çok heyacanlıyım.yemeğimi yiyip geliyorum...ne giyeceğimi soracam sizee
ayy tatlım benim inş sorunsuz halolur, bizde ramazan öncesi diyoduk ama ramazandan sonraya kaldı, bizimkiler istemedi evde iş güç varmıs bende istemedim zaten bizimkinden ne evlilik teklifi ne bişey, ramazandan sonra söz var ama hala teklif yok bu çocuk beni çantada keklik sandı galiba
sevdacım rica ederimm sen artık buraya aitsin ehehe su kıyafet derdi bende de var yaa napcaz bakalım
cookie daugh öncelikle sana çok teşekkür ederim.sabah işe geldiğimde ne durumdaydım şimdi nee.çok sağol.kendimi bundan sonra bu foruma adayacağım.evlilik hazırlığı...gerçekten güce ihtiyacım vardı.sende bana gücümü gösterdin sağoll..ay kızlar ne giyecemmmmmmmm bennnnnnn
ayy tatlım benim inş sorunsuz halolur, bizde ramazan öncesi diyoduk ama ramazandan sonraya kaldı, bizimkiler istemedi evde iş güç varmıs bende istemedim zaten bizimkinden ne evlilik teklifi ne bişey, ramazandan sonra söz var ama hala teklif yok bu çocuk beni çantada keklik sandı galiba
Sevdacım rica ederimm sen artık buraya aitsin ehehe su kıyafet derdi bende de var yaa napcaz bakalım
yok cnm açığım.bitane siyah yüksel bel eteğim var siyah diz altı kalçdan sonra daralan şu armut etek mi ne ondan.onu beyaz gömlekle giyebilirm.yada bir tane koyu gri elbisem var diz altı kalın askılı.onuda mini kısa kollu hırka ile giyebilirim.kararsızım:82:ben tanışmaya gelecekleri gün siyah bluz altına siyah beyaz pileli uzun etek giymeyi düşünüyom tabi birde kapanırsan siyah beyaz eşarp ama bakalımSende abartlı olmayan çokta sıradan olmayan dizlerde etek gömlek yada etek bluz düşünebilirsin tesettürlümüsün bu arada canım
ewet cnm artık hep burdayım..bende de evlilik teklifi henüz yokkbende razmazan öncesi söz sonrası ise nişan olsun diyorum.ama sevgilim söz nişan bir arada olsun diyor.oysa ben kahve falan yapayım istiyorum böyle.nişanda 100 kişiye kahve pişiremem heralde:26:ya tanışmada elbisemi giysem gömlek pantolon mu?
ben size göre şanslıyım o zaman pek beceremesede evlilik teklif ettiBiz birde sevgililik yaşamadık yani arkadaşça konuşurken birbirimize karşı birşey hissetmeye başladık ben çıkma teklifi beklerken evlilik teklif etti şaşkın aşkım
ewet cnm artık hep burdayım..bende de evlilik teklifi henüz yokkbende razmazan öncesi söz sonrası ise nişan olsun diyorum.ama sevgilim söz nişan bir arada olsun diyor.oysa ben kahve falan yapayım istiyorum böyle.nişanda 100 kişiye kahve pişiremem heralde:26:ya tanışmada elbisemi giysem gömlek pantolon mu?
yok cnm açığım.bitane siyah yüksel bel eteğim var siyah diz altı kalçdan sonra daralan şu armut etek mi ne ondan.onu beyaz gömlekle giyebilirm.yada bir tane koyu gri elbisem var diz altı kalın askılı.onuda mini kısa kollu hırka ile giyebilirim.kararsızım:82:
güzel bir anı oluyor canım ya dimi bakalım ben napıcam..
bekledigim bişey oldugu için sasırmam ama bakalım sasırtabilecek miii
inşallah bakalım ama şaşırtamazsada kıyamam ben bal köpüğüme :) söz tarihi bile belli olmuş bi gelin adayını evlilik teklifi için şaşırtmak baya zooor
bizimkilerde çok şaşırdı bende evlilik dusunmuyodum hatta geleni gönderiyodum reddediyodum , onada habire kız gosterirlermiş ama o da kimseyi istemezmiş, sonunda biz bulduk birbirimizi işte :)
amin canım inşallah dügünlerimizi,evimizi de konustugumuz gunler gelir hemen :97:, siz dugunu ne zamana dusunuyosunuz peki kızlar ?
bende 2 sene sonra dusunuyorum canım, eylül de söz var, onumuzdeki yaz nişan, bidahaki yaz dugun diye dusunduk, bende aynı sekilde evlilik dusunmedigim icin har vurup harman savurdum annem almaya kalkıncada aman alma ben evleymicem diyodum simdi bana hani evlenmiyodun diyobirde durmadan yeni seyler cıkıo o yuzden dugune yakın baslayayım dedim, valla bir tek ignem bile yok, aileme yada sevgilime de aldırmak istemiyorum kendim yapaım kendi emegim olsun istiyorum yuvamda, herseyimde eksiksiz olsun istiyorum o yuzden beklicez , askımı zor ikna ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?