• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

Canım önceden aşık olmuştum dediğin çocuğa gerçekten aşık olsaydın başkasını sevemezdin.
Hem araya zaman girmiş vs. çocuğa karşı duyguların azalmış olabilir.
Şu an birlikte olduğun çocuğu gerçekten,yürekten sevdiğine inanıyorsan devam et.
Onu yarı yolda bırakıp diğer çocuğa gitmen çok kötü olur. Kafanı ne karıştırıyor?
Almanya'da ki çocuğa dair içinde bir his var da o mu aklını karıştırıyor?
Evet ben onu unutmadimki hala seviyorum, en kotusu suan ciktigim erkek arkadasim cok hasta nefes almakta zorlaniyor bazen onu birakamam

Ben belcikadan Busra,

8 yasinda annemi kaybetim bi babam ben ve abim vardi ablam evlendi 2 sene once suan 17 yasindayim 14 yasinda kampa gitmistim hocalar gelmisti bir hotelde kaliyorduk
bir yengeyle tanistim o yengenin oglu vardi 20 yasinda ve ben ona resmen asik olmustum o almanyadadandi kamp sonrasi onu daha gormem saniyordum
kamptan 1 ay sonra almanyaya gittim ve onu gordum annesi beni cok sevmisti bir ablayla danistim bunu abla o buyuk birisi vardir kesin dedi ve ben onu 6 ay bekledim bu arada 15 yasima girmistim ve beni baska istiyenler oldu hayatta cok tecrube yasadim kucuk yasta olgunlastim ve bi hoca araciligiyla beni biri aradi bir erkek 18 yasinda benimle tanismak istedigini soyledi ben onu okuldan taniyordum zaten dinine bagli kotu biri degildi kabul ettim ve 3 ay fln gorustuk sevdik ben gizli is yapmayi sevmem hemen babama soylemek istemistim babam ozaman turkiyedeydi
ona mesaj attim baba ben biriyle tanistim konustuk sevdik geldiginde konusuruz dedim ve babam geldi beni dovmeye calisti telefonumu elimden almaya calisti cok seyler oldu konusmadiigimiz zamanlar ve sonra 1 sene gecti babam oglanla tanismak istedi konustular az cok anlastilar sevdi babam ben oglanin annesiyle konustum cok sevdim bana sarilmasi rahmetli annem gibiydi ve bir sene daha gecti aradan simdi 2 senedir beraberiz herkes biliyor iliskimizi laf cikmasin diye sozlenmek istiyoruz oglanin annesi martta soz takmaya gelcez diyor babam pek o tarafli olmuyor dedemler cok sinirli babamin aklini yikayip duruyorlar ve bu iki sene gectikten sonra ne duyuyorum biliyormusunuz almanyadaki oglanlarda beni istemeye gelmek istediklerini
Aklim cok karisik :(

Sen 2 senedir o erkekle birliktesin ve martta büyük ihtimalle sözlenceksiniz üstelik babani birak onun annesini birak HERKES biliyor... Sen demekki bu erkegi seviyorsunki anlasabiliyorsunki iliskiniz 2 sene sürmüs ...
Simdi neden kafani karistiriyorsunki o diger erkek yakisikli oldugu icinmi eger sen onu zaten gercekden sevseydin gercekden asik olsaydin baskasini gözün görmezdiki. KArsina ondan daha yakisiklilari gelseydi bile gözün onlari görmezdi. O abla hayatinda kesin birisi vardir dedigi icin ille olmasi sart degildi. Yinede insan sag solu arastirirdi biraz daha olmadi ortak bi arkadasi bulup agizlarini ariyabilirdin. Güzelim bak sen kendine bir düzen kurmussun 2 senedir erkek arkadsina alismissin cogu seyi paylasmissiniz icini disini biliyorsun iyi ve kötü günlerinizde olmustur kesinlikle yani bunlari düsünerek hareket et. Düsünsene digeri yakisikli ya huyu suyu senin sevmedigin türdense ozaman napcaksin ? Seni istemeye gelcekler sen istiyom diceksin parmaginda yüzük. eee sonrasi ? Bildiginden sasma derim sadece ;)

yazılanları okuyunca heyecanım dahada bi arttı aynı durum bende de var babam harıc herkes bılıyo ama yok ben karsıma alıpda hayatta anlatamam babama soyleyenlere helal olsun dıyorum keske okadar cesaret olsa bendede babamın goxunde hala kucuk kızıyım nasıl derim bunu dusundukce heyecan bı tarafdan duygusallık bı tarafdan offf offff

