• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evimi ok zleyeceim..

Allah tamamına erdisin ablacım...hihoyyyt
biliyorum çok duygusal günler geçiriyorsunuz.. ama bi okadar da mutlu günler
gelinliği ve duağıyla çıkacak kızınız nasipse :Saruboceq:
üzülmeyin demyorum tabiki bakıp büyütüp bu yaşa getirmisiniz ama daha mutlu olacaksınız ben anacımı hep böyle teselli ediyorum birde torun sevin artıkın:sm_cool:

Canım benim teşekkür ederim.Tabiiki teliyle duvağıyla uğurlamak çok gurur verici bir olay da işte tek kızdı ve biz arkadaştık ben sadece kızımı değil arkadaşımı da gönderiyorum inşallah bu yazıyı o okumaz öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanakta

Canım benim teşekkür ederim.Tabiiki teliyle duvağıyla uğurlamak çok gurur verici bir olay da işte tek kızdı ve biz arkadaştık ben sadece kızımı değil arkadaşımı da gönderiyorum inşallah bu yazıyı o okumaz öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanakta

:nazar: :nazar: yine arkadaşınız kalacaktır meraklanmayın hoşçakalına.s.

ya biz bayanlar niye bu kadar duygusal oluyoruz mafoldumbensenağlama

çünkü biz bayanlar dünyadaki en güzel ve en muhteşem varlıklarız...:sm_cool: :sm_cool:
alkisalkisalkis
kızlar bazen düşünüyorumda gerçekten çok zormuş,baba ocağından ayrılmak mafoldumben
Allah onlara sağlıklı bir hayat,sevdikleriyle,uzun ömürler versin :Saruboceq:

alkisalkisalkis
kızlar bazen düşünüyorumda gerçekten çok zormuş,baba ocağından ayrılmak mafoldumben
Allah onlara sağlıklı bir hayat,sevdikleriyle,uzun ömürler versin :Saruboceq:

aminnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq:
Allah onları bize bağışalsın daha yaşanmayan, yaşanacak çok şey var mafoldumben mafoldumben

Aman Allah'ım bu kadar mı tercüma olur içimde yaşadıkarıma 23 yılın ardından baba evine veda edmek hayatımdaki her anımın şahidi olan odamdan ayrılmak dört duvar arasındaki duygularımı bırakıp gitmek offff offff çok fena oldum mafoldumben mafoldumben

çok güzel bir yazı canım paylaştığın için teşekkür ederim
benim düğünüme hayırlısıyla daha 6 ay var ama düşündükçe kötü oluyorum valla yavaş yavaş anlamaya başlıyorum galiba ayrılık hüznünü:delphin:

yasmine allah seni kahretmesin emi.mahfettin beni.bidaha başka topicleri reklem etme oyarım valla.
daha 2-3 hafta olmuş babaevinden çıkalı zaten ciğerim yanıyo.evden çıkarken saatlerce böğüre böğüre ağlamışım.şimdi o andan daha kötü oldum.offffffff evimi seviyorum ama babaevinin yerini tutmuyor yaaaaaaaaaaa

yasmine allah seni kahretmesin emi.mahfettin beni.bidaha başka topicleri reklem etme oyarım valla.
daha 2-3 hafta olmuş babaevinden çıkalı zaten ciğerim yanıyo.evden çıkarken saatlerce böğüre böğüre ağlamışım.şimdi o andan daha kötü oldum.offffffff evimi seviyorum ama babaevinin yerini tutmuyor yaaaaaaaaaaa

OYY kıyamam sanaaa :icecream:

Bende senin gibi gibi olucam anne…
Evimin annesi olmaya gidiyorum…
Gitmeme az kaldı!
Her şeyi özliycem………..
Hoşça kal odam…
Hoşça kal baba evim….

oyle bir durumdaydimki aglamama baslik bile yetti senağlama
ayrildiginda begenmedigin seyler bile burnunda tutuyo senağlama

bende oturup tv eyrettim koltuğu
arasıra kardeşimle yattığım yatağımı
korkup altına saklandığım yorganımı
sabah kaltığımda ennemin yaptığı kahveyi
akşam babamın eve geleceği saatte küllükleri sigara izlerini silip babamı bekleyişimizi
evimi anamı babamı kardeşimi ve yaşantımı çok özleyeceğim
sabahten beri kahroldum bu yazıyı okudum okudum mafoldumben mafoldumben

yasminnnnn nerden dedin bu konuyu mafoldumbenmafoldumben
işyerindeim tutamadım kendimi. çok kötü oldum.. o günü düşünemiyorum yaa nası çıkıcam o kapıdan mafoldumbenmafoldumben

Back