- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Benim anladığım kadarıyla beraber yaşamıyorlar sardunya....birde şu ilgimi çekti babanız neden şüphe duyuyor sizden..şu söyledğin söze çok takıldım... al istersen açık faturam gelecek bak kimle konuştuğuma valla eşimle konuşuyordum gibi şeyler yazmışsınız. Yani bu ne demek nasıl babanız sizden şüphe duyar ve sizde buna karşılık bu cevabı verirsiniz. Biraz garip geldi belkide ben yanlış anladım bilemiyorum. Ama yazdığınız bu
Benim anladığım kadarıyla beraber yaşamıyorlar sardunya....birde şu ilgimi çekti babanız neden şüphe duyuyor sizden..şu söyledğin söze çok takıldım... al istersen açık faturam gelecek bak kimle konuştuğuma valla eşimle konuşuyordum gibi şeyler yazmışsınız. Yani bu ne demek nasıl babanız sizden şüphe duyar ve sizde buna karşılık bu cevabı verirsiniz. Biraz garip geldi belkide ben yanlış anladım bilemiyorum. Ama yazdığınız bu
canım boşver ne olursa olsun.ben kendimden eminsem o onu demiş bu bunu demiş hiç takmam.sende takma kafana.sen böyle takarsan tabi onlarda hakkında konuşmaya devam eder.ciddiye alma kendi hayatını yaşa ve kesinlikle mesafe koy aranıza. herkes kendi hayatını yaşar .hayatında yer verme böyle şeylere izin verme.git kendine ayrı bit hat al.ve kesinlikle bir mesafe koy halanla arana.artık evlisin ve kendine ait bir hayatın var.eğer doğruluğundan eminsen ne diye izin veriyosun seni böyle şeylerin üzmesine yada karışabilmelerine?
cok uzuldum ınsanın babasının kuskucu tavırları cok sınır bozucu olsa gerek ve sız evlısınız ..sızde restınızı cekın baba sen benım bı ahlaksızlıgımı mı gordun sımdıye kadar cok guvendıgın ınsanların yaptıklarını dusun felan de aılende olsa kendını ezdırmıyceksın yoksa halayı bırak dıs kapının mandalı bıle burnundan getırıor ınsanın..babanla cıddı cıddı konus bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?