• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babalar günü için nasıl bir hediye aldınız?

bu arada ben de dün siparişi verdim kocişimeee haaarrrika bir hediye hazırladımm, size sonra fotoğrafını çekip gönderirim bugün teslim alacağım için anca pazartesi gönderebiliirm

Ben saatimin siparişini verdim..yarın alıcam..İnş güzel yaparlar..

Benim sevgili kocacımda beni düşünüp bişey almadı saolsun ama ben onun gibi olamıyorum napiimm..

nestle76 bayıldım bayıldım yaptıklarına süper olmuslar....valla zamanım hiç olmadı bende bu sekilde düşünüyordum...bakalım yetiştirebilirsem bende yapıcam bişeyler....hiçte abartı olmamıs.....hatta biraz dahada abartabiliriz :))))
hersey tek kelimeyle mükemmel
abartmaya bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kargomuz az önce geldi ben çok beğendim renkleri falan harika telefondan çektiğim içi net çıkmamış ama çok güzeller üstelik dün sipariş verdim bugun geldi zemuszemus
bide kızım yazmış gibi bişeyler yazdım küçük küçük resimler yapıştırdım çok güzel oldular :emir_bebek::kedi:

Son düzenleme:
nestlecim tekrar söyleyeyim , ben senin hazırladığın hediyeleri gerçekten çok beğendim bunu yürekten söylüyorum ancak, çok fazla şey hazırlamışsın anlamında konuştum kiiii, bu da eleştiri değildiii öylesine dostane bir takılmaydı... yanlış anlaşılıp seni kırdığımın farkındayım ve bu sebeple dünden beri inanılmaz rahatsızım, ben bir insanı kırmaktan inanılmaz şekilde nefret ederim, hele ki sizi kırmak aklımdan bile geçmez...seni ve bebişini öpüyorummmmm

hayatım kırılmadım ben...niye kırılayım aşkolsun? sen fikrini söyledin- ben fikrimi söyledim bitti/gitti...kocaman insanlarız..böyle iki kelimeye hemen kırılınır mı...bu arada senin hediyeni de çok merak ediyorum..bugün eklemeye çalış..pazartesiye kadar bekleyemeyiz yahu:)))

nestle76 bayıldım bayıldım yaptıklarına süper olmuslar....valla zamanım hiç olmadı bende bu sekilde düşünüyordum...bakalım yetiştirebilirsem bende yapıcam bişeyler....hiçte abartı olmamıs.....hatta biraz dahada abartabiliriz :))))
hersey tek kelimeyle mükemmel
abartmaya bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:))) deli kız..aman hep tek düze zaten herşey..boşver arada sırada abartmak/zıvanadan çıkmak iyidir...bu arada mektubu da hazır babamızın...ya nickini hep unutuyorum xxxxx diyelim o arkadaşın fikrini de pazar günü uygulayacağım...sms le yönlendireceğim babamızı...oğlana tişörtü giydirip odasında yatırdıktan sonra..sms le yanına git diycem...oğlanın arkasını çevir diycem..sonra cebine bak diycem..mektubu da okudu mu...salona da onun tişörtünü koyucam..onu da giydi mi şimdi arabanızın anahtarını alın süpriz bir mekana gidiyoruz diyip "zeytindalı" na brunch a götürcem...

ıkraa çok güzel olmuş ya ben geç kaldım heralde verdiğin linkte babalar günü için siparişler belirli tarihe kadar alınıo yazıodu artık başka şekilde başımın çaresiine bakayım

:))) deli kız..aman hep tek düze zaten herşey..boşver arada sırada abartmak/zıvanadan çıkmak iyidir...bu arada mektubu da hazır babamızın...ya nickini hep unutuyorum xxxxx diyelim o arkadaşın fikrini de pazar günü uygulayacağım...sms le yönlendireceğim babamızı...oğlana tişörtü giydirip odasında yatırdıktan sonra..sms le yanına git diycem...oğlanın arkasını çevir diycem..sonra cebine bak diycem..mektubu da okudu mu...salona da onun tişörtünü koyucam..onu da giydi mi şimdi arabanızın anahtarını alın süpriz bir mekana gidiyoruz diyip "zeytindalı" na brunch a götürcem...

Nestle süper plan yapmışın kopya çekicemmmm valla delikafadulden

İkraa çok güzel olmuş ya ben geç kaldım heralde verdiğin linkte babalar günü için siparişler belirli tarihe kadar alınıo yazıodu artık başka şekilde başımın çaresiine bakayım

canım o tarih önemli değil dünde aynısı yazıyodu ben telefonlada görüştüm yetiştireceklerini soylediler

bende gec kaldım sanırsam.ama napim hem babamız bize bişey almadı almamayı düşünüyordum ama dayanamiycim sanırsam.cıkıp az sonra bişeyler bakıcam.

nestle kız seneye saklasaydın birazını...
çok güzel olmuşlar çıldırır insan bunlara yaaa...
süpersin valla... eşimin doğumgününde senden yardım isticem... ben biraz odunum bu konularda... edersin dimi...

ben dışarı çıkamıyorum...
nestlenin tişörtünün akasında yazanı keçeli kalemle tişörtün üzerine yazacağım...:roflol:
olsun napalım biliyo kocişim benim bişey yapamayacağımı..
bi de pasta yaparız tamam...:icecream:

ben babişime tişört aldım feneryumdan kendimede aldım aynısını kız tişörtü baba kız yarın giyer gezeriz ama demi :))

ben gurbetteyim.telefon acip kutlarim.babama beni iyi yetistirdigi icin.her zaman cocuklarina sahip cikip kimseye muhtac etmedigi icin tesekkür edicem.ben babamin kücük kiziydim ne cok severdi beni.myemek yerken bile yanindan otururdumbeni sevdigi icin ona tesekkür edicem.düzgün karekterli insan oldugu icin.nice insanlar gördüm karekteri bozuk .cocuklarina sahip cikmayan.ele güne muhtac eden.babacigim seni cok seviyorummmm..hakkini ödeyemem.ne bir tisörtle .ne bir cicekle.her zaman sana layik olmaya calisacamalkisalkisalkis

BU BABAMIZIN TıŞÖRTÜ
BUDA KIZIMIN TıŞÖRTÜ
ÇOK KALıTE :)) DERı BıR CÜZDAN ALDIK++++++++PASTAMIZI ŞıMDı YAPTIM DOLABA KOYDUM ÜZRıNDE CANIM BABAM YAZIYOR++++++++YARIN YEMEĞE GÖTÜRECEK KIZIM BABASINI+++++CÜZDANINI RESıM YERLERıNıN 1 TANESıNE DERıN'ıN TEK RESMı 1 TANESıNEDE ANNESıYLE DERıNıN BERABER CEKıLDıĞıMıZ RESMıNı KOYDUK 3.RESıM YERıNDEDE ÜÇÜMÜZ :))) ıÇıNEDE BEREKETLı OLSUN DıYE BıR MıKTAR DÖVıZ :)))) HEHEHE:nazar: 1 DOLAR VARDI ONUN ÜZERıNEDE YARININ TARıHıNı YAZACAGIM ıLK BBALAR GÜNÜMÜZ DıYECEĞıM...O HıÇ HARCANMIYACAK OLAN PARA :)))
buda pastamız derin'le ancak bu kadar olur
buda mektubumuz
1-Üzerine çişimi yaptığım zaman bana kızmıyorsun
2-ben gülünce sen daha çok gülüyorsun
3-ileride 38 numara olacak ayaklarımı şapur şupur öpüyorsun
4-benim için çalışıyor,benim için kazanıyor,benim için harcıyorsun
5-azıcık öksürsem anneme dönüp ''hastama acaba kızımız''diye soruyorsun
6-boş vakitlerini benimle dolduruyorsun
7-benim oyuncaklarımı benden çok seviyorsun
8-tv seyredemiyor,müzik dinleyemiyor,pc başına oturamıyor,3'lü koltukta uyuyklayamıyor,rahat yemek yiyemiyor ama yinede şikayet etmiyorsun
9-akşam gec geldiğin saatlerde bile sabahın 6'sında uyanıp benimle ilgilenip oyunlar oynatıyorsun
10-korkarım diye evde enstruman çalışmaları yapmıyorsun 1
11-ikimiz kaldığımızda altımı değiştiriyorsun
12-Her ağladığımda beni kucaklıyorsun
13-Her zaman yanımda oluyorsun
14-Uyandığımda yaygarayı basınca fırlarcasına soluğu benim odamda alıyorsun
15-bana çok güzel ninniler söylüyorsun
KISACASI CANIM BABAM TÜM EMEĞıNı VE ENERJıNı BENıM ıÇıN HARCIYORSUN BU YÜZDEN SENı ÇOOOOK SEVıYORUM ''AŞKIM BABAM'' ''DOĞDUĞUM AN ıLK GÖRDÜĞÜM ADAM'' ''ıLK SEVDıĞıM ADAM'' ^^BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ^^

Son düzenleme:
Nasıl olmus kızlar güzel olmusmu....umarım iyidir....
Anneler gününde bana güzel bir hediye gelmişti çünkü pırlanta yüzük laf aramızda :::)))
tabi okadar cıkamadık ama yeter sanırım :))

Son düzenleme:
ben dün söylediğim gibi keçeli kalemle yazdım tişörtün üzerine....
ama sabaha kadar yazılar biraz karışmış....ama yine de hoşuna gitti sanırım...:roflol:

Back