B-fit

yarım dakika ısınma ile başlanıyor bende gittim bu yaz. o ısınma ile Allahtan biyerimi sakatlamadım. yarım dakika ısın o hareketleri yap olur mu ya öyle şey..

bende o saatlerde orada oluyorum zaten bahar demirel ismim görüşelim :)) inşallah işe yarar koca popomdan kurtulurum :)))

merhba arkadaşlar bende pazartesi üye oldum 3 aylık benim kilom çok degil 54 kilo boy 160
popom çok büyük 102 olmuş 2 senelik evliyim bekarken 90 olan popo şimdi aldı başını gidiyor yapmadığım denemedğim yöntem kalmadı kremler ve güzellik merkezinde uygulamalar amahiç biri tık demedi bende spora başlamayı düşündüm çok araştırdım bıfıtle tanıştım ilk sporumu yaptım güzeldi ama şimdi heryerim ağrıyor demekki hamlamışız ve size 3. Ayın sonunda yazarım neler değişti diye. Inş etkili olur .
3 aylık üyelik 288 tl biraz pahallı hemen hemen diğer salonlarla aynı fiyatta inş değer

22 yaşındayım. Geçen sene b-fit'e gittim. 30 dakikalık spor için biraz pahalı. 1 ayda 55 cm inceldim 2 kilo verdim.Hatta ayın üyesi seçildim ama hiçