• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

ewet cnm galiba fazla.beceriksiz demesinler bide..ewet bibim buralarda her şey abrtılır.17 senedir yaşıorum burda ama biz buralı değilizz:32::32::32:

ewet cnm galiba fazla.beceriksiz demesinler bide..ewet bibim buralarda her şey abrtılır.17 senedir yaşıorum burda ama biz buralı değilizz:32::32::32:

bir defa gelmeyecekler ki canım benim daha kaç kez gelecekler bence bu yemekleri bir iki çeşit katarak istemeye geldiklerinde yapabilirsin sonraki gelişlerinde maharetlerini sergilersin zaten beğenmeyecek insanlarsa napsan yaranamazsın ama beğenecek hoşgörülü alçakgönüllü insanlarsa bir bardak su bile onlar şerbet gelir(inşallah bu tür insanlardır :62:) o yüzden fazlada kasma kendini bizde söz kesileceği gün yemek ikram edilir sarma su böreği pilav salata mevsim meyvesi sulu bir çeşit yemek tatlı olarakta baklavadır gelecek misafir sayısı 20 den aşağı olmaz dini nikah yapılır yüzükler takılır. teyzemin sözünde en az 100 kişiye yemek verdik köyde old dedem tüm köyde büyük küçük tüm erkekleri davet etti birde erkek tarafının getirdikleri vardı tabi :10: bizde öle almayacak ama dedem babam amcam eniştemler aileden birkaç büyük(babamın amcaları falan) olur sanırım aayyy senin yerine ben heyecan yaptım :52:

oo maşallah yemeklere de karar verilmiş :1: siz ne guzel dokturuyosunuz valla benim annem hiç ugrasamam diyo yaa, bizim isteme ve söz birarada olucak aileler zaten birbirini coook onceden beri tanıdıgı icin tanısma falan filan olmıcak, annem bidaha bidaha gelip gitmelerine gerek yok diyo, söz gunude pasta yaptırıcaz yanında da borek,zeytınyaglı sarma, kurabiye falan filan işte, oncesinde de bi kahve tabiki askıma bol tuzlu olanından :1::1:

sevdacım buarada ozel mesajını aldım.. tesekkur ederim, rica ediyorum ayrıca yardımım olabildiyse ne mutlu bana :)
henuz cok az mesajım oldugu için özel mesajlara cevap veremiyorum malesef :59:

oo maşallah yemeklere de karar verilmiş :1: siz ne guzel dokturuyosunuz valla benim annem hiç ugrasamam diyo yaa, bizim isteme ve söz birarada olucak aileler zaten birbirini coook onceden beri tanıdıgı icin tanısma falan filan olmıcak, annem bidaha bidaha gelip gitmelerine gerek yok diyo, söz gunude pasta yaptırıcaz yanında da borek,zeytınyaglı sarma, kurabiye falan filan işte, oncesinde de bi kahve tabiki askıma bol tuzlu olanından :1::1:

sevdacım buarada ozel mesajını aldım.. tesekkur ederim, rica ediyorum ayrıca yardımım olabildiyse ne mutlu bana :)
henuz cok az mesajım oldugu için özel mesajlara cevap veremiyorum malesef :59:

sorma az daha konuşsak çocuklarımıza don bile biçecektik :27: bak ben zeytinyağlıyı unutmuştum canım ii hatırlattın :64: bizim ki ben gelmem diyo yüzükler takılınca gelirim diyo kahveyi tuzlu yapıp bana içirecen çok beklersin gelmemi diyo :14: :84: tuzlu yapmayacam dedim yine gelmem diyo ama gelirse gerçekten tuzlu yapmayacam gayet tatlı olucak fazlasıyla :47:

hmm ama onun da gelmesi gerekmez mi canım yani ailenin damadı da ailesiyle beraber gorrmesi lazım, bence oyle sey olmaz de ikna et onu isteme merasiminde illaki buluncak :1: bol bol at ne atcaksan kasınmıs seninki biraz :52:
bende bol bol tuz atayım diorum ama annem damadına kıyamıyo, abartma o nası adet ole cocuga eziyet etme diyo :9:

hmm ama onun da gelmesi gerekmez mi canım yani ailenin damadı da ailesiyle beraber gorrmesi lazım, bence oyle sey olmaz de ikna et onu isteme merasiminde illaki buluncak :1: bol bol at ne atcaksan kasınmıs seninki biraz :52:
bende bol bol tuz atayım diorum ama annem damadına kıyamıyo, abartma o nası adet ole cocuga eziyet etme diyo :9:

vaay şanslı damat seninki maşallah :nazar: ya illaki gelmek zorunda annesi bile diyorki çiçeği ben mi vereceğim kıza bana mı kız isteyecez sana mı :90: bana uyuzluğuna yapıyor işte beni kızdırınca öle hoşuna gidiyor ki vahşi aşkım diyor manyak :9:

öyle ikimizde şanslıyızdır :nazar::nazar::1:
oo sizdeki naz niyaz durumları, onlarında yeri ayrı tabi Allah tadınızı bozmasın canımm :16:

canlar hepinizi çoook seviyorum.sanki kendi kardeşiniz gibi ilgilendiniz..çok sağolun..
bugün görüceye çıkacam:26:heyecan oldukça üst sınırda..öğleden sonra izin istedim.iş arkadaşım sokaktan iş yerine gelebilirse çıkacağım inşallah:18:saçımı fönleteceğim.yaaa resim ekleyemedim ama birazdan yine uğraşacağım bakalım.göstermek istiyorum sizede.ayrıca ekledikten sonra nasıl silecem onu da bilmiorum..ama önce bi ekleyeyimde...

kızlar sanırım ekledim.sarışın olan benim.daha sonrada nasıl sileceğimi yazarsanız sevinirim.üstümdeki pembe elbiseyi giyeceğim..yorumlarınız.hepinizi seviyorummm...:21::21::46::46::46::46::29::29::29:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 214910
kızlar sanırım ekledim.sarışın olan benim.daha sonrada nasıl sileceğimi yazarsanız sevinirim.üstümdeki pembe elbiseyi giyeceğim..yorumlarınız.hepinizi seviyorummm...:21::21::46::46::46::46::29::29::29:

güzelmiş canım ama ben nasıl silineceğini bilmiyorum resim ekleyemiyorum ben 100 adet mesaj yazmam lazımmış :37: anam heyecanını biraz dizginlemeye çalış canım ya ikram konularını naptın

sağol hayatım..ne yapayım biraz olsun düzene koydum.pilavı çıkardım.zaten 6-7 kişi oluyorlar.yeterli die düşünüorumm.:78:

:40::30::77::74::34::46::52::58::10::5::69::78: karışık duygular içerisindeyim arkadaşlar..

ah canım benim mesir macunu yemek gibi bişey bu duygular sanırım her tattan var mutlu olucaksın huzurlu olucaksın kendini bunlara odakla olumsuz şeyleri asla düşünme :81: menüyü azaltman ii olmuş hadi bakalım maharetli gelin kızımız :64:

sevdacımm maşallah manken gibiymişsin zaten ne giysen yakısır tatlım sana :1: ama uzerindeki elbisede cok hos canım ben cok begendim tam yaza ve boyle bir ortama uygun , ben sevmiorum ole tek renk ceketler etekler pantolonlar, ozelliklede tanısmaya geliniyosa cok resmiyete gerek yok, genciz biz cıvıl cıvıl olalım cok guzel bi secim olmuş ayy maşallah sana maşallah yaa :nazar: ne heyecanlısndır şimdiii :97:

canım bende bilmiorum nası silersin acaba, komple mesajı silsen, yada editleme secenegine girip yazdıklarını silsen resimde silinir belki linki de silersen :44:

sevdacımm maşallah manken gibiymişsin zaten ne giysen yakısır tatlım sana :1: ama uzerindeki elbisede cok hos canım ben cok begendim tam yaza ve boyle bir ortama uygun , ben sevmiorum ole tek renk ceketler etekler pantolonlar, ozelliklede tanısmaya geliniyosa cok resmiyete gerek yok, genciz biz cıvıl cıvıl olalım cok
canım bende bilmiorum nası silersin acaba, komple mesajı silsen, yada editleme secenegine girip yazdıklarını silsen resimde silinir belki linki de silersen :44:[/QUOTE]

Son düzenleme:
uzun da bi yol git git bitmiyo :61: :1:

tatlım kendi yazdıgın mesajın hemen altında "mesaj duzenleme paneli" diye bir secenek gormen lazım oraya gireceksin

Back