Baba...

Annen nasıl hala babanla görüş der ki
Kocam kızıma kalkıp bir fiske vursa onu boşarım, kaldı ki dövecek kaburgasını kıracak... boşanamıyorsam kaçarım, kaçamıyorsam o adamı öldürürüm.
Annen hiçbir şey yapamamış tamam ama bari jala görüş demesin yuh artık

Kaburga kırılması olayı hariç, modamod aynı kişilikte "baba" müsveddesine sahibiz seninle. Ben ona "baba" demeyi babalara hakaret sayıyorum. Yaşımız da aynı. İnsanın yalniz olmadığını bilmesi içini bi nebze rahatlatır bazen hani.. Tamamen aynı kaderi yaşıyoruz. Hayatımda hiç olmamışcasına silmek üzereyim ben, ramak kaldı.. Ama şuramda bir yumru...

İlk çocuk musun? En küçük mü? Abi ve ablan nasıl oluyor ilk çocuksan?

Allaha büyük konuşmayım imtihan olmadığım yerden konuşmak istemiyorum Ama böyle bir adamı ev için asla aramazdim ömür boyu kirada oturur genede o baba müsveddesi ile muhatap olmazdım.

Babam hayatta olmasına rağmen babasız büyüyorum çünkü bir çocuk babasına sarılırken ben arkamı dönüp usulca uzaklaşıyorum. Daha doğrusu "Baba" kavramını öğretmediler öğretemediler. Annenizi köşe bucak döverken siz o an çocuksunuz ve korkarak o kalabalıkta adımlarınız sizi geride bırakıyor annenizin saçını yoluyor siz belki o an 7 yaşınızdasınız annenize siper oluyorsunuz kıyafetleriniz paramparça.. gece 12 de soğukta bakkala gönderir emirlerini sıralar. Düşünür isteğini emreder ama bir kere "evlat" kavramını düşünmez. Herkes babasına sarılırken siz uzaktan özlemle yad edersiniz belki bir gün bende bu duyguyu öğrenebilirim umuduyla... Ancak umutlar 1 kelebek ömrü... içi güzellikle dolu ama ömrü 1 güne sığmaz...

3 yaşında evden ilk kovuldugunuzda o kadar detayı hatırlıyor olusunuz açıkçası çok ilginç .
Neyse.
Absurd geldi bana ama eğer gercekse de aramayın, sormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…