babacım san nasıl anlatsam bilemiyorum ki???

i$leriniz var okullar bitmi$ hersey yolunda
evlenmemek için bi sbeep gorunmuyor
sen kari$ma annen konu$sun
ben e$imle netde tani$tim babam bilmiyor hala yanii tahmin ediyorda kimse ona açik açik soylemedi:))
5.5 yillik evliyim

annem konuşsa daha mı iyi olur sizce? sizin öylemi olmuştu. nasıl anlatmıştı anneniz?

nasıl yaptınız anlatmanız sorun olmıcaksa?

Baştan annem usulünce anlatmış, demiş böyle bir durum var niyetleri ciddi. Hani kızımız küçük ama bu eninde sonunda olacak. Ne dersin ne yapalım vs. Ben görmeden bişey demem demiş oda. Bir akşam eşimi yemeğe çağırdık babam gördü beğendi hemen zaten ikisi de teknik adamlar kafalar aynı olunca Öyle oldu bitti işte... Bu arada bizim durum sizden kötüydü, annesi babası ayrı, oğlumuz evlenecek mi ne yapacak düşünen yok babası bile istemeye son anda karar verdide geldi düşün. Ama babam eşimi o kadar beğendi ki tek gelsede olurdu gerisinin önemi yok dedi. Düğünü nişanı falan kendi kendimize yaptık zaten babası varken yetim gibiydi. Böyle işte...

ayyy ne güzel bi ara böyle heycanlandığınız telaş yaptığınız adama şimdi eşim diyosunuz. ahh birde ben görsem o günleri. o kadar çok istiyorum ki

annem konuşsa daha mı iyi olur sizce? sizin öylemi olmuştu. nasıl anlatmıştı anneniz?

geçmi$ zaman valla tam hatirlamiyorum ki
annelerin konu$masi her zaman daha iyidir
ortami yumu$atirlar ,anlayacagi dilden konu$urlar, kaç yillik kocasi dilinden anlar yani annen :))
oglan $oyle iyi boyle iyi der , biz evlendigimizde ben kaçimdaydim sanki der ( in$alalh geç evlenmemi$ir annen )
once yok dese bile baban opnu sadece annen ikna edebilir
sende sut dokmu$ kedi gibi bi ko$ede beklersin zaferin kaznailamsini
baban sorarsada utangaç bi$ekilde evet demek i adina yarim agiz bi$eyler soylersin i$te , çokda istekli gorunup adami delirtme

Son düzenleme:

haklısınız delirebilir:) annem 24ünde evlenmiş

siz 23 yaşındasınız eğer O da 23 yaşında ise, ilişkiyi resmiyete dökmek için çok erken derim ben nacizane...evlilik yükünü kırk yıl taşımış biri olarak...
evet okullar bitirilmiş, işler, evler, arabalar edinilmiş, iyi paralar kazanılmış olabilir ama evlilik zor zanaat...biraz daha zaman, ki bu zaman, hem Babanıza hem de size iyi gelecektir...hayırlısı olsun...

Baba kız konuları hep ağlatır beni..
Ah canım babam..
Evlenme der gibi gözümün içine bakar hep..
Bekliyoruz bizde bakalım, nereye kadar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…