öncelikle allah çocuklarınızı bizlere bağışlasın,rabbim bitanelerimizi korusun.
Benim de 20 aylık bir oğlum var,eşimin anne babasının çocuğumu çok severler,benimkinden başka 2 tane daha ardışık yaşlarda torunları var,bir tanesiyle aynı şehirde yaşıyolar ,ona küçükken biraz bakmışlar,anneside çalışıyor,aslında şimdi ananesi bakıyor ama arada bunlarda bakıyor,4 yaşında falan,ondan alışmış olsalar gerek sürekli söylerler biz yazın yazlıkta kalıyoruz,buralar güzel gönderin gelsin derler,şaka yaparım tabi biraz büyüsün yollarım,mesela seneye yazın falan gelsin derler,yollarmıyım?asla.Ben çocuğumu babasından başka kimseye emanet edemem,ben bu dünyada çocuğumla ilgili bir tek babasına güveniyorum,kayınvalideyi sevmem ama göndermeme sebebim asla bu değildir,çocuklar babanneleri çok sever genelde,benim onunla problemim var diye çocuğumunda olacak değil,haklarında asla tek laf etmem çocuğuma karşı,ama ben çocuğum konusunda hassasım,mesela biraz büyürse babasının izni benden çok,yazları babası gitmek isterse çocukla yollarım ama babası olmadan yalnız asla yollamam. İlerde bu konu gündeme gelirse aynen bu yazdıklarımı kendisine ileteceğim.Ya benimde anlamadığım çok şey var,bazen sevgiden çok bazı şeyler ego tatminine giriyor,benim kayınvalideyle aram yok,kendide bilir,ben ona karşı ne hissediyorsam oda bana karşı aynıdır,hamileyken beni delirtti,öncesinde yine aynı şeyler...Çocuk doğdu,en ufak bir hediyesini görmedim,üstüne üstlük sürekli diğerlerine yaptım buna yapamadım dedi durumum yok dedi,anlayış gösterdim hiç bir beklentim yok da zaten,aslında durumunun gayet iyi olduğunuda bilirim ama yani napacaksın çocuğuma kayınvalide hediye alsın diye doğurmadım,çok şükür imkanlarımız zaten çocuğuma yetiyor,ama çocuk doğdu kış günü sürekli arıyor gelin ,getirin bebeği çzledim,ya bir kez gördüğün 1 aylık bebeğin nesini özleyecen kış günü!!!kendisi 3 çocuk doğurmuş bilmezmi insan gece kalkıyor,çocuk için üstü başı uygun olmuyor,başkasının evinde nasıl rahat eder,ben bunu ona bir türlü nalatamadım,en son bir patladım yerine oturdu!!!ama bunu da koz olarak kullanıyor,mahsumu oynuyor,o da umrumda değil.herkes yerini haddini bilsin,başkasının yaşamına saygı göstersin yeter diyorum..
Bunlarda benim örneklerim:))