• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babacım san nasıl anlatsam bilemiyorum ki???

ne tatlı bir nickin var :) 4 aylık ikizlerimden kız olanı için eşim '' hayatta kocaya vermicem bunu çok evlenmek istiyorsa da damat tarafını canından bezdircem gelsinler gitsinler '' diyor. :)baban da belki ilk etapta biraz pürüz çıkarsa da kararlılığınızı görünce anlayış gösterecektir :)

teşekkür ederim. siteye üye olmaya uğraşırken kedim mama için kucağıma çıkmaya uğraşıyordu o sıra aklıma geldi:)
sizinki çok erken başlamış. Allah bağışlasın bu arda inşallah o güzel günlerini görürsünüz eşinizle beraber

aynı heyecanı bende yaşadım eşimle ailesi tanışmaya geleceklerdi anneme dedim babama nasıl söyleyeceğiz ne yapacağız anneme sen söyle dedim:) olmaz öyle beraber söyleyelim dedi konuya girecez ama giremiyoruz bi türlü annem kendin söyle dedi ama ben bi türlü konuya giremedim babam pamuk gibidir ama utandım korktum annem açtı konuyu babam şaşkınlık ve hüzünü beraber yaşadı ben yüzüne bakamadım o an yanaklarım yandı ateş gibi ter bastı sonra babam şakayla karışık yaklaştı olaylara öptük birbirimizi bana ben zaten hissediyodum sende bişeyler olduğunu dedi canım babam geldikleri günde en güzel şekilde karşıladı allah sana da kolaylık versin neden se insan annesiyle herşeyi konuşsa da baba öyle olmuyor

Son düzenleme:
aynı heyecanı bende yaşadım eşimle ailesi tanışmaya geleceklerdi anneme dedim babama nasıl söyleyeceğiz ne yapacağız anneme sen söyle dedim:) olmaz öyle beraber söyleyelim dedi konuya girecez ama giremiyoruz bi türlü annem kendin söyle dedi ama ben bi türlü konuya giremedim babam pamuk gibidir ama utandım korktum annem açtı konuyu babam şaşkınlık ve hüzünü beraber yaşadı ben yüzüne bakamadım o an yanaklarım yandı ateş gibi ter bastı sonra babam şakayla karışık yaklaştı olaylara öptük birbirimizi bana ben zaten hissediyodum sende bişeyler olduğunu dedi canım babam geldikleri günde en güzel şekilde karşıladı allah sana da kolaylık versin neden se insan annesiyle herşeyi konuşsa da baba öyle olmuyor

ah ne güzel inşallah bende eşim diye bahsederim bir gün. ya çok fena bişey ne yapacağına karar veremiyosun tepkisini kestiremiyosun çok zor şeyler

bence erkek arkadaşın müteahit filan çünkü inşaat müh. öyle 10 bin tl kazanılmıyor :D

:) anlata anlata dilimde tüy bitti. kendine ait şirketinde projecilik yapıyor. ve ayda 10 bin kazanıyor demedim yani sabit bir ücret değil bu 10 bini buluyor dedim. eline gelen projeye göre değişiyor alacağı miktar

:) anlata anlata dilimde tüy bitti. kendine ait şirketinde projecilik yapıyor. ve ayda 10 bin kazanıyor demedim yani sabit bir ücret değil bu 10 bini buluyor dedim. eline gelen projeye göre değişiyor alacağı miktar

keşke miktar belirtmeseydin bu soru sana daha çok gelir , mesela kazandığınız para değil lakin herkes çevresine göre değerlendiriyor ve bu paranın kolay kazanılmayacağını dair yorumlarda bulunuyorlar. Kolay gelsin sana tatlım :D

ah ne güzel inşallah bende eşim diye bahsederim bir gün. ya çok fena bişey ne yapacağına karar veremiyosun tepkisini kestiremiyosun çok zor şeyler
amin canım:)baban çok sert bi adam değilse korkma:)utanma ve heyecan hissi yarı saat içinde geçiyor:)hatta üstünden yük kalkıyor ben bazen çok üzülürdüm eşimle buluşacağımız zaman yalan söylemek zorunda kaldığım için telefon desen hep sessizde gizli saklı iş yoruyor insanı :)bence fazla düşünme eninde sonunda duyacak münasip bi dilde anlatın olsun bitsin:)

keşke miktar belirtmeseydin bu soru sana daha çok gelir , mesela kazandığınız para değil lakin herkes çevresine göre değerlendiriyor ve bu paranın kolay kazanılmayacağını dair yorumlarda bulunuyorlar. Kolay gelsin sana tatlım :D

:) ah keşke keşke. ben yalnızca ortalamanın üstünde bir geliri olduğunu yani 'biraz çalışın birikim yapın, onu alın bunu alın' vb yorumları ekarte etmek için bunu telefuz ettim. etmez olaydım. yani iyi bir gelir yazsaydım eminim çoğu kişi birikim yapın vs gibi yorumlarda buluncaktı. yazarken bende çok rahatsız oldum ancak durumu anlatmak içindi. yüzyüze birine anlatıyo olsam asla söyliyemezdim

amin canım:)baban çok sert bi adam değilse korkma:)utanma ve heyecan hissi yarı saat içinde geçiyor:)hatta üstünden yük kalkıyor ben bazen çok üzülürdüm eşimle buluşacağımız zaman yalan söylemek zorunda kaldığım için telefon desen hep sessizde gizli saklı iş yoruyor insanı :)bence fazla düşünme eninde sonunda duyacak münasip bi dilde anlatın olsun bitsin:)

siz böyle diyince bile bir rahatlama geldi:) askerden döndüğünde söylicem. hatta şu an aşağıda televizyon izliyor gidip anlatasım var zor tutuyorum kendimi desem yeridir ama askerde oluşu engelliyor beni

