babadan hem tiksinip hem sevmek..

belki öyle bir şey yapsam utanır pişman olur bir daha yapamaz ama bu sefer de aramız eskisi gibi olmaz sürekli bir mesafe olur annem anlar en iyisi zamana bırakmak beli yaptığından pişman olur diye dua ediyorum bakalım
Ben bir süre takip ettim sonrasında dedim bunlar ne diye, seni ilgilendirmez dedi. Anneme söylemedim söylerim dedim cevap bile vermedi. Telefonunun şifresini biliyordum, değiştirdi. Sonra da ben bakmayı bıraktım ama üzerine başka olayları çıkınca anneme de o zaman anlattım. Annem keşke bana söyleseydin diye bana çok kızdı, bence uygun bir dille söylemenizde fayda var.

Benim annem de çok fedakarlık yapmış biridir. Hele ki babamın ailesi için, babanem için... Onları düşündükçe daha çok üzülüyorum. Doktor bana bu açıdan bakmamamı söylemişti. Onların karı-koca ilişkisi senin baba-kız ilişkin diye ama öyle olmuyor maalesef. İnsan sindiremiyor, kabullenemiyor. Böyle vicdanen çelişiyor olmanız çok doğal, kendinizi suçlamayın.
annenizi çok iyi anlıyorum benim annem de babam için çok çabaladı kendini paraladı bizim için en iyisini yapmaya çalıştı babamı sürekli bize güzel göstermeye çalışır hâlâ kendini pek önemsemez kendine almaz babama alır bende bunları düşününce çok üzülüyorum onun için verdiği değerin karşılığını alamamasına bir gün elinde çiçekle gelmez ben teklif ettim alıyım diye yine istemez hiç unutmam bir kere saçını kestirmişti bende makyaj yapmıştım süslemiştim hiç saçını mı kestin bile dememişti o gün çok üzülmüştüm onun için ki annem dünyalar güzeli bir kadın aynı Türkan Şoray'ın gençliğine benziyormuş çok üzülüyorum hayatı boşuna gitti diye umarım benim de sizin de hayatınız hayal edemeyeceğimiz kadar güzel olur böyle şeyleri düşünmeye vaktimiz bile olmaz annenizin de çok mutlu olmasını diliyorum

Ben bir süre takip ettim sonrasında dedim bunlar ne diye, seni ilgilendirmez dedi. Anneme söylemedim söylerim dedim cevap bile vermedi. Telefonunun şifresini biliyordum, değiştirdi. Sonra da ben bakmayı bıraktım ama üzerine başka olayları çıkınca anneme de o zaman anlattım. Annem keşke bana söyleseydin diye bana çok kızdı, bence uygun bir dille söylemenizde fayda var.
annem kalbinden rahatsız daha çok üzülmesini istemiyorum belki hastalığı tetiklenir diye he belki biliyordur ama o da biz üzülmeyelim diye saklıyor olabilir umarım öyle değildir bir kadının bunu yutması çok ağır bir şey

baban senin telefonhnda oyle seyler gorse senin gibi susacak miydi seni doğduğuna pisman mi edecekti? sen niye susup ezilip agladin?

baban senin telefonhnda oyle seyler gorse senin gibi susacak miydi seni doğduğuna pisman mi edecekti? sen niye susup ezilip agladin?
görmezden gelirsem hiç olmamış gibi olur sanmıştım ama bugün ekran görüntüsü aldım bir şeyler yapıcam. arada annem ve kardeşlerim olmasa belki daha rahat davranırdım ama onların da yıkılmasını istemiyorum

