• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babalar günü için nasıl bir hediye aldınız?

aaaa nestlecim süpper olmuş valla yaa...hep merak ediyodum aklımdaydın nasıl olcak acaba onunkiler diye..Allah ii günlerde kullanmasını bakmasını nasip etsin...

çok beğendim gerçekten ellerine kollarına sağlık...ben de senden bir iki sözünü çalıcam haberin olsun :)

aaaa nestlecim süpper olmuş valla yaa...hep merak ediyodum aklımdaydın nasıl olcak acaba onunkiler diye..Allah ii günlerde kullanmasını bakmasını nasip etsin...

çok beğendim gerçekten ellerine kollarına sağlık...ben de senden bir iki sözünü çalıcam haberin olsun :)

ben senden çaldıydım di mi..."unuttum kimdi diye ama teşşekür ederim"... diye yazdım 2009 topiğine:))) çal hayatım çal maksat babalar mutlu olsun...

çok güzel ciciler hazırlamışsınız kızlar.vallahi ne yalan söleyim benim hiç aklıma gelmedi böle süslemeler.klasik hediye alıp oğlumun kucağına koymayı düşünüyordum. :) çok klasik biliyorum ama ben beceremem ki sizin gibi güzel süprizler hazırlamayı....

nestlecım o rssımlı saatlere bayıldım ben
bu yılda kutlayamıyoruz malesef bızsenağlama ınsallah seneye dedelerımıze onlardan yaparız senın gıbı elıne gonlune saglık

kızlar bende daha önce gösterdiğim tşörtlerden aldım,süper dad ve süper baby yazan takım giyincekler o gün

Aylincim hepsine bayıldım çok güzel ve ince düşünmüşsün hayatım dediğin gibi herkesin zevki farklıdır ben de şu tsörtlerden almak istiyorum Hülya sen lcw den mii aldın canım

hepinizinki çok güzel kızlar güle güle giysinler inşalahh
bende bunu sipariş verdim inşallah kargoda bi sorun çıkmazda sorunsuz gelir arka tarafı çıkmamış ama biricik kızından:) yazıyo ve iki el var bir babanın biri çocuğun

selcencim bende bastırmak istiyorum ama bende bilmiyorum ki bizim buralara tşört basan bir yer...bugün kaynıma bi sorcam bakalım bilirse o bilir:)))

O saatleri nasıl yaptırdınız ya..bende yaptırmak istiyorumm

hayatım flash diske ya da bir hafıza kartına istediğin resmi yükle...bulunduğun civarda nerde yapılıyorsa oraya götür..onlar yapıyorlar..ben masa saatini cemil ozalit te yaptırdım..istanbul da pek çok yerde var..duvar saatini de daha önce linkini vermiştim doğum fotoğrafçıma yaptırdım..gerçi doğum fotoğrafçım da da masa üstü saat vardı..ama kalp şeklindeydi..ben istemedim...yine bilgi olarak yazayım..Esra Altan Roux Photography Hamile Bebek Doğum Fotoğrafçısı... ismimi verirsen (aylin) sana da yapar - kargoyla gönderebilir...

nestlecim tekrar söyleyeyim , ben senin hazırladığın hediyeleri gerçekten çok beğendim bunu yürekten söylüyorum ancak, çok fazla şey hazırlamışsın anlamında konuştum kiiii, bu da eleştiri değildiii öylesine dostane bir takılmaydı... yanlış anlaşılıp seni kırdığımın farkındayım ve bu sebeple dünden beri inanılmaz rahatsızım, ben bir insanı kırmaktan inanılmaz şekilde nefret ederim, hele ki sizi kırmak aklımdan bile geçmez...seni ve bebişini öpüyorummmmm

Back