B-fit

bfitte pilates var mı acaba?

canan hnm pilates var ben telefonda sordum hatta pilates konusunda iddalılar:)
ama en az 5 kişi olduğunuzda açılıyor uygun ücretle yanı yoksa tek kişi eğitim pahalı oluyormuş
bende pilates istiyordum ama önce 2 ay falan şu yarım saatlık turu merak ediyorum ve kilo vermek ıstıyorum sonrada pilatese başlarım haatta beş kişi olursa birlikte alırım dıye düşünüyorum

Son düzenleme:
kardeşim yazıldığı gıbı pışman oldu bı dahada gıtmedı. kımseye tavsıye etmıyorum. spor salonuna yazılın daha ıyı

altıntepe be fitte 3 aylık üyelik yaptırdım. öyle fazla kilom yok zaten, sırf hareket olsun diye ve arada 2-3 kilo da veririm diye gitmiştim ama o kadar ağır geldi ki ordaki aletler, omzumu sakatladım ... ki istediğim kol değil göbek çalıştırmaktı...
günlerce omzumu oynatamadım, giyinip soyunmak eziyet oldu, birkaç gün işe gidemedim, en sonunda omzumun acısından bayılınca altıntepe kızılaya fizik tedavi doktoruna gittim, omzunu çok zorlamışsın dedi, 10 tane iğne verdi, mr çektirmeye yolladı. tabii ben kapalı yer korkumdan mr den 2 dakikada çıktım...
sonuçta 2-3 haftadan fazla gidemedim, param da yandı, üstüne acısı ve doktor masrafı da çıktı.
kişiye özel hareket yapılmıyor arkadaşlar, her gelene aynı hareketler... hiç gereksiz yere ben omzumu incittim mesela. önermiyorum, daha profesyonel bir yere gidin ve ihitiyacınız olan hareketleri yavaş yavaş yapmaya başlayın.
dolap bile vermiyolar , ben spor ayakkabılarımı hergün işe eve taşımiyim diye soyunma odasında bırakıp gidiyodum, ikinci hafta gittiğimde onuda yerinde yeller esiyodu hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
sağlıklı günler dilerim..

B fiti ilk duyduğumda (eskiden yıllarca spor yapmış ve çok ağır antrenmanlar yapmış biri olarak) , "olur mu canım öyle şey? Günde yarım saat sporla kilo mu verilirmiş, bilmem kaç cm incelinirmiymişmişmiş" diyordum.. Bu güne kadar çareyi hep (üşendiğim için) pasif jimnastikte aradım... Yatarak zayıflayacağımı düşündüm... Biz hanımlar ya yatarak yada yemeyerek kilo vereceğimizi düşünüyoruz... Geçen ay b fite başladım 3haftada 40bedenden 38bedene düştüm 59 kilodan 55 e indim. Ayrıca üşeng ben, hergün o spor salonuna gidip (hemde saat sabah 8de) güne mükemmel başlıyorum... Zayıflamktan da öte psikolojik olarak da çok motive edici bir ortam. Her şey süper, hocalarımız çok ilgililer (belki farklı illerde ki şubelerde karakteri pek de iyi olmayanlar da vardır o yüzden yorum yapamicam) ama şahsen ben eskişehirde ki b fite gidiyorum çok da memnunum. Çevremdeki insanlarıda kaydettirdim... Herkese tavsiye ediyorum.... Sakatlanan arkadaşlara da tavsiyem, iyice ısınıp sporunu yapmaları ve düzgün bir şekilde yapmaları. Yolda yürürken bile ayağımza kramp girip sakatlanabiliyorsak spor yaparkende bunun olması kaçınılmaz olabilir. Lütfen b fit lere çamur atmayalım. Kimse size kaldıramayacağınız yükler vermiyor orada.

kastettiğiniz ben isem ki öyle anlaşılıyor ; kimseye çamur atmıyorum hanımefendi, omzumu orada spor yaparken sakatladım! ısınma hareketlerini onların yani hocaların spora başlamadan yaptırmaları gerekiyor , işleri bu çünkü! uzmanlık alanları bu ise uyarmak da onların görevi! kafama göre durun ben 10 dakika ısınıp geleyim diyecek değildim, işi bilende yönlendirecek olanda onlar, ben başıma geleni anlattım, isteyen gider istemeyen gitmez. ben kendi adıma daha profesyonel kişiye özel program yapan , önce ısınma hareketleri ile işe başlayan spor merkezlerini öneririm. buna gücü yetmeyenlere de tempolu yürüyüş doktorların dediği gibi. ama lütfen konuşmak için sizden izin alacak değil hiç kimse.siz buyrun memnuniyetinizi belirtin, başkalarının ne diyeceğine karar vermeyin. burada insanlar iyi kötü ne varsa birbirini bilgiledirmek için var. ben üzerime düşeni arkadaşlar için yapmak isedim, elbette karar arkadaşlara kalmış.

