Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nestlecim tekrar söyleyeyim , ben senin hazırladığın hediyeleri gerçekten çok beğendim bunu yürekten söylüyorum ancak, çok fazla şey hazırlamışsın anlamında konuştum kiiii, bu da eleştiri değildiii öylesine dostane bir takılmaydı... yanlış anlaşılıp seni kırdığımın farkındayım ve bu sebeple dünden beri inanılmaz rahatsızım, ben bir insanı kırmaktan inanılmaz şekilde nefret ederim, hele ki sizi kırmak aklımdan bile geçmez...seni ve bebişini öpüyorummmmm
nestle76 bayıldım bayıldım yaptıklarına süper olmuslar....valla zamanım hiç olmadı bende bu sekilde düşünüyordum...bakalım yetiştirebilirsem bende yapıcam bişeyler....hiçte abartı olmamıs.....hatta biraz dahada abartabiliriz :))))
hersey tek kelimeyle mükemmel
abartmaya bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))) deli kız..aman hep tek düze zaten herşey..boşver arada sırada abartmak/zıvanadan çıkmak iyidir...bu arada mektubu da hazır babamızın...ya nickini hep unutuyorum xxxxx diyelim o arkadaşın fikrini de pazar günü uygulayacağım...sms le yönlendireceğim babamızı...oğlana tişörtü giydirip odasında yatırdıktan sonra..sms le yanına git diycem...oğlanın arkasını çevir diycem..sonra cebine bak diycem..mektubu da okudu mu...salona da onun tişörtünü koyucam..onu da giydi mi şimdi arabanızın anahtarını alın süpriz bir mekana gidiyoruz diyip "zeytindalı" na brunch a götürcem...
İkraa çok güzel olmuş ya ben geç kaldım heralde verdiğin linkte babalar günü için siparişler belirli tarihe kadar alınıo yazıodu artık başka şekilde başımın çaresiine bakayım
Nestle süper plan yapmışın kopya çekicemmmm valla delikafadulden