Babam Evleniyor!

Canım basın sağolsun.. Yüreğinde yanan o 40 mum ne gün teke düşerse hayat devam ediyor diyebileceksin..

Ben bir gelin olarak yazıyorum. KV kaybettik diye 5 yılın sonunda pes etmiş biri olarak..ölümler çok ağır ama kabullenilmesi gereken bir gerçek..

3 kardeş alnını,dan öpmek lazım sizleri..3 ay içinde evlenme isteğine evt diyebilmissiniz. Bizimkiler bunu yapamadi.Bunda anladığım kadarı ile hepiniz babanizdan uzaksiniz.ve ona yetisememeniz en büyük etken.bizim kp de 3. Ayda evlenecefim dediğinde bas bas bağıran bi gorumcem vardı.evlenemez babam diyen.3. Yılın sonunda şimdi benim kaldıramadığı mi yapiyor.çünkü o evde babasıyla o yaşamadı..ablacığim diyor.. Ben sıfat koyamazken..ne garip demi

Bi müddet babanixin yanına ablamiz gitmiş sanırım..ve şimdi eşiyle sıkıntılı.. Dilerim babaniz değildir eşiyle aralarindaki sorun.

Yilrca benim insanligimi kullanildi..eşimin hep yanında oldum.ama şuan evliligimiz benim bugünlerle geçmişi gordugumde ki zıtlıkları gordukce evlilik bitme noktasında.kp im de ses yok..

Size tek tavsiye hayatınızı kendiniz için yasayin.o babanizin aglamalarini sakin icsellestirmeyin.çünkü yalan..benim de eşim ağlıyordu.. İşlerine öyle geliyor..

Çok sanslisin,başka şehirlerde yaşıyorsunuz.ablana da şöyle üzülmesin.sizin bir annemiz vardı ve Hakkın Rahmetine kavuştu.o sizin anneniz değil.

Bende 5 aylık gelindim ama eşim düşmedi babası kadar uckurunun derdine.çok ağır bunlar ama böyle.yeni kabulleniyor.

Sixinki hiç evlenmemis.:) bi gidin gorun benim evime 5 basar evi.takılar,giyimler,parfümler girla..ne biçim gelinsin ya kıskanıyor musun diyeceksiniz.hayır..bunların hepsini kendim alabiliyorum ben..ama en güzel yıllarım p.. Edildi.

Tabiki gidip bi ev duzecek değilsiniz.kesinlikle yapmayın.ama babanixin aglamasina kanmayin.eşine karşı herşeyi hoş göstermeye çalışıyor. Bırakın yapıyorsa yapsın.yapamiyorsan o olmaz başkası olur.. Onlar erkek..ne diyorsunuz annemin kıymetini bilmedi.. Siz kendi ailenize,Esiniz e,ilk yillarınızın güzelliklerine bakın..sonra benim gibi neden ben herkesten fazla fedakâr oldum diye kafayı yersiniz.esimden ayrılmak istiyorum ben..sırf bana yasattiklari buna sebep..

Şimdi o hanım 3 kg fazlası var diye spor salonu,yüzme ,brunchlar:) geziyor.ben sınır küpü..o evde para yiyor ben yıllardır çalışıyorum..o bok gibi paranın içinde..ben kendi calistihimi harcamaya vakit bulamadım..

Ay çok doluyum ve tesadüfen başlığı görünce yazdım. K.bakma.bi gelin gözüyle insnamazsin ama çok değer verdiğim bi KV oldu.inan yeni hatunu gorumcem kabullendi, ben yaşadıklarından ötürü muhtemel, yediremiyorum..madem bagiriyordunuz,evlendirmeseydiniz.e evlenecekti sonunda niye ben çektim en büyük sıkıntıyı?

Kimseye değer vermeyeceksin.ve ben kp gordum ya.bundan sonra eşimin 2 kaşığı olsa 2 sinide kıracağım.kimseye birşey bırakmaya niyetim yok.ve ben bugün gözünü yumsam esimde 3 ay sonra evlenir diye tahmin ediyorum:) ama ben onu öldüreceğim:):)bak bundan sonrasına devam edebilirsek fedakarliksiz neymiş gorsun istiyorum.

Eşim ve kardeşi miras bölünmesin diye de evlenmesin istemişler bu yeni bir itiraf bana. şimdi evlilik bölünüyor.. Kimsenin umru degil..Herşeye tahammülsüzlük.. Kimse ,ya kızım biz yanlış yaptık bile demiyor.eşim ne yapacağını bilemiyor.. Ben çok öfkeli yım. Maddi değil..benimde manevi desteğe ihtiyacim varken kimseyi goremiyorum..

Ozur dilerim çok yazdım...ama bende çok kötüyüm

Canım seni çok çok iyi anlıyorum.öncelikle başın sağolsun.anneciğin nurlar içinde yatsın.bende anneciğim birkaç yıl önce kaybettim.bu tarifi imkânsız bi acı.nasıl zor oldu anlatamam.benim babamda 7-8ay sonra evlendi.başlarda zor kabullendim ama sonra bi şekilde alışıyor insan...

ben daha fazlasını yasadım kardeşlerimde,

Kadın tarafından bakınca, yıllarca annesine baktıysa yılların getirdiği biriktirdiği durumlar vardır. Hastaya bakmak hiç kolay birsey değil. Hayat yaşamıyosun çünkü başka boyutta oluyosun. Yatana da zor bakana da zor durumu (tabiki size asık suratlı olmasını gerektirmez)

Baban açısından bakınca da, tabiki önce hanımlar vefat edince erkeğin kendini geçindirmesi zor. Ama böyle biriyle evlenceğine bakıcı tutsanız hizmetçi tutsanız daha iyi olurdu. Tabi yaşını bilmiyorum babanızın. Belki cinsel hayata da ihtiyacı vardır. Oyüzden de evlenmek isteyebilir. Ama sizden kopacak gibi duruyor.

Bence kadın sizle resmi olmak istiyo uzak durun sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…