• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

cookie daugh öncelikle sana çok teşekkür ederim.sabah işe geldiğimde ne durumdaydım şimdi nee.çok sağol.kendimi bundan sonra bu foruma adayacağım.evlilik hazırlığı...gerçekten güce ihtiyacım vardı.sende bana gücümü gösterdin sağoll..ay kızlar ne giyecemmmmmmmm bennnnnnn

ayy tatlım benim inş sorunsuz halolur, bizde ramazan öncesi diyoduk ama ramazandan sonraya kaldı, bizimkiler istemedi evde iş güç varmıs bende istemedim zaten bizimkinden ne evlilik teklifi ne bişey, ramazandan sonra söz var ama hala teklif yok bu çocuk beni çantada keklik sandı galiba :63::1:

sevdacım rica ederimm sen artık buraya aitsin ehehe su kıyafet derdi bende de var yaa napcaz bakalım :51:

Son düzenleme:
ayy tatlım benim inş sorunsuz halolur, bizde ramazan öncesi diyoduk ama ramazandan sonraya kaldı, bizimkiler istemedi evde iş güç varmıs bende istemedim zaten bizimkinden ne evlilik teklifi ne bişey, ramazandan sonra söz var ama hala teklif yok bu çocuk beni çantada keklik sandı galiba :63::1:

sevdacım rica ederimm sen artık buraya aitsin ehehe su kıyafet derdi bende de var yaa napcaz bakalım :51:

ewet cnm artık hep burdayım..bende de evlilik teklifi henüz yokk:51::19:bende razmazan öncesi söz sonrası ise nişan olsun diyorum.ama sevgilim söz nişan bir arada olsun diyor.oysa ben kahve falan yapayım istiyorum böyle.nişanda 100 kişiye kahve pişiremem heralde:26:ya tanışmada elbisemi giysem gömlek pantolon mu?:32:

cookie daugh öncelikle sana çok teşekkür ederim.sabah işe geldiğimde ne durumdaydım şimdi nee.çok sağol.kendimi bundan sonra bu foruma adayacağım.evlilik hazırlığı...gerçekten güce ihtiyacım vardı.sende bana gücümü gösterdin sağoll..ay kızlar ne giyecemmmmmmmm bennnnnnn

ben tanışmaya gelecekleri gün siyah bluz altına siyah beyaz pileli uzun etek giymeyi düşünüyom tabi birde kapanırsan siyah beyaz eşarp ama bakalım :31: Sende abartlı olmayan çokta sıradan olmayan dizlerde etek gömlek yada etek bluz düşünebilirsin tesettürlümüsün bu arada canım

Sevdacım rica ederimm sen artık buraya aitsin ehehe su kıyafet derdi bende de var yaa napcaz bakalım :51:

ben size göre şanslıyım o zaman pek beceremesede evlilik teklif etti :60: Biz birde sevgililik yaşamadık yani arkadaşça konuşurken birbirimize karşı birşey hissetmeye başladık ben çıkma teklifi beklerken evlilik teklif etti şaşkın aşkım :69:

ben tanışmaya gelecekleri gün siyah bluz altına siyah beyaz pileli uzun etek giymeyi düşünüyom tabi birde kapanırsan siyah beyaz eşarp ama bakalım :31: Sende abartlı olmayan çokta sıradan olmayan dizlerde etek gömlek yada etek bluz düşünebilirsin tesettürlümüsün bu arada canım
yok cnm açığım.bitane siyah yüksel bel eteğim var siyah diz altı kalçdan sonra daralan şu armut etek mi ne ondan.onu beyaz gömlekle giyebilirm.yada bir tane koyu gri elbisem var diz altı kalın askılı.onuda mini kısa kollu hırka ile giyebilirim.kararsızım:82:

Ben hayatta babamin karsisina gecemezdim..bu kutsal gorevi anneme emanet ettim:)) cok cekinirim cunku babamdan bu konularda

ewet cnm artık hep burdayım..bende de evlilik teklifi henüz yokk:51::19:bende razmazan öncesi söz sonrası ise nişan olsun diyorum.ama sevgilim söz nişan bir arada olsun diyor.oysa ben kahve falan yapayım istiyorum böyle.nişanda 100 kişiye kahve pişiremem heralde:26:ya tanışmada elbisemi giysem gömlek pantolon mu?:32:

sende bendensin... ah napmak lazım bunları bilmiorum ki :1: ama ben bekliyorum ya benimki acayip romantik süprizler yapmayı seven dusunceli bi adamdır ben onun yanında odun kalırım o derece o yuzden evlilik teklif etmesse cok sasarım yani umarım supriz dusunuyodur :77:
bence elbise de olabilir canım, hazır yaz ayındayız da böle pudra renkli falan cok cici elbiseler var hanım hanımcık olabilirsin diz altı bi elbiseyle

ben size göre şanslıyım o zaman pek beceremesede evlilik teklif etti :60: Biz birde sevgililik yaşamadık yani arkadaşça konuşurken birbirimize karşı birşey hissetmeye başladık ben çıkma teklifi beklerken evlilik teklif etti şaşkın aşkım :69:

:1: ay cok guldum seninkine ne sevimli bişey ama tam supriz olmustur sana

bencede söz ve nişan ayrı olsun :34: Bizde zaten ilk istemeye geldiklerinde kahve yapılır ama hemen verilmezmiş. Sonraki geldiklerinde kız verilir söz günü belirlenirmiş sözde de dini nikah birde şerbet olayı var o zaman kalabalık oluyor. Sonra büyük nişan deriz biz kadınların olduğu düğün salonunda olur inaşşalh bizde yapabiliriz büyük nişan :17:

yok cnm açığım.bitane siyah yüksel bel eteğim var siyah diz altı kalçdan sonra daralan şu armut etek mi ne ondan.onu beyaz gömlekle giyebilirm.yada bir tane koyu gri elbisem var diz altı kalın askılı.onuda mini kısa kollu hırka ile giyebilirim.kararsızım:82:

siyah etek ve beyaz gömlek olabilir hani ilk defa evine geliyorlar ya bence hanım hanımcık olup birde hizmet edileceği için rahat bişeyler düşünmekte lazım :6:

:1: ay cok guldum seninkine ne sevimli bişey ama tam supriz olmustur sana[/QUOTE]

SORMA CANIM YA 10 DK ÜSTÜMDEN KAMYON GEÇMİŞ GİBİ DONDUM KALDIM AMA BENİM Kİ KRİZLERDE YANAKLARIM YANARDAĞ PATLAMASI YAŞADI RESMEN HALİME HALEN GÜLÜYOR KIRMIZI YANAK DİE :63: EVDE GİTTİM YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA HALEN YANAKLARIM GEÇMEMİŞTİ :17:

:1: güzel bir anı oluyor canım ya dimi bakalım ben napıcam..
bekledigim bişey oldugu için sasırmam ama bakalım sasırtabilecek miii :1:

:1: güzel bir anı oluyor canım ya dimi bakalım ben napıcam..
bekledigim bişey oldugu için sasırmam ama bakalım sasırtabilecek miii :1:

inş çok güzel bir teklifle seni şaşırtmayı başarır :16: ama bizim evdekiler daha cümbüştü anneme söledim gözleri aynen :53: onun anneside tabi aynı durumda çünkü ikimizde evliliği düşünmeye kişiler idik. annesi evlendirmek için resmen yalvarıyormuş ben evlenmeyecem diyormuş sonunda karşılaştık işte bakalım Allah sevdiceklerimizle hayırlı yuvalar kurmamızı nasip etsin inşallah :69:

inşallah bakalım ama şaşırtamazsada kıyamam ben bal köpüğüme :) söz tarihi bile belli olmuş bi gelin adayını evlilik teklifi için şaşırtmak baya zooor
bizimkilerde çok şaşırdı bende evlilik dusunmuyodum hatta geleni gönderiyodum reddediyodum , onada habire kız gosterirlermiş ama o da kimseyi istemezmiş, sonunda biz bulduk birbirimizi işte :)
amin canım inşallah dügünlerimizi,evimizi de konustugumuz gunler gelir hemen :97:, siz dugunu ne zamana dusunuyosunuz peki kızlar ?

inşallah bakalım ama şaşırtamazsada kıyamam ben bal köpüğüme :) söz tarihi bile belli olmuş bi gelin adayını evlilik teklifi için şaşırtmak baya zooor
bizimkilerde çok şaşırdı bende evlilik dusunmuyodum hatta geleni gönderiyodum reddediyodum , onada habire kız gosterirlermiş ama o da kimseyi istemezmiş, sonunda biz bulduk birbirimizi işte :)
amin canım inşallah dügünlerimizi,evimizi de konustugumuz gunler gelir hemen :97:, siz dugunu ne zamana dusunuyosunuz peki kızlar ?

ben en az 1,5 yıl sonra olmasını istiyorum. çünkü sevgililik dönemini tam yaşayamıyoruz. işyerlerimiz aynı kişinin yani patronumuz aynı işyerinde hep mesafeliyiz. akşam zaten geç çıkıyoruz 15 dk ancak görüşebiliyoruz hafta sonlarıda babam evde ben tam çıkamıyorum bir telefonda işte :59: Allahtan çoğu huyumuz benziyorda yabancılık çekmiyoruz. o yüzden doya doya onla her anın keyfini çıkarmak istiyorum yoksa nişanlılık süresinin uzamasını istemeyen bir tipim. bir maddi yönler var tabi ben evliliği düşünmediğim için 3 yıldır kazandığım parayı orda burda gereksiz şeylere harcadım akılsız başım birikim yapsan ya azcık yok ben har vurup harman savurdum resmen :22: sen ne zaman düşünüyon düğünü canım

bende 2 sene sonra dusunuyorum canım, eylül de söz var, onumuzdeki yaz nişan, bidahaki yaz dugun diye dusunduk, bende aynı sekilde evlilik dusunmedigim icin har vurup harman savurdum annem almaya kalkıncada aman alma ben evleymicem diyodum simdi bana hani evlenmiyodun diyo :1: birde durmadan yeni seyler cıkıo o yuzden dugune yakın baslayayım dedim, valla bir tek ignem bile yok, aileme yada sevgilime de aldırmak istemiyorum kendim yapaım kendi emegim olsun istiyorum yuvamda, herseyimde eksiksiz olsun istiyorum o yuzden beklicez , askımı zor ikna ettim ama :61: :1:

bende 2 sene sonra dusunuyorum canım, eylül de söz var, onumuzdeki yaz nişan, bidahaki yaz dugun diye dusunduk, bende aynı sekilde evlilik dusunmedigim icin har vurup harman savurdum annem almaya kalkıncada aman alma ben evleymicem diyodum simdi bana hani evlenmiyodun diyo :1: birde durmadan yeni seyler cıkıo o yuzden dugune yakın baslayayım dedim, valla bir tek ignem bile yok, aileme yada sevgilime de aldırmak istemiyorum kendim yapaım kendi emegim olsun istiyorum yuvamda, herseyimde eksiksiz olsun istiyorum o yuzden beklicez , askımı zor ikna ettim ama :61: :1:

sorma bende 2 yıl diyom konuşunca falan ne diyo 2 yıl nerden çıktı :9: bende sevgilimin karışmasını istemiyorum :63:

ben önce evde söyledim annem ve kardeşim yoktu. ben karışmıyorum ne yaparsan yap ben yokum dedi. ağladım zırladım aradan birkaç gün geçti tuttum kolundan damat adayını getirdim eve. eve gelmeden önce de aradım tabi babamı. X seninle tanışmak istiyor gelebilir miyiz eve? dedim. gelin dedi. çok iyi karşıladı. şimdi babaı iş için gelecekmiş buraya gelmişken tanışacaklar...

:) kolay değil çok zor bir durum ama Allah hal yoluna koyuyor korkmayın...

babam ben genelde fazlaca sırıttığımda bana "ne o, evlenme teklifi mi aldın?" derdi :D yaşgünümde inadına sormadı, ben de birşey demedim o dönem.. nişanlım bi süre sonra çatladı :D "ne zaman gelelim" leri yerini "ee gelmeyecekmiyiz?:(" lere bıraktı.. anneme dedim, 15inden sonraki ilk cumartesi olsun, gelsinler dedi, 16 ekim oldu :D tarih belli olunca ben de yine sırıtmaya başladım :D babam yanlışlıkla sordu sanırım o akşam, "evet, 2 hafta sonra geliyorlar" dedim, "neeeeeee" dedi :/ telaş yaptı biraz, elleri titredi, ben de sülalenin tek kızıydım uzun yıllar, üzerime çok titrediler ve babamın o telaşını ilk defa sanırım o akşam gördüm :/ ama yine de sonradan alıştı, gelecekleri gün ilk hazır olan oydu :D ki hazır beklemeyi de hiç sevmez :D ki nişanlımın annesinin bazı sağlık sorunları olduğundan isteme ve nişan aynı gün oldu.. tam bir curcuna ama çok eğlenceliydi :)

Back