Daha 19 yaşında ve küçücüğüm, henüz bir erkek arkadaşım da yok ama bu konu şimdiden beni de çok korkutuyor.. Ortada bişey yokken bu kadar bu kadar düşüncem varken olunca neler olacağını bilmiyorum.. Gerçekten zor bişey bende diyemem babama.. Ve benim turşumu kuracak dediğine göre :D Şaka bi yana o an alacağı surat ifadesini tahmin edebiliyorum, bende utanırım söyleyemem, artık naparım hiç bi bilgim yok.. (:

ben aileler resmi olarak tanışmadan önce taaa ilişkinin başındayken(3.ayında) annemle tanıştırdım çünkü o anne içine sinmeyen bişey varsa eminim hissedecekti o da çok korkmuş böyle soytarı large biri ya çıkarsa naparım ne ederim diye karşısında efendi birini görünce rahatlamış :)ilk buluşmada ısındı annem sonraki görüşmelerde eksi bi yanını bulamadı he eger yok deseydi inanın çok bağlanmadan ayrılırdım anne sonucta ;) sonra babam anladı annem konustu evet var ama merak etme kızın yanlış bişey yapmaz iyi de çocuk sonra annemin magaza acılısı için dekorasyon yapıoduk karsılastılar babamda sessiz kaldı olumsuz düşünse kesinlikle olmaz derdi(babamla tanısması yenilerde ama)SONUC gecen hafta aileler tanıştı ocakta sözüm var :)))

benim annemle babam ayrılar babamda öğretmen..babamı aradım baba şu gün bursaya gelebilir misin dedim neden dedi hayırlı bir iş kız isteyecekler dediğimde neeee sen daha küçüksünde olmaz da ben tanımıyorum da fln başladı babam..baba sen tanıyorsun lisedeyken senin öğrencinmiş dediğimde bi süre ses çıkmadı .. annem de tanıyor kendisini dedim ..sonra anneni ver kızım dedi ve tartışma çıktı ((((((((((((: noluyor yahu evlendim de sonradan mı öğrendi bu adam da şimdi böyle yapıor dedim..sonra geldiler istediler fln işte..bide ben 85 doğumluyum 8 aylık evliyim..

ben de nasıl söyleyeceğim bilemiyorum anne faktörü önemli olucak sanırım annem çıtlatacak ilk :43:inşallah sorun olmazzzzzz:26:

yazılanları okuyunca heyecanım dahada bi arttı aynı durum bende de var babam harıc herkes bılıyo ama yok ben karsıma alıpda hayatta anlatamam babama soyleyenlere helal olsun dıyorum keske okadar cesaret olsa bendede babamın goxunde hala kucuk kızıyım nasıl derim bunu dusundukce heyecan bı tarafdan duygusallık bı tarafdan offf offff

aynen:43::44:allah sonumuzu hayır etsin:52:

babam benimde birgün evleneceğim fikrini aklına hiç getirmedi. benim geleceğimden bahsederken bunu hep hissettirdi.evin en küçük çocuğuyum.23 yaşındayım okulum 2 sene önce bitti işim gücüm de var artık çok şükür ve artık evlenmemiz gerektiğine karar verdik 9 yıl üzerine :) herkes biliyordu fakat babam bilmiyordu ilişkimizi.annem sağolsun babama açtı konuyu ben cesaret edemedim.kızacağından yada reddeceğinden değil utandım sadece.
annem söyledikten sonra şoka girmiş babam resmen, nutku tutulmuş hç bir şey dememiş.çok üzülmüş evleneceğim için.
gelsinler veya gelmesinler demeden çıkıp gitmiş evden.akşama kadar düşündü sanırım akşam anneme gelsinler demiş.beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum.hala kabullenemiyor evleneceğimi.12 şubatta nişanım var 22 eylülde ise düğünüm.hiçbir şeye karışmıyor yorum yapmıyor sadece izliyor babacığım.seni çok ama çok seviyorum...

annem söylemişti babamaa duydum konustklarını dınlıodumm babamın ağladıgını sözlerını duyuncaa ben vazgeccektım nerdeyse
babamlaa hiç iyi değildirr aramızz ama içim parcalandı ben odamda o ıcerde ağlıyodu benı cagırdı gıttımm kabullenmek ıstemedı :(
bense ortada kalmıstımm bı yandaa hayalımın erkegı evlencegm ınsan bı yanda aılem :/
ağlaşarak konustuk kabul etttı babam naz yapa yapa :)
sözlüyüm şuandaa:16::16:

Back