- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Canim aynen haklisin adam tam bi nankorEşin iğrenç ve bedavacı biri. Baban inşallah biran önce evden çıkartır yoksa bu adamdan bi halt olmaz.
Bi de evden çıkarttığı an sen gör eşinin çirkefliğini.
Asıl kendisi para lafını yapıyor pes, adam sırtını onlara dayamış onlar sayesinde bir yere gelmiş, böyle adamları çok arıyor musunuz merak ettim?!
Kusura bakma ama öyle. Ben utandım kocanın yerine.
Ay Allah evlerden ırak etsin ben böyle adamı boşardım valla. Bedavacı ya of neyse Allah sabır versin düzelmez.Canim aynen haklisin adam tam bi nankor
Arti babam toplasan 10 sene de 6-7 kez bisey rica etmistir oda maddiyati olan bisey degil esim ona bile homurdanir ve evden tasinalim dedigimde ise sen onu unut kafayimi yedim bedava ev ne tasinacam diyo yani cikmaya niyeti yok babamda cikarmaz bizi cunku evleri bize yakin torunlarina duskunlar onlari sevmek icin uzaklasmami istemezler
Şarj aletlerini Çin den ucuza getirtip satıyormuş.Ben öyle anladım.Eşiniz nasıl bir insan anlamadım ben, 5 tane şarj aleti stok mu yapıyor ne yapıyor?
Yedeğin yedeğini mi tutuyor evde, alın birini bunu babama vereceğim deyin.
Babama verelim mi demeyin, rica etmeyin yani ondan bişey.
Mesela arabayla biryere mi bırakılacak, babamı bırakman gerekiyor deyin, bırakır mısın değil.
Bedava yaşayan kendisi ama sanki millet ona minnet ediyormuş gibi tepenize çıkarmışsınız, şımardıkça şımarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?