- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- Konu Sahibi rosemarienne
altıntepe be fitte 3 aylık üyelik yaptırdım. öyle fazla kilom yok zaten, sırf hareket olsun diye ve arada 2-3 kilo da veririm diye gitmiştim ama o kadar ağır geldi ki ordaki aletler, omzumu sakatladım ... ki istediğim kol değil göbek çalıştırmaktı...
günlerce omzumu oynatamadım, giyinip soyunmak eziyet oldu, birkaç gün işe gidemedim, en sonunda omzumun acısından bayılınca altıntepe kızılaya fizik tedavi doktoruna gittim, omzunu çok zorlamışsın dedi, 10 tane iğne verdi, mr çektirmeye yolladı. tabii ben kapalı yer korkumdan mr den 2 dakikada çıktım...
sonuçta 2-3 haftadan fazla gidemedim, param da yandı, üstüne acısı ve doktor masrafı da çıktı.
kişiye özel hareket yapılmıyor arkadaşlar, her gelene aynı hareketler... hiç gereksiz yere ben omzumu incittim mesela. önermiyorum, daha profesyonel bir yere gidin ve ihitiyacınız olan hareketleri yavaş yavaş yapmaya başlayın.
dolap bile vermiyolar , ben spor ayakkabılarımı hergün işe eve taşımiyim diye soyunma odasında bırakıp gidiyodum, ikinci hafta gittiğimde onuda yerinde yeller esiyodu hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
sağlıklı günler dilerim..
yarım dakika ısınma ile başlanıyor bende gittim bu yaz. o ısınma ile Allahtan biyerimi sakatlamadım. yarım dakika ısın o hareketleri yap olur mu ya öyle şey..