Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Bazen bende düşünmüyo deilim üveymiyimdiye ya ben iyiyim dahada iyi olcam inşallah da ALLAH'A şükür bi düzen kurdum kendime ve çocuklarıma
ya diyorum ki iyiki şu kadınlar kulübü kuruldu diyorum yabirbirimizi tanımasakta birbirimizin dertlerine üzülülup çözüm göstermeye birbirimize yol göstermek bile beni çook mutlu ediyo birbirimizin dertlerini resmen kendi derdimiz edip yeri geliyo ağlıyo yeri geliyo gülüyoruz kadınlar kulübüne üye olmak b eni gerçektenmutlu etti kadınlar kulübü üyelerine ve editorlerine emeği geçen bilip bilmedığimiz herkese teşekkür ederim

Seni birebir tanımak çok isterdim.. sakın yanlış anlama söylüyceklerimi çok üzülürüm yoksa acımak falan değil benimki.. yakın olsak görüşüp seni dinlemek elimden geldiğince destek olmak isterdim sana ve evlatlarına.. çöpten tava bulup yemek yapmak gazeteden sofra açmak çocuklarına ne demek ya.. boğazım düğümlendi... Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim çok büyük bi imtihandan geçmişsin hala da geçiyosun.. inançlı bi insansan iftiralara falan sakın üzülme sorgusuz sualsiz cennete gitmene vesile olurlar belki de

Allaha şükür şimdi evimde herşeyim var bi sene onceydi onlar dolabım simdi dop dolu şükur bi sene önce kaşiksiz yiyoduk şimdi 35tane kaşık aldım dolabimi açtığim zaman hangi yemeği yapcamı şaşırıyorum hepsi çocuklarımın rızki elhamdülillah çok şükür rabbime
tabi seni tanimak gelip bi kahvemi icip seninle sohbet etmek beni hem memnun ederdi hem onurlandırmış olurdunuz

Çok sevindim Rabbim daha da iyi etsin evlatların da hayırlı evlat olsun inşallah.. Rabbim onları hayırlılarla merhametlilerle karşılaştırsın.. aslan gibi bi anasın helal olsun sana imrendim vallahi.. bu arada belki de yakınızdır birbirimize de haberimiz yoktur

Amin Hepimizin
Hay Allah iyilini versin emi
Sen nerelisin bide komşu çıkarsak

Bunlar korkunç iddialar. Gözünüzle gitmeden böyle bir şeyi ortaya atmanız çok düşündürücü. Ya gerçekse , ya değilse diye düşünüyor insan.

Gerçekse zaten diyecek bir soz kalmiyor, değilse yine aslında çok vahim.
Böyle bir psikolojiye sahip bir anne çocuğuna zarar verebilir ruhsal anlamda.

Ne olur imkanınız varsa terapilere gidin. Beden hastalığı kadar ruh hastalığı ve tedavisi de önemli.

Böyle bir konuyu eşinize açtığınız da tepkisi çok hafif kalmış. Insan ortalığı yıkar.
Bilemiyorum.

Bunu söyledikten sonra nasıl diyeceksiniz eşinize anlayamıyorum. Birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız ?
Güven yok, saygı yok, korkunç şüpheler var ortada.

Lütfen cevaplayabilir misiniz ; eşinize böyle bir şey dediğinizde tek tepkisi " saçmalama onu seviyorum ben " mi oldu ?
Buna rağmen hala aramızı düzeltmeye mi çalışıyor ?

Evet benimde aklimi kurcaliyor ya yapiyorsa ya yapmiyorsa valla aramizda su konusma gecti sen ogluma ne yaptin dedim oda ne yapabilirim ki dedi ben Allahim eger esim ogluma bisey yapiyorsa kendisinden cikart dedim sende ertesi gun sakatlanip geldin dedim ellerini agzina götürdü agzini kapatir gibi sen ne saçmalıyorsun hayatim ben oyle birseyi nasil yaparim o benim oglum bu senin aklina nasil gelir aklim almiyor benim boyle bisey yapabilmem icin kiyametin gelmesi lazim ben oglumu sevemeyecek miyim hem o bebek daha ölür dedi bu söyledikleriyle evhamin nirvanasini yasayan ben dahada celiskiye dustum acaba gercekten bunu birine soylediginizde sizi basindan s..tir mi eder yoksa boyle bir tepki mi verir ben sordugumda senin psikolojin bozulmus ben senin bozuk psikolojine veriyorum seni bir psikiyatriste goturelim dedi ve cokda sakindi bu sakinligo beni iyice kuskulandirmaya basladi ben seni ve oglumu seviyorum bu yuzden senin soylediklerini unuttum bile dedi sen internetten okuduklarinla psikolojini bozuyorsun okuma oyle seyleri dedi ona bakarsan dunyada neler neler var mesela adam icerde yatarken karısı esini yan odada baskasiyla aldatiyor ben senden boyle bisey icin şüpheleniyor muyum dedi sonrada diyoki eger oyle bisey yapsam seni def ederim basimdan benim diger cocuklardan birini yanima cagiririm oyle sapik birsey dusunecek olsam dedi ve bunu demesi yine kafamda soru isaretine sebep oldu nasil olduda aklina bir anda diher çocuklarından birini yanina çağırıp sapikca seyler yapma istegi gelebilir ki kirk yil dusunsem benim aklima gelmez.

Seviyan insan ne yollardan geciyor herkesin sinavi farkli bu dunyada Allah yardimcin olsun insan evladi icin yasiyor evet ama kolunu kanadini kirdiktan sonra toparlanmasi cok zor oluyor babamin evindeyim ama herkesin surat 5 karis hergun kavga cikiyor evde surekli laf soyluyorlar agiz tadiyla bir oturup yemek yiyemiyorum aglayarak kalkıyorum sofradan ogluma biseyler yedirirken bile cekiniyorum cunku yedigimin ictigimin hesabi yapiliyor calisinca odersin diyorlar bu ortamda kalmak hic kolay degil 1 hafta oldu ama 1 asir gibi geldi bana.

Eski konunu okudum şoktayım
Eşinden bazı konularda şüphelenmişsin
Sana şunu sorcam eve dönüp onun bu pisliklerine dayanmak mı yoksa baba evinde iğnelenmek mi ben ikincisini seçerdim emin ol
Belalıymış valla insan evladına zarar gelince belalının daha belalısı olur cinnet getirir bee.
İnan cürmü kadar yer yakar
Senin şu yapman gereken eşinle muhatap olmamak telefonlara çıkmamak kafanda bitirdiğini anlarsa o da bırakır dönmek gibi hata yapma Allah sana da sorar bunu bu zihniyette bi adamla evladını aynı evde bile uyutman vebal senin görevin evladını korumak
Babanlara biraz dayan güzel bi iş bulana kadar bu eve dönmenden daha yeğdir.
Allah yardımcın olaun.

böyle bir savunma ne duydum!ne gördüm!karar senin,ama bu konuda uykularımı kaçırdım...sana özelden bi ayrıntı yazacağım.....Allah doğru kararlar vermen konusunda yardımcın olsun.....

Anlıyorum seni hemde çok iyi ailen dna çalışınca ödetsin deyince onlara bu çalışma işinin güzel bi fikir oldunu bebeme bakarsanız bende çalışıp size eve bende katkida bulunurum de işi ciddileştir bakalım ne diycekler hem eve para getiriphem de yarı paranı biriktirirsin enönemlisi sigortan olur. Güzel olur senin açından

ÇALIŞINCA ÖDERSİN demişler .Peki sana bir soru neden bı hengameden kurtulmak ve sağlıklı krar vermek için çalışmayı düşünmüyorsun acaba. Çocuğu sen çalışmak isteyince bakacaklar bunu sende biliyorsun. Mesleğim yok deme şu evrede insan ne iş olsa yapar . Kusura bakma zora gelemiyorsun.!!

Çalışamam ogluma bakacak kimse yok kardeşlerim okuyor annemle babamda calisiyor yani bakıcıya versem nasil guvenip birini bulup verebilirim benim buyuk bir guven sorunum var evet calismayan insana calismak zor gelir ama oglum icin tabiki calisirim ama herseyin bir zamani var.

e çalışınca ödersin nasıl diyebiliyorlar peki neyi düşünerek böyle birşey söyleyebiliyorlar ? Mutlaka düşündükleri birşey vardır o. Sen niyetine gir bir elbet bir çaresi bulunur ya da bulurlar. Ya da annen işten çıksın sen çalış hem sana da söylenmez

Yakinda emekli olmayi düşünüyor zaten emekliligi geldi omdan sonra sen calis diyorlar valla bilmiyorum esimin gunahinida almak istemiyorum psikiyatriste randevu aldim ogleden sonra bir karar veririm herhalde.

Yakinda emekli olmayi düşünüyor zaten emekliligi geldi omdan sonra sen calis diyorlar valla bilmiyorum esimin gunahinida almak istemiyorum psikiyatriste randevu aldim ogleden sonra bir karar veririm herhalde.
eşinin günahını almıyorsun canım . Tepkisi bile normal değil . O adam maalesef sapık. Sapık olmayan bir baba böyle bir suçalma ile ortalığı ayağı kaldırmıştı. O zman annenle otor konuş sen emekli olunca ben çalışıcam de yük olmayacam size de ortalığı sakinleştirmeye çalış. Bence ailenle anlaşmaya gitmen kocanla anlaşmaya gitmenden daha hayırlı.

Fake olduğunuzu düşünmek istiyorum. Nereden tutarsan elimde kalıyor konu. Bir öyle diyorsunuz bir böyle.

Ve böyle ailelerin varlığını bilmek kalbimi sıkıştırıyor. Insan evladının yediğini içtiğini nasıl hesap eder.
Torun baş üstünde tutulur benim bildiğim. Onun ve evladının bir damla gözyaşına dünyayı yapmaları gerekiyor.

Allah hak eden kişilere evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…