- 1 Eylül 2024
- 25
- 6
- 19
- Konu Sahibi ugurboceklipasta
her şey gecen sene ya da ondan önceki sene doğum günümde basladi bana pasta almışlar fotoğraf cekilicez babamın telefonunu aldım bir baktım tanışma uygulamasi elim buz kesti dondum ama aynı zamanda gülüyorum çaktırmıyorum kendimi kandırıyorum telefonu ikinci el aldık eski sahibinden kalmadır falan diye sabaha kadar ağladım o gün sabah yine hiçbir şey olmamış gibi takıldım ama içten içe sorgulamalarim devam etti neyse üstünden zamam geçti boşverdim babam böyle şey yapmaz diye neyse yaz tatilinde annem hastalanmisti geçen sene baya ağır bir rahatsızlık geçirdi kalbinden 3 ay hastamede yattı operasyon geçirdi ölüme yaklaştı yoğun bakıma kaldırıldı tabi o zaman ben evdeyim kardeşlerime bakıyorum babam geç geliyor işten 3 e kadar onu bekliyorum yemek hazırlıyorum öyle yatıyorum 3 ay dile kolay bir gün babamın telefonuna bakıyorum bir kadına çok güzelsin yazmış:) başımdan aşağı kaynar sular döküldü midem bulandı hiçbir şey diyemedim geçtim odama sessiz sessiz ağladım yine içime attım iyice sessizlestim kimseye bir şey söylemiyorum babamdan tiksiniyorum bana sarılınca hemen çekilesim geliyor ama bazen beni sevdiğini hissettirince içimde ona olan sevgiye engel olamıyorum kendimden tiksiniyorum o zaman da neyse onun da üstünden zaman geçti annecim eve geldi bir adam hiç mi güzel şey söylemez karın ölümden dönmüş tabi ben mesajları gördüğümde kadını engelledim Messenger sildim belki bu onu durdurur diye :) işte aptal umutlar aradan 7-8 ay geçti bugün telefonu verdi birine mesaj at diye aldım tabi korka korka bakıyorum gözüm başka yerlerde bi kadın gördüm deli diye kaydetmis hani onca kişi arasından parlar ya mesajlar yok silmiş ama ben kendim deli yazdim gerisini klavyeye bıraktım ne çıkacak diye işte çok komiksin , niye üzülüyorsun, yemek yeriz, gelirsin falan kadının numarasını sildim wpden engelledim yine kimseye söyleyememenin yükünde eziliyorum annemi çok seviyorum böyle bir şeyi söylersem daha çok üzülür o benim canım ama artık ben ben değilim anneme bile sinirleniyorum en ufak bir şeyde parlıyorum sonra çok uzuluyorum o her şeyi bizim için yapıyor ama sinirlerim harap oldu kimseyle konuşmak istemiyorum belki bunu kimse okumaz öylesine yazıyorum en azından birine anlatmış olmak için belki yüküm hafifler