olur biterBak baba beni göndermezsen nefesimi tutarım de..
Kıpkırmızı olana kadar da tut nefesini.
Kivilcim'da ise yariyor,sende nasıl olur onu bilemiyorum.
Ankarada yaşıyorumNerede yaşıyorsunuz bilmiyorumda konser geç bir saatte bitiyorsa ve siz kız arkadaşınızla toplu taşıma kullanarak git gel yapacaksanız olmaz bence de.
Ben o yaşlarda eve gece yarısı geliyordum ama araba oluyordu ya da babam arabayla getirip götürürdü.
Ne yaptığım gayet açık değil mi ?Böyle yorumlar yaparak ne yapmaya calıstıgınızı anlamıyorum konuyu begenmediyseniz yorum yapmazsınız olur biter
Ankaraİstanbul'da misin? İBB simge dahil pek çok sanatçıyı getiriyor, daha uygun saatlerde başlayıp bitiyor, hatta cimenliklerde falan oluyor bazısı, oturup izliyorsun . Her çarşamba pazar müze gazhanede açıkhavada oluyor, yastıklara yayılıp izliyorsun falan. Beleş konser apaçisi de olmuyor hic.
Bende babandan para istemek yerine böyle sosyalles.
Bir yandan da harçlıklarını biriktir,gerçekten istediğin kişi gelince ona gidersin.
Şu sayfaları takipte kal
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Orayı bilmiyorum ama aynı belediye,o da chpnin. Kesin sizin oralarda da benzer etkinlikler vardır. Biraz araştır, onlara katil bence.Ankara