görmezden gelirsem hiç olmamış gibi olur sanmıştım ama bugün ekran görüntüsü aldım bir şeyler yapıcam arada annem ve kardeşlerim olmasa belki daha rahat davranırdım ama onların da yıkılmasını istemiyorum
Sınav iyi geçti güzel kuzum, tercih yapmayı bekliyoruz insallah atanabiliriz, sen nasılsın ne durumdasın bakalım
aslında bugün babamın düzeldiğini düşünmüştüm wpden yazışma yoktu , galerisinde iş ve kardeşlerimle fotoğrafları vardı bide bugün baya bi zaman üzerine sarılıp öpmüştüm işte o bir yere gitmişken biraz bakayım dedim her şey normaldi tam kapatıyordum birde Messenger a bakayım dedim ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 28 dakika önce yazmıştı benim yüzüme gülerken. igrendim ekran görüntüsünü aldım kadının numarasını kaydettim bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama ne bilmiyorum şimdilik anneme ve kardeşlerime anlatmadan çözmeye çalışıcam kadına bir daha yazma diyerek engelledim babamın telefonundan. babamı da başka bir numaradan yazıp tehdit ederim belki

görmezden gelirsem hiç olmamış gibi olur sanmıştım ama bugün ekran görüntüsü aldım bir şeyler yapıcam arada annem ve kardeşlerim olmasa belki daha rahat davranırdım ama onların da yıkılmasını istemiyorum

aslında bugün babamın düzeldiğini düşünmüştüm wpden yazışma yoktu , galerisinde iş ve kardeşlerimle fotoğrafları vardı bide bugün baya bi zaman üzerine sarılıp öpmüştüm işte o bir yere gitmişken biraz bakayım dedim her şey normaldi tam kapatıyordum birde Messenger a bakayım dedim ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 28 dakika önce yazmıştı benim yüzüme gülerken. igrendim ekran görüntüsünü aldım kadının numarasını kaydettim bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama ne bilmiyorum şimdilik anneme ve kardeşlerime anlatmadan çözmeye çalışıcam kadına bir daha yazma diyerek engelledim babamın telefonundan. babamı da başka bir numaradan yazıp tehdit ederim belki
Babana de ki "sosyal medyadan yazan eden çok oluyormuş. Bir arkadaşımın annesi ayrılmış eşinden sırf aldattı diye. Bize böyle bir hata yapma yüzüne bakmayız". Bu şekilde dolaylı yoldan tehdit et anlar o anlayacağını. Annen odada yokken diyebilirsin

Babana de ki "sosyal medyadan yazan eden çok oluyormuş. Bir arkadaşımın annesi ayrılmış eşinden sırf aldattı diye. Bize böyle bir hata yapma yüzüne bakmayız". Bu şekilde dolaylı yoldan tehdit et anlar o anlayacağını. Annen odada yokken diyebilirsin
bi arkadaşımdan arayıp eğer aldatmaya devam edersen çocuklarına söylerim yüzüne bakmazlar tarzı bir şey söylemeyi düşünüyor

bi arkadaşımdan arayıp eğer aldatmaya devam edersen çocuklarına söylerim yüzüne bakmazlar tarzı bir şey söylemeyi düşünüyor
Bilemiyorum. Senin farketmen üzücü olmuş. Bence kendi hayatına odaklan. Annen hasta olduğu için bu durumu öğrenmek onu çok daha fazla yıpratabilir. Öğrenecekse de kendisi araştırıp öğrensin. Diğer türlü öğrenip babanla yaşamaya mecbur kalırsa daha çok üzülebilir

Bilemiyorum. Senin farketmen üzücü olmuş. Bence kendi hayatına odaklan. Annen hasta olduğu için bu durumu öğrenmek onu çok daha fazla yıpratabilir. Öğrenecekse de kendisi araştırıp öğrensin. Diğer türlü öğrenip babanla yaşamaya mecbur kalırsa daha çok üzülebilir
evet bende öyle düşünüyorum ama düşünmeden de edemiyorum. bu sene sınava hazırlanmam gerekiyor ama mezun olduğum için evde dura dura kafamda kurmadan edemiyorum umarım çalışabilirim.

Annene söyleme bence. Kalp rahatsızlığı varmış, üzüntü stres sıkıntı olabilir.
Ben olsam hiç karışmam. Bu onların ilişkisi, onların hayatı.
Söyledin diyelim, annenin ne yapmasını bekliyorsun? Boşanmasını mı mesela?
Boşansa nasıl olacak, yeniden hayat kuracak durumda mı?
Boşanmadı. diyelim, hem kendine hem sana mahçup kalacak. Hem kalbi hem gururu kırık yaşayacak. Nasıl kaldıracak bu yükü?

Çok istiyorsan babanla konuş. Mesajları gördüğünü çok üzüldüğünü anlat. Belki utanır kendini toparlar. Suçlamaya girme ki o da savunmaya geçmesin. Samimi bir şekilde konuş.

Annene söyleme bence. Kalp rahatsızlığı varmış, üzüntü stres sıkıntı olabilir.
Ben olsam hiç karışmam. Bu onların ilişkisi, onların hayatı.
Söyledin diyelim, annenin ne yapmasını bekliyorsun? Boşanmasını mı mesela?
Boşansa nasıl olacak, yeniden hayat kuracak durumda mı?
Boşanmadı. diyelim, hem kendine hem sana mahçup kalacak. Hem kalbi hem gururu kırık yaşayacak. Nasıl kaldıracak bu yükü?

Çok istiyorsan babanla konuş. Mesajları gördüğünü çok üzüldüğünü anlat. Belki utanır kendini toparlar. Suçlamaya girme ki o da savunmaya geçmesin. Samimi bir şekilde konuş.
eğer konuşursam aramızda bir daha eski baba-kız ilişkisi olmaz bu da aile ortamına yansır diye düşünüyorum

eğer konuşursam aramızda bir daha eski baba-kız ilişkisi olmaz bu da aile ortamına yansır diye düşünüyorum
O zaman kimseyle konuşma. Kafana da fazla takma. Kendi hayatına odaklan.
Belki eskiden de oldu bişeyler senin haberin yoktu. Belki annen zaten biliyordur. Kadınlar, kocasının her halinden anlar ne olup bittiğini.
Onların ilişki dinamiği bu şekilde demek ki. Boşver sen.

evet bende öyle düşünüyorum ama düşünmeden de edemiyorum. bu sene sınava hazırlanmam gerekiyor ama mezun olduğum için evde dura dura kafamda kurmadan edemiyorum umarım çalışabilirim.
İstanbul'da yaşıyorsan İBB psikolog randevusu alabilirsin. Beynin ders çalışmaktan kaçmak istediği için bu konuya takılıyor. Bu onlar arasındaki bir ilişki. Babanın yaptığı doğru bir şey değil tabiki ama boşver. Sınavına geleceğine odaklan. Annene kötü davranma durumları vs yoksa ortaya çıkarıp anneni strese sokma, hastalığından dolayı

Zaten engelledigin için baban evden birinin yaptığını anlar, belki de uzak durur kadından ya da daha dikkatli olur.

Bu anne babalar neden yapıyor böyle şeyler ya, bı duygu uğruna bütün saygıyı sevgiyi merhameti yok ediyorlar çocuklarının. Üstüne bir de travma bırakıyorlar. Acıyorum öyle insanlara.. Allah gönlünüze ferahlık versin

her şey gecen sene ya da ondan önceki sene doğum günümde basladi bana pasta almışlar fotoğraf cekilicez babamın telefonunu aldım bir baktım tanışma uygulamasi elim buz kesti dondum ama aynı zamanda gülüyorum çaktırmıyorum kendimi kandırıyorum telefonu ikinci el aldık eski sahibinden kalmadır falan diye sabaha kadar ağladım o gün sabah yine hiçbir şey olmamış gibi takıldım ama içten içe sorgulamalarim devam etti neyse üstünden zamam geçti boşverdim babam böyle şey yapmaz diye neyse yaz tatilinde annem hastalanmisti geçen sene baya ağır bir rahatsızlık geçirdi kalbinden 3 ay hastamede yattı operasyon geçirdi ölüme yaklaştı yoğun bakıma kaldırıldı tabi o zaman ben evdeyim kardeşlerime bakıyorum babam geç geliyor işten 3 e kadar onu bekliyorum yemek hazırlıyorum öyle yatıyorum 3 ay dile kolay bir gün babamın telefonuna bakıyorum bir kadına çok güzelsin yazmış:) başımdan aşağı kaynar sular döküldü midem bulandı hiçbir şey diyemedim geçtim odama sessiz sessiz ağladım yine içime attım iyice sessizlestim kimseye bir şey söylemiyorum babamdan tiksiniyorum bana sarılınca hemen çekilesim geliyor ama bazen beni sevdiğini hissettirince içimde ona olan sevgiye engel olamıyorum kendimden tiksiniyorum o zaman da neyse onun da üstünden zaman geçti annecim eve geldi bir adam hiç mi güzel şey söylemez karın ölümden dönmüş tabi ben mesajları gördüğümde kadını engelledim Messenger sildim belki bu onu durdurur diye :) işte aptal umutlar aradan 7-8 ay geçti bugün telefonu verdi birine mesaj at diye aldım tabi korka korka bakıyorum gözüm başka yerlerde bi kadın gördüm deli diye kaydetmis hani onca kişi arasından parlar ya mesajlar yok silmiş ama ben kendim deli yazdim gerisini klavyeye bıraktım ne çıkacak diye işte çok komiksin , niye üzülüyorsun, yemek yeriz, gelirsin falan kadının numarasını sildim wpden engelledim yine kimseye söyleyememenin yükünde eziliyorum annemi çok seviyorum böyle bir şeyi söylersem daha çok üzülür o benim canım ama artık ben ben değilim anneme bile sinirleniyorum en ufak bir şeyde parlıyorum sonra çok uzuluyorum o her şeyi bizim için yapıyor ama sinirlerim harap oldu kimseyle konuşmak istemiyorum belki bunu kimse okumaz öylesine yazıyorum en azından birine anlatmış olmak için belki yüküm hafifler
Ben de babamın bu tarz şeylerini görmüştüm telefonunda birkaç kere ben de babama karşı soğukluk vs hissetmiştim en son gördüğümde açık açık söyledim yüzüne bir süre aramız açık kaldı ama sonra geçti sonra da görmedim öyle şeyler. Ama şunu söylemek istiyorum evlilikler bir süre sonra başka bir şeye dönüşüyor sanırım ama özellikle yaşlanan erkekler belki de yaşlandıklarını erkekliklerini kaybetmeye başladıklarını kabul etmemek adına yapıyorlar bunu. Benim babam 5 ay önce vefat etti. Ne bileyim ben hayatımda hiçbir şeye bu kadar üzülmemiştim insan kahroluyor yapılan olan her şeyi unutuyor. O yüzden bence yanındayken kıymetini bil konuşup güzelce halletmeye çalış.

siz nasıl konuşmuştunuz
Ben de babamın bu tarz şeylerini görmüştüm telefonunda birkaç kere ben de babama karşı soğukluk vs hissetmiştim en son gördüğümde açık açık söyledim yüzüne bir süre aramız açık kaldı ama sonra geçti sonra da görmedim öyle şeyler. Ama şunu söylemek istiyorum evlilikler bir süre sonra başka bir şeye dönüşüyor sanırım ama özellikle yaşlanan erkekler belki de yaşlandıklarını erkekliklerini kaybetmeye başladıklarını kabul etmemek adına yapıyorlar bunu. Benim babam 5 ay önce vefat etti. Ne bileyim ben hayatımda hiçbir şeye bu kadar üzülmemiştim insan kahroluyor yapılan olan her şeyi unutuyor. O yüzden bence yanındayken kıymetini bil konuşup güzelce halletmeye çalış.

X