• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

sevgili kısçeler günaydın.bugun çok iyiyim.kendimi çok iyi hissediyorum.benim yarın tanışma olacak akşam.sonra bir yada iki hafta sonra söz yapacağız allah izin verirse.sonrada bayramda nişannn.çok heyecenlıı.düğün ise bir sonraki yaz olabilri.ama bir sonraki yaz ramazan daha da öne geleceği için eylül de olabilir..:74:
:34:şimdi kızlar bide sözde sadece tek taş mı takılıyorr.:77:evetbir arkadaş demiş ki allah herşeyi yoluna koyuyor..evet gerçekten koyuyorr.....

sevgili kısçeler günaydın.bugun çok iyiyim.kendimi çok iyi hissediyorum.benim yarın tanışma olacak akşam.sonra bir yada iki hafta sonra söz yapacağız allah izin verirse.sonrada bayramda nişannn.çok heyecenlıı.düğün ise bir sonraki yaz olabilri.ama bir sonraki yaz ramazan daha da öne geleceği için eylül de olabilir..:74:
:34:şimdi kızlar bide sözde sadece tek taş mı takılıyorr.:77:evetbir arkadaş demiş ki allah herşeyi yoluna koyuyor..evet gerçekten koyuyorr.....

dün annesi aradı bu pazar gelmeyi düşünüyoruz ne dersin die :53: :53: olmaz dedim bizim ev daha tam yerleşmedi :59: oda dedi diğer pazar olsun o zaman tamm anneme söleyeyim dedim. annemde onlar acele ediyo die kızıyo :85: şaşırdım kaldım :44:

:74:
dün annesi aradı bu pazar gelmeyi düşünüyoruz ne dersin die :53: :53: olmaz dedim bizim ev daha tam yerleşmedi :59: oda dedi diğer pazar olsun o zaman tamm anneme söleyeyim dedim. annemde onlar acele ediyo die kızıyo :85: şaşırdım kaldım :44:

:74::74::74::74::74:yaşasın yaşasın:74::74::74::74::74:kuşum anene arda kalıdığını hissettir.aynen annemde bana öyle yapıodu.benim sevgilime atacak bi bahanemde kalmamıştı.ve de hep söz verip yerine getiremiyor konumuna düştüm.en son söylemeden önce annem dediki seçimler geçsin öyle söyleyelim.bende en son tavrımı koydum.hayır dedim seçimlerden önce söylenecek.ben atrık yalan söylemeyeceğim.sen babama hiç yalan söylüyo musun bende söyleyemem.biz söz verdim sözümü tutacağım ucunda ölüm yok ya,beni evden atacak dilya dedim.annem anladı kararlı olduğumu ve hemen rotayı çevirip yardım etmeye başladı..kararlı ol ve hissettir kuşum.allah yardım edecek emin olll:65:

günaydııın kızlarrr
sevdacımm çok sevindimmm hep oyle iyi oluyoruz tatlım olumsuzluga yer yokk :1: çok sevindim yaaa cabucak kurtulcaksın ilk telaşlardan biz daha beklemedeyiz :18::18:
yüzük konusuna gelince, bazıları sözde tektaş takıyo, ama benim bildigim tektaş evlenme teklifinde takılır, sözdede ya söz alyansı yada ciftin tercihine gore evlenince de kullanacagınız alyansı takabiliyosun, bu durum cok degişio canım ya siz nasıl tercih ederseniz oyle yapın, tekif olayı olmıcaksa sözunde tektaş+tamtur da takabilirsin
çok heyecanlı yaaa ne giyceksin yarınnn????? :52:

ayyy aynı şeyi annem banada yaptı, evini boyatcakmıs falan, sevgilim duyunca hatta evi degil seni almaya geliyoruz nedir annendeki bu telaş diye gülmüştü :1: bende annemden taraf cıktım mecbur, beklemeye aldık, kız evi naz evi durumları canım napalımmm :31:

:74:

:74::74::74::74::74:yaşasın yaşasın:74::74::74::74::74:kuşum anene arda kalıdığını hissettir.aynen annemde bana öyle yapıodu.benim sevgilime atacak bi bahanemde kalmamıştı.ve de hep söz verip yerine getiremiyor konumuna düştüm.en son söylemeden önce annem dediki seçimler geçsin öyle söyleyelim.bende en son tavrımı koydum.hayır dedim seçimlerden önce söylenecek.ben atrık yalan söylemeyeceğim.sen babama hiç yalan söylüyo musun bende söyleyemem.biz söz verdim sözümü tutacağım ucunda ölüm yok ya,beni evden atacak dilya dedim.annem anladı kararlı olduğumu ve hemen rotayı çevirip yardım etmeye başladı..kararlı ol ve hissettir kuşum.allah yardım edecek emin olll:65:

