• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

canım yöneticilerle görüşülünce onlar sile biliyorlarmış bir kerelik başka türlü silinmiyormuş mesaj atsana bi silsinler birdaha da yüzünü karalar eklersin :97:

msj attım cnm yok problem değil.ama olmasın genede.neden dursun.bakalım.cnm.kaldırırlar en kısa zamnda umarım..

kızlar izne ayrıldım o yüzden takip edemedim..ayrıntıları anlatıyorum kuşlar.4 kişi geldi..çok güzel bir ortamdı.yaşıma yakın iki kişi vardı..kayınvalide adayım konuşkan,kendiyle barışık,espirili,sohbetli bi bayan.kanım ısındı yanii..bende güzeldim.elbise giyindim.saçımı fönledim..rimel,fondoten,göz altı aydınlatıcı ve ruj sürdüm..güzel geçti kzılar.masa açtım.tabiki hizmet ettim.elim ayağıma dolandı valla.ama onların rahat hali beni sakinleştirdi.şimdi bakalım onlardan hbr beklioruz..hayırlısı...mutluyumm:nazar:

kızlar izne ayrıldım o yüzden takip edemedim..ayrıntıları anlatıyorum kuşlar.4 kişi geldi..çok güzel bir ortamdı.yaşıma yakın iki kişi vardı..kayınvalide adayım konuşkan,kendiyle barışık,espirili,sohbetli bi bayan.kanım ısındı yanii..bende güzeldim.elbise giyindim.saçımı fönledim..rimel,fondoten,göz altı aydınlatıcı ve ruj sürdüm..güzel geçti kzılar.masa açtım.tabiki hizmet ettim.elim ayağıma dolandı valla.ama onların rahat hali beni sakinleştirdi.şimdi bakalım onlardan hbr beklioruz..hayırlısı...mutluyumm:nazar:

ohhh canım maşallah yaaa :nazar: çok sevindimm isteme olmadı galiba dimi tatlım sadece tanısma mıydı bu?

evet kızlar sadece anneler vardı.isteme olmadı.sanırım onlarda bizi çağıracakmışş.bakalım.şimdi beklemedeyim..güzeldi ya :69:gıcıkcadı çooook sevindim.senden de ayrıntıları bekliorum..ne giyeceksin ne hazırlayacaksın..öpüyorum herkesiiiiii:54::54::54:

boncuk sende anlat bakalım senin durumlar nedir tanıyalım senide :34:

tatlım normalde burayı takıp edenlerdenım çeyizimize neler altık kısmındakı arkadaşlar tanır belkım :) bende 2,5-3senelik bır ılışkımız var ınş. 2-3 ay içinde de artık nişan yapalım dıyorz bnm sevgılım gıresunlu aılesıde gıresunda o nedenle ben daha anne baba vs gıbı tanısamadım sadece kardesıyle ve amcasıyla tanısdım :) o kadr temmuz ayında annesinin gelmesini ıstıyorum annler tanıssın alıssınlar bırbırıne (daha doğrusu bnm annem ) alıssın dıye bakalım bn böyleyim bu sürecdeyım kızlar inş.. bnm de tanısmaydı nişandı bu tarz heyecanlara az kaldı diye düşüüyorummmmmmm :)

evet kızlar sadece anneler vardı.isteme olmadı.sanırım onlarda bizi çağıracakmışş.bakalım.şimdi beklemedeyim..güzeldi ya :69:gıcıkcadı çooook sevindim.senden de ayrıntıları bekliorum..ne giyeceksin ne hazırlayacaksın..öpüyorum herkesiiiiii:54::54::54:

giyiim konusunda sürekli fikir değiştirmeye başladım canım ya evde resimleri çekip atacağım ama henüz 100 mesajı dolduramadım :1: ikramda annelere yemek tarzı şeyler yapmak istemiyorum zaten istemeye geldiklerinde yemekli olur bizim burdada menü bellidir sarma pilav börek çorba... o yüzden günlerde yapılan menü tarzı bişeyler düşünüyom kurabiye poğaca kısır/patates salatası/mercimek köftesi zeytinyağlı dolma bu tür şeyler düşünüyom bakalım birde saat kaç gibi gelecekleri belli değil yani öğlede gelirlerse bu menü 5 çayı yani ikindi vakti gelirlerse kurabiye tatlı tuzlu mozaik pasta birde çerez düşünüyom bakalım canım ya :18: :18:

Back