ewet cnm galiba fazla.beceriksiz demesinler bide..ewet bibim buralarda her şey abrtılır.17 senedir yaşıorum burda ama biz buralı değilizz
oo maşallah yemeklere de karar verilmişsiz ne guzel dokturuyosunuz valla benim annem hiç ugrasamam diyo yaa, bizim isteme ve söz birarada olucak aileler zaten birbirini coook onceden beri tanıdıgı icin tanısma falan filan olmıcak, annem bidaha bidaha gelip gitmelerine gerek yok diyo, söz gunude pasta yaptırıcaz yanında da borek,zeytınyaglı sarma, kurabiye falan filan işte, oncesinde de bi kahve tabiki askıma bol tuzlu olanından
sevdacım buarada ozel mesajını aldım.. tesekkur ederim, rica ediyorum ayrıca yardımım olabildiyse ne mutlu bana :)
henuz cok az mesajım oldugu için özel mesajlara cevap veremiyorum malesef
hmm ama onun da gelmesi gerekmez mi canım yani ailenin damadı da ailesiyle beraber gorrmesi lazım, bence oyle sey olmaz de ikna et onu isteme merasiminde illaki buluncakbol bol at ne atcaksan kasınmıs seninki biraz
bende bol bol tuz atayım diorum ama annem damadına kıyamıyo, abartma o nası adet ole cocuga eziyet etme diyo
öyle ikimizde şanslıyızdır
oo sizdeki naz niyaz durumları, onlarında yeri ayrı tabi Allah tadınızı bozmasın canımm
Eki Görüntüle 214910
kızlar sanırım ekledim.sarışın olan benim.daha sonrada nasıl sileceğimi yazarsanız sevinirim.üstümdeki pembe elbiseyi giyeceğim..yorumlarınız.hepinizi seviyorummm...
:78: karışık duygular içerisindeyim arkadaşlar..
uzun da bi yol git git bitmiyo
tatlım kendi yazdıgın mesajın hemen altında "mesaj duzenleme paneli" diye bir secenek gormen lazım oraya gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?