• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evimi ok zleyeceim..

çok güzel çok duygulandım
odam aklıma geldi
eşyalarımın toplanması =(
biri dokunsa ağlayacaktım
annem 'artık eşyalarını toplayalım ' dediğinde nası ağladığım gizli gizli..
ben çk özledim baba evimi

ayyyy evlenmicem ben yaaa :( annemi abimi herkezi çok özlerim ama babam bambaşka olmuştur hep benim için nasıl ayrılıcam daha çok varama şimdideeeeeen seneler sonrasını düşündüm o kapıdan çıktığım günü ayy evlenmicem ben hiç hep babamın küçük kızı olarak kalmak istiorummm :(:(:(

çok güzeldi yaa çok duygulandım.Bende yeni ayrıldım baba evimden tekrar düşündüm o günleri çok kötü oluyor insan..

biz yeni gelinlere böyle şeyler okutturmayın yaaaaaaaa :((((((((((((((((( annemi babamı evimi odamı eskimiş eşyalarımı istiyorum. istemiyorum cicileri :(((

off ya çok kötü oldum zaten özlemiştim ailemi.....offf beni baba evinden ayrıldığım günlere götürdü mafoldumbenmafoldumben

ben dee hep babamın evden çıkarken kuşağımı bağladığı sahneyi düşünüp ağlıyorumm şart bir şey mi eevden alma olmasa direkt kuaförden salona oradan evime gitsem çünkü evden çıkışş zorla ağlatmak için yapılıyor sanki o sahne olmasa mafoldumben

ağlamak suç oldu evlendiğim kişinin ailesinde.. Anlamayana yazık yazıklar olsun. ağladım şu an çok duyguluyum.... bi de şehir dışına gelin oldum.. 3ayda aşırı üzdüler beni... benim üzüntüm bana yetmişti oysa.....

tüylerim diken diken oldu.. ürperdim bi an...

zor oluyor son saatler.. son günler....

Yazı bı harıkaydı gÖzlerım doldu babam ıÇerde gÖrmesın ne oluyo der Şımdı dıye tuttum kendımı daha Çok var gelın olmama ama nasılsa o gÜn gelecek odama baktım baktım oturdum yazıyı okuduktan sonra 15 20dk da anca kendıme geldım ya yazanın ve paylaŞanın elıne saĞlık

emeğinize sağlık arkadaşım..okkudukça aklıma düğün günümde erkek kardeşimin benden bakışlarını kaçırması, ablamın hüzünlü bakışları, annemin tedirgin hali geldi gözlerimin önüne..anneme,halama ve ablama kınamda ve düğünümde sakın ağlamayın diye sıkı sıkı tembihlemiştim.ama düğün çıkışında annemin hıçkırıklarla salondan çıkması halamın boynuma sarılıp tatlım söz vermiştim ama tutamıyorum kendimi deyip ağlaması ve eniştemin salonda o kadar kalabalığın içinde konuşma yapması beni bitirmişti...salonda ağlamaya başlayan ben gelin arabasında hıçkırıklara boğuldumm.hayatımda o denli ağladığımı hiç hatırlamam.....ve ben evimi çok özlüyorum ..ama eşimlede çok mutluyumm..eller kadir kıymet bilmiyor anne kimse senin gibi sevmiyor anne bu şarkıyı hiç sevmeme ragmen evlendikten sonra tesadüfen dinlediğim bu şarkıda hıçkırıklara boğulmuştumm..yaww ben evlendikten sonra çok ağlak bi insan oldum yaaa....bak yine ağlayasım geldii haaaa....

ben ne kınamda ne düğünümde hiç ağlamımıştım taki teyzem tam salondan çıkarken (bu gece soon biraz sonra bu kapıdan son kez çıkıp yine ............)şarkısını söyleyene kadar ordan sonrasını sormayın be hatırlamak bile istemiyorum eşimi çok seviyorum bir oğlum ve çok mutlu bir ewliliğimiz war ama yinede insanın babaewi gibisi yok bence

offffffffff:gitme::gitme:naptın sen arkadaşım çok fena oldum gözlerim doldu tutamıcam kendimi:gitme: 1,5 sena evvel bende çeyizlerim toplanırken evde çok ağlamıştım misafirdim odamda onlar geçti gözümün önünden birde annemin bana sölediği eee kızım artık son günlerin dediği zaman çok fena olmuştum birde kuşağım bağlanırken hiç ağlamadım taki abime sarılana kadar onun gözlerine baktığımda gözlerinin dolduğunu görmüştüm tutamamıştım kendimimafoldumben hepsi gözümün önünden geçti çokk kötü oldum yaa sabah sabah.............. teşekkürler paylaşımın için a.s.

süper bizi ya çok duygulandım boğazıma düğümlendi ben sadece kendimi böyle hissediyor hatta abartıyor sanırdım kimseye birşey demezdim. şimdi biz büyüdük,kadın olduk öylemi hala babamın kucağını annemin kokusunu kardeşimi özlüyorum oooooooofffffffff hayat işte çok şükür ki bunlarıda yaşayıp tecrübe ediyoruz şimdi nişanlananlara dediğim ilk şey evinizin tadını çıkarın çünkü çok özlüyorsunuz oluyo senağlama

Back