- 19 Şubat 2014
- 237
- 42
- 118
Ya güzelim bırak sen kayınvalideyi kayınpederi,çocuğuna odaklan.Bu arada eşin ne alemde.Saygıdan sustum kelimesi bana çok itici geliyor.İnsan hakkını arayınca,kendine laf getirmeyince,kendini savununca saygısız mı oluyor insan.Annen de kötülük olmasın diye diye kötülük yapılamsına zemin hazırlamış.Senin yavrun,senin hayatın bu kadar sessiz kalma ya.Kocan nerde,onun hiç mi hük mü yok.Hük mü yoksa bile kimseye,hele ki söz konusu evladınsa kendini ezdirme.O çocuğa kıymık batsa senin kadar kimsenin canı yanmaz.Boş Boş konuşmasınlar.
aaa onlar utanmasa biz senden çok seviyoruz üzülüyoruz diyecekler. Tamam onlara karşı fedakarlar hatta şımartacak kadar. Ama ben hafif rest çektim onlara diye çocukları da görmek istemiyoruz diyecek kadar da küçülebiliyorlar. Haaa bi de biz hastanedeyken onlar yurtdışına geziye gitti 3-4 günlük. Bir de dönünce kadın hüngür hüngür ağladı neymiş onlar döndüğünde biz hastaneden hala çıkmamışız. o öyle hazırlamışmış kendini. O an üzerine atlıyacaktım. Ben yine bir şey demedim ama birikti çok. Hoş söylesen de bunlar bir şey anlamaz. Onların işine geliyorsa durum(şuan ben oturuyorum 7/24 görebiliyorlar ya çocukları) mide geniş.