arkadaşlar ben ankara subayevleri b-fite 11 aydır gidiyorum..10 kilo verdim..haftada 3 gün giderek..11 ayda hiç ara vermeden gittim..2-3 aydır boğazımı tutamadığımdan kilom aynı..burdaki hocalardan çok memnunum..yazın yazlığmız balıkesir burhaniyedeki b-fite gittim 3 ay..mesala oradaki hocalardan hiç memnun kalmadım..hareketleri ben gösteriyodum şunları yapalım diye düşünün yani..bence üye olunacak b-fitteki hocalar önemli..gerisi hikaye..iş hocada biter..benim 10 yıl kadar fitnness tecrübemde var..onda da hoca önemli..sonuç olarak hangi sporu yaparsanız yapın salondaki hocanın tecrübesi eğitimi önemli..bunları arştırıp öğrenmek lazım..yoksa boşa zaman kaybı ve sakatlıklar çıkıyor..herkese iyi sporlar..:)

ben etlik b fite görüşmeye gittim görüşmeden bile hiç bşy anlamadım ben 5 kilo fazlamı vermek istiyorum diyorum kadın bana tutmuş ameliyatla yağ aldırman gerekiyo ozaman dio :) yok böyle bişy yaa.... şimdi subay evlerini düşünüyorum sizin yorumunuzlada baya gaza geldim :d bu aksam gidicem :)

yuh diyorum..o her kimse iyice saçmalamış..sakın oraya kayıt olmayı düşünmeyin..estetik dr ları bile öle hemen yağ filan almıyoalr..annem aldırdı ordan biliyorum..siz gelin bizim b-fite..

yuh diyorum..o her kimse iyice saçmalamış..sakın oraya kayıt olmayı düşünmeyin..estetik dr ları bile öle hemen yağ filan almıyoalr..annem aldırdı ordan biliyorum..siz gelin bizim b-fite..
=) gelecem büyük ihtimalle dün aksam görüşmeye gittim bu aksam denemem var bakalım nasıl gececek :)

güzeldi iki tur yaptım ama iyi geçti yorucuydu yani :))) fakat 1 aylık mı yazılsam 3 aylık mı karar veremedim yaa

başlangıçta yorucu olması normal 1 hafta da alışılıyo..ben derim ki 3 aylık yazıl daha ucuza geliyo..hemde 1 aylık sprdan sonra bırakmak pek mantıklı değil..çok kilo verme probleminde yok..3 ayda yediklerinede dikkat edersen istediğin kiloyada gelirsin..bi de olduğundan daha ince gösteriyosun..ama kendime güvenemem de düzenli gelemem dersen paran boşa gitmesin 1 aylık yazıl..haftada 3 defa gelmek yetiyo zaten..hergün gelmeni tavsiiye etmem..vucudun dinlenmeye ihtiyacı oluyo..burdan haberlerini bekliyorum..yazılırsan b-fitte tanışalım bir gün..adım esra ipekkan..beni gidince ordan da sorabilirsin beni iyi tanırlar..

veee yazıldım 3 aylık dün aksam gittim cok yorucuydu :) inşallah erim erim eririm :)) aksamları 6 gibi orada oluyorum 7 gibide çıkıyorum..tanışalım bende cok isterim tanışmak. teşekkür ediyorum burdan size bi yol göstericimin olması güzeldi.. :) :)

sevindim hayırlı olsun..umarım faydasını görürsün..bugün 6 kadar kapalı..6:15 gibi gelicem bende gelirsen görüşürüz..isminiz nedir?

sevindim hayırlı olsun..umarım faydasını görürsün..bugün 6 kadar kapalı..6:15 gibi gelicem bende gelirsen görüşürüz..isminiz nedir?

bende o saatlerde orada oluyorum zaten bahar demirel ismim görüşelim :)) inşallah işe yarar koca popomdan kurtulurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…