- 26 Haziran 2024
- 29
- -4
- 1
- Konu Sahibi aklimikaybettimhukumsuz
aylar öncesinden açtığım bir konu vardı. Öncesini merak eden okuyabilir biraz uzun bir hikaye. Benim yaklaşık 3-4 yıllık bir ilişkim var ciddi güzel bir ilişki ancak uzak mesafe ilişkisi. Ben üniversitedeyken sürekli okuduğum şehre gelirdi ederdi ancak mezun olupta memleketime dönünce pek görüşemez olduk yalnızca bir kez geldi. Ben mezuniyetimde erkek arkadaşımın da ısrarlarıyla babam ve onu tanıştırmak istedim babama öncesinden onun da geleceğini söylememe rağmen hiç hoş durumlar yaşanmadı. hayatımın en ama en kötü günüydü açıkçası. o günden sonra erkek arkadaşımla da çok sıkıntılar yaşadık bu mevzu yüzünden ancak sonrasında aramızı düzelttik. Ve son zamanlarda erkek arkadaşımın bu babamla konuşmam için yaptığı baskılar tekrar başladı. evlenmek istiyor evet anlıyorum bende çok istiyorum ancak şöyle bir durum var ki benim annem ve babam küçüklüğümden beri ayrı. Ve ben babamla büyüdüm. Hep babamlaydım. Annemle de görüşürüm ama beni babam yetiştirdi diyebilirim. Ayrıca babamın ciddi bir hastalığı var. Kendisi kalp yetmezliği hastası. üniversitemin son iki ylında ve devamında çok fazla zayıfladı. çok uzun bir zaman geçmedi üzerinden hastaneye yatılırdı. bir abim var ama onunla görüşmüyoruz ne o arar sorar ne de biz. birbirimizden haberimiz yoktur yani. neyse ben babamla birlikte yaşıyorum anlayacağınız. yani ne demek istediğimi içinde bulunduğum durumu az çok anlamışsınızdır. çok büyük bir çıkmazdayım. Babama çok düşkünüm hastalığından dolayı da ekstra bir hassasiyetim mevcut. erkek arkadaşımda sürekli babamla konuşmamı, artık evlenmemizi istiyor. bende babam hastayken ona tekrar bu konuyu açamayacağımı söylüyorum. O da haklı kendince ama ben kendimi çok ama çok çıkmazda hissediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.