• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evimi ok zleyeceim..

evleneli 8 ay oluyor ama oturdum ve ağladım ciddi ciddi.
he evimde mutsuz olduğumdanmı hayıırr asla değil.
sadece baba evi çok ayrı bişey, çok özel bi yer herkez için.

en cokta bundan korkuyorum annem ablam ve babamdan ayrilacagim icin

ben birde evlenince türkiyeye yerlescem biz yurt disinda yasiyoruz

daha büyük bir hasret olacak

nasil bas edicem ondan korkuyorum

bu yüzden hatta evlenmek istemedigimi diye düsünüyorum

ama elbet bir gün disi kus yuvasini terk edecektir

evlenince ailemle bagim acilacak diye korkuyorum birde

paylaşımın için çok çok teşekkürler...4 ay oldu daha yeni yeni atlatıyodum ama yine can damarımdan vuruldum.iyiki evliyim diyorum hep.bi cümle vardı odamın aynısını yaparsan diye benim evimde odam var orası bitirdi beni...offf offfff

ay tüylerim ürperdi kız nerden buldun bu yazıyı süper
ama şunu da diyim bunu okuyunca üzülüyoz ya en güzel üzüntülerden biri aslında vallaha bi evleneyim de ağlamay razıyım

kızlar nişanlandıktan kaç zaman sonra evden gideceğinizi hissediyorsunuz ,bu yazıdaki hisler nezaman içinize oturuyor

kızlar nişanlandıktan kaç zaman sonra evden gideceğinizi hissediyorsunuz ,bu yazıdaki hisler nezaman içinize oturuyor

söyleyeyim hemen çeyizin o evden gidince,yaa o bile kabul etmene yetmiyo aslında ama annemin evine gelin yemeğine gidince işte o zaman sanki o evde hiç yaşamamış gibi oldum,değişen bişeyler hemen dikkatimi çekti ve hep ağlamaklı oldum.mutlu yuvan olunca bu tatlı hüzünler bile keyif veriyo insana...allah herkese kendi yuvasını nasip etsin...

ben de bu yıl evleniyorum. düğün tarihi henüz belli değil ama şimdiden ağlıyorum. annemle ilişkimiz çok farklı. annem bensiz yapamaz biliyorum. son gün beni almaya geldiklerinde bi ambulans hazır beklese kapıda iyi olacak diye bazen espiriler yapıorum hatta... o son gün gelip çatınca "vazgeçtm ben yaa" diyeceğim eminim... o an bunu isteyeceğimden eminim...

Back