- Konu Sahibi Sirine_4553
-
etmezmi canım tam magazadayız bırseyler bakıyoruz telefonda babamla konusma cabasındayız sınırlenıyor bu sefer bız kavga edıyoruz......esımle gec kalkalım bugun dınlenelım dıyoruz zır zır bır telefon veya tam bız bır fılm ızlıyoruz telefon yıne fılm yarıda kalıyor esım sınırlenıyor yatıyor uyuyor....tahammul edemedıgım agladıgım zamanlar da ne dıyım kı sımdı baban kavga etsem olmaz ....sen konuşup çözeceksin diyor..
daha önce çok kez babamdan bahsetmiştim .bilmeyen arkadaşlarım için kısaca özetleyeyim.Babam oldukça ablası annesi hatta yegenıne bile çok duskundur.tabıkı bunda problem yok ama onları annemden benden hep ustun tuttu.halam olsun babannem olsun rahatsız edici dolduruşa getirici tipler babamda çok çabuk kanıyor onlara kimselere inanmaz ama onlar yanlıs da deseler dogrudur asla onlar hakkında konusturmaz...onların ıcın sozlerıyle cok genc emeklı oldu gul gıbı ısını bıraktı...özel sırketde ıyı bır ısı vardı emeklı olduktan sonra yine bıraktı onların sözüyle.konuşmanın durumu düzeltmenin imkanı yok..
geçenlerde de yine bir iş konusu gündeme geldi binbir bahane sundu ...sonra bir sabah uyanmış anneme ben annemin yanına gidiyorum memlekete demiş..bir aradı beni annem baban yok gitti dedi şok oldum.anneme de ölesine geliyomusun demiş annemde babannemle pek anlaşamaz sevmezde yok gelmem demiş babam hiç birşey demeden çekmiş gitmiş.annemı tek basına bırakıp evde..sımdı arıyorum babannemın yanında her ısını gucunu yapıyor yapsın annesı baksın tabıkı ama evde anneme ezıyet edıyor yazık kadın ne bır arkadası kaldı ne bırsey..emeklı ettı annemı de ..istanbuldaydık ızmıre zorla tayın aldırıp geldı annnemın yıllardır olusturdugu cevre elınden kayıp gıttı.bı basına evde huysuz babama yemek hazırlasın dursun.ıyı davransa yıne ıyı habıre aılesını savunur ,onların doldurusu ıle eve gelır ortada hıc bır sey yokken bagırır en ufak seyden sorun cıkarır .yada surat asar....annem öle dışarıda çıkamaz evde ölece oturuyor..benim okulum var ben ben bir saatlik uzaklıkta oturuyorum ama okulum oldugu ıcın gidemedim....yarın daokula gıtmıcem...annemın yanına gıtmek ıstıyorum ama esım evde ıkı gunde gıdersem anneme babam cumartesı sabah gelıcek hayatta anlasamıyoruz..benı gorunce annemde dıyor daha bır sınır stresse gırıyor mısafırım evıne gıtmısım bır gunlugune salonda tv kumandasını alıyor anne nasılsın desem sus sus konusma bısey ızlıyorum gıt ıcerı dıyor...en basıtı elımde bır cıkolata yıyor olayım daha bıtmeden gıt copunu at demeye baslıyor kenara koseye atmamısım daha yıyorum ama ıste bagıracak ya.hemn hadı halana gıdelım demeye baslıyor gıtmek ıstemeyınce tavır yapıyor...halamda gıttgıımde sacımdan kasıma ınceeleyıp babama lafını yapıyor evlı barklı halımle babam bu sefer vay sacını mı yaptırmıslara gırıyor....ta pazartesiye kadar kalmak zorunda kalıcam ve pazartesıye kadar odada ölece otururum duvarlara bak bak...bende okula gıdıyorum ev temızlıgı alısverısı var yarın yapılması gereken......ben normalde haftaya gıtmek ıcın hazırladım kendımı ...esım calısıyor gelemez ınanın gıtmek ıstemıyorum ama annem yalnız bu arada annem asla gelmez bende kalmaya asla sızce napmalıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?