iiki varsınız kızlar valla içim ferahlıyo konuştukça bu akşam alacam karşıma annemi adam akıllı konuşucam ben evlilik meraklısı değilim ama hayat çoğu insanın karşısına hem seveceği hem anlaşacağı insanı çıkarmıyor bu yüzden aşk ve mantık evlilikleri die kavramlar oluşmuş ben aşkımı çççççççoooooookkkk seviyom hemde görüş ve fikirlerimiz aynı :69: :nazar: zafer bizim olacak inş :92: :92:

canım mesaj yazarken yukarda bi zarf işareti var o sırada kare bi cerceve goreceksin agac resmi olan, image yazıyo uzerine fareyi tutunca, ordan eklenmesi lazım
ben uye degilken bazı resimleri gorebiliodum... sanırım link seklinde verirsen gorulmuyor :44:

bu arada cıkmam lazım şimdii aksama gelirim ancak o zamana kadar ekleyip silme sakııın :1::1::1:

Son düzenleme:
[QUOTE
ayyy aynı şeyi annem banada yaptı, evini boyatcakmıs falan, sevgilim duyunca hatta evi degil seni almaya geliyoruz nedir annendeki bu telaş diye gülmüştü :1: bende annemden taraf cıktım mecbur, beklemeye aldık, kız evi naz evi durumları canım napalımmm :31:[/QUOTE]

ya bizde yeni taşındık annem yerleşmeyi bahane ettik neyse şimdi yerleştik sayılır ama bu defada yün yapacam die tutturdu ya zaten yün döşekleri kullanmıyoruz ki :53: zaten 1,5 ile 2 yıla kadar düğün olacak nişanda seneye yaz olur sözü takalımda diyorum annem sanki düğün olacak gibi telaşa veriyor :33: :37: zor yaw gelin vazgeçelim :21: :19:

bu arada kızlar ben Erzurumluyum bizim burda hamam takımı die adetimiz var kıza işte banyo seti bornoz eşarp patik falan birde çeyiz sandığı gönderilir. Aşkımda şimdiden alayım diyo ama ahşap mı olsun deri mi karar veremedim anneme de soramıyom bunu duysa ben kızı vermedim bu ne şimdi der vermiyorum der kız mız :18: sizce hangisi daha ii olur birde maraş el işlemeli sandıklar var annemin sandıklarından ben onları istemiyorum ahşap+deri sandıklar var çok şık ve modern duruyor karar veremedim :36:

canım mesaj yazarken yukarda bi zarf işareti var o sırada kare bi cerceve goreceksin agac resmi olan, image yazıyo uzerine fareyi tutunca, ordan eklenmesi lazım
ben uye degilken bazı resimleri gorebiliodum... sanırım link seklinde verirsen gorulmuyor :44:

bu arada cıkmam lazım şimdii aksama gelirim ancak o zamana kadar ekleyip silme sakııın :1::1::1:

ben akşam 9 a kadar burdayım gelin azcık dedikodu yapalım hemde sevdaya yarın geliyorlar yardımcı olacağımız şeyler varsa elimizden geleni yapalım aaayyy çok sevindirik oldum ya :64:

kızlar akşam evde resim ekleyeyim.bide saçımı fönleteyim diorum.acaba ne renk ruj sürsemmm?görücüye çıkacam inanamıyorum:53:

[QUOTE
ayyy aynı şeyi annem banada yaptı, evini boyatcakmıs falan, sevgilim duyunca hatta evi degil seni almaya geliyoruz nedir annendeki bu telaş diye gülmüştü :1: bende annemden taraf cıktım mecbur, beklemeye aldık, kız evi naz evi durumları canım napalımmm :31:

ya bizde yeni taşındık annem yerleşmeyi bahane ettik neyse şimdi yerleştik sayılır ama bu defada yün yapacam die tutturdu ya zaten yün döşekleri kullanmıyoruz ki :53: zaten 1,5 ile 2 yıla kadar düğün olacak nişanda seneye yaz olur sözü takalımda diyorum annem sanki düğün olacak gibi telaşa veriyor :33: :37: zor yaw gelin vazgeçelim :21: :19:

bu arada kızlar ben Erzurumluyum bizim burda hamam takımı die adetimiz var kıza işte banyo seti bornoz eşarp patik falan birde çeyiz sandığı gönderilir. Aşkımda şimdiden alayım diyo ama ahşap mı olsun deri mi karar veremedim anneme de soramıyom bunu duysa ben kızı vermedim bu ne şimdi der vermiyorum der kız mız :18: sizce hangisi daha ii olur birde maraş el işlemeli sandıklar var annemin sandıklarından ben onları istemiyorum ahşap+deri sandıklar var çok şık ve modern duruyor karar veremedim :36:[/QUOTE]

kuşum evet annene sorma şimdilik.ben adetleri çok severim.ama bizde öle pek adet yok.biz ablam evlenirken annemin eski ahşap sandığı vardı.dışını deri kaplatıp,içinede kırmızı kadife yaptırdık.çok şık oldu.evet deriler çok daha güzel.ve ilerde de evinde uyumlu olabilir.ayyy çok güzel heyecanlar bunlar yaaa:52::52::54::54:

kızlar akşam evde resim ekleyeyim.bide saçımı fönleteyim diorum.acaba ne renk ruj sürsemmm?görücüye çıkacam inanamıyorum:53:

:21: :21: :21: Ne güzel hayatım işte resimleri ekle akşam bizim evde neti bağlatmadık akşam 9 a kadar yardımcı olurum kıyafetine göre bir ruj deneyebilirsin yada parlatıcıda olabilir eğer sade makyajdan yana isen dudak kremleride bence dudakları çok hoş gösteriyor yarın nasıl geçecek çok merak ediyorum ama sakin olmaya çalış ne ikram etmeyi düşünüyon kaç gibi gelecekler :66:

bu arada kızlar ben Erzurumluyum bizim burda hamam takımı die adetimiz var kıza işte banyo seti bornoz eşarp patik falan birde çeyiz sandığı gönderilir. Aşkımda şimdiden alayım diyo ama ahşap mı olsun deri mi karar veremedim anneme de soramıyom bunu duysa ben kızı vermedim bu ne şimdi der vermiyorum der kız mız :18: sizce hangisi daha ii olur birde maraş el işlemeli sandıklar var annemin sandıklarından ben onları istemiyorum ahşap+deri sandıklar var çok şık ve modern duruyor karar veremedim :36:

kuşum evet annene sorma şimdilik.ben adetleri çok severim.ama bizde öle pek adet yok.biz ablam evlenirken annemin eski ahşap sandığı vardı.dışını deri kaplatıp,içinede kırmızı kadife yaptırdık.çok şık oldu.evet deriler çok daha güzel.ve ilerde de evinde uyumlu olabilir.ayyy çok güzel heyecanlar bunlar yaaa:52::52::54::54:[/QUOTE]

dimi ya çok heyecanlı bak canım aşağıdaki sitedeki gibi sandıklar ama burdakilerin aynısından bulamadım burdakiler daha şık siyah cilalı mdf kenarlarında dikdörtgen yada kare olarak beyaz yada krem deri kullanılmış hem sade hem şık :42:
Sandıklar « EGE AKSESUAR

:21: :21: :21: Ne güzel hayatım işte resimleri ekle akşam bizim evde neti bağlatmadık akşam 9 a kadar yardımcı olurum kıyafetine göre bir ruj deneyebilirsin yada parlatıcıda olabilir eğer sade makyajdan yana isen dudak kremleride bence dudakları çok hoş gösteriyor yarın nasıl geçecek çok merak ediyorum ama sakin olmaya çalış ne ikram etmeyi düşünüyon kaç gibi gelecekler :66:

cnm akşam gelecekler.yemekten sonra.menüm şu:su böreği,sarma,kızartmadan sarımsaklı,kuş başıetli şehriye pilavı,mevsim salatası.tatlı olarakta şerbetli ve kremalı bi tatlı.nasıl sence uygun mu?çok da abartmaya gerek yok sanırım..yeterli mi cnm bilemiorum.
makyaj ewet sade tercih ediyorum.elbisem pembeli tonlarda.hafif bir makyaj ve dudak renginde birde ruj olur sanırım.vucudum çok tuhaf böyle kendimi genleşmiş gibi hissediyorum:32::34:

cnm akşam gelecekler.yemekten sonra.menüm şu:su böreği,sarma,kızartmadan sarımsaklı,kuş başıetli şehriye pilavı,mevsim salatası.tatlı olarakta şerbetli ve kremalı bi tatlı.nasıl sence uygun mu?çok da abartmaya gerek yok sanırım..yeterli mi cnm bilemiorum.
makyaj ewet sade tercih ediyorum.elbisem pembeli tonlarda.hafif bir makyaj ve dudak renginde birde ruj olur sanırım.vucudum çok tuhaf böyle kendimi genleşmiş gibi hissediyorum:32::34:

kuzu eğer yemekten sonra ise sanki ağır bir menü :31: yemeye geleceklerse süper :80: bencede dudak rengi bir ruj çok zarif durur

yaaaa.:26:eksiltmem gereken var mı sence?

yemekten sonra ise çayın yanına o şerbetli kremalı tatlı veya farklı bir tatlı tuzlu kurabiye çerez tarzı şeyler ikram ederdim ben çaydan sonrada meyve ikram ederdim die düşündüm ben olsam ama sizin orda nasıl oluyor ikramlar bilemedim :44: bize geldikleri zaman annesi tanışmaya gündüz gelecekler tatlı tuzlu kurabiye poğaca mercimek köftesi veya kısır patates salatası sonrasında çay ikramında da mozaik pasta düşünüyom çayın yanına :6:

Back