ben ayda 10 bin kazanıyor demedim. 10 bini buluyor dedim yani bu sabit bir gelir değil. maaş değil yani. herhangi bir şirketde değil kendine ait bir şirketde çalışıyor bu nedenle sizce normal değil mi? projeden projeye değişiyor tabi ücret. kimi projede 5 kazanıyor kimi projede 10 kimisinde 7. tamamiyle metrekare üzerinden bir fiyat belirleniyor. yalnızca 1 ortağı var. yani 2 kişiler. sizce büyük iyi bir projede şirkete mühendis+mimar toplam 20 bin girmesi normal değil mi?
bu işlerle ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ancak o kendini yeni mezun olmasına karşı öğrencilik hayatı boyunca çok iyi yetiştirdi. öğrenciliğimizde birlikte geçti birebir şahit oldum. autocad, idecad, probina, sap 2000, netcad, xsteel. bu programların hepsini biliyor ve kullanıyor. aynı anda mezun olmamıza rağmen ben yalnızca birini biliyorum.
yani o kendini çok güzel yetiştirdi. bu tamamiyle istek ve birazda yetenekle ilgili bir mevzu. daha önceki mesajlarımdada belirttiğim gibi babası ve ayrıca ortağıda çok uzun süre bu işin içinde olduğu için piyasaya girerken hiç zorlanmadı.
gelgelelim ikimizinde kendimize ait ev ve arabamızın olmasına. bu tamamiyle babalarımızın bize sunduğu birşey. yani ne benim ne onun bunlara sahip olurken hiç bir etkimiz olmadı. bunda yadırganacak yada garipsenecek bir durum göremiyorum. imkanı olan her anne babanın çocuğuna yaptığı birşey

kendimle ilgili olarak ayrıntılı okul bölüm söylemek istemiyorum ama şöyle diyim daha önceki mesajımda yazdığım 3 üniversiteden birinde gayet yüksek puanla girilen bir mühendislik bölümünde okuyorum o yüzden ilginç geldi az çok mühendis maaşlarıyla ilgileniyorum ve deneyimsiz bir mühendisin 5000 alması bile ilginç.o kadar başarılı insan tanıdım mezun olur olmaz bu maaşı alan görmedim kusura bakmayın ondan tuhaf geldi.biraz deneyim gerekli diye düşünüyordum.projeleri de daha deneyimli mühendisler yapar diye düşünüyordum açıkçası ama elbette doğru söylüyorsunuzdur ama erkek arkadaşınız çok şanslıymış.gayet kendini geliştiren insanlar iyi işler bulamıyabiliyorlar çünkü.aileniz zengin olabilir tabi ki bunda gariplik yok.

Son düzenleme:
kendimle ilgili olarak ayrıntılı okul bölüm söylemek istemiyorum ama söyle diyim daha önceki mesajımda yazdığım 3 üniversiteden birinde gayet yüksek puanla girenle bir mühendislik bölümünde okuyorum o yüzden ilginç geldi az çok mühendis maaşlarıyla ilgileniyorum ve deneyimsiz bir mühendisin 5000 alması bile ilginç.o kadar başarılı insan tanıdım mezun olur olmaz bu maaşı alan görmedim kusura bakmayın ondan tuhaf geldi.biraz deneyim gerekli diye düşünüyordum.projeleri de daha deneyimli mühendisler yapar diye düşünüyordum açıkçası ama elbette doğru söylüyorsunuzdur ama erkek arkadaşınız çok şanslıymış.gayet kendini geliştiren insanlar iyi işler bulamıyabiliyorlar çünkü.aileniz zengin olabilir tabi ki bunda gariplik yok.

anladım belliki sizde bu işlerle ilgilisiniz. haklısınız bu herkesin karşısına çıkmaz. şans kısmet ne denirse artık.
yeni mezun bir inşaat mühendisi bir şirketde 2000 lira ile başlar. ancak dediğim gibi bu kendi şirketi. yani kimseden maaş almıyor. mimar bir ortağı var. kenidisnden yaşça büyük ve daha tecrübeli. daha önce çalıştığı adamlar genelde tekrar bu mimara geliyor. e doğal olarak da bu paralar böyle kazanılıyor. bende inşaat mühendisiyim. bende yeni mezunum. ancak ben babamın şirketinde çalışıyorum. yani benim maaaşım bahsettiğimiz civarlarda.
bu ekstrem bir durum. böyle değerlendirin lütfen.

döndüğünde söylersin o zaman canım için nasıl rahat edecekse öyle yap ama korkma eninde sonunda bi yuva kuracaksın babanda bilecek rahat ol

Son düzenleme:
Babamda gelemezdi böyle şeylere. Ama alıştırdık adamı. :1:

i$leriniz var okullar bitmi$ hersey yolunda
evlenmemek için bi sbeep gorunmuyor
sen kari$ma annen konu$sun
ben e$imle netde tani$tim babam bilmiyor hala yanii tahmin ediyorda kimse ona açik açik soylemedi:))
5.5 yillik evliyim:27:

öyle oluyor galiba:)
erkek arkadaşın ne zaman gelecek askerden? sana bişey söyleyim mi böyle işi gücü güzel güvenilir bi insan olduğunu duyunca inan o da rahatlar sıkıntı falan çıkmaz....

kusura bakma geç cevap verdim biraz aniden çıkmam gerektide. mayısın sonunda gelicek. bende öyle düşünüyorum bi tanısa sevicek eminim. ama işte mesela tanışmaya ikna edebilmekte yani konuyu açabilmekte. onuda azimliyim yapıcam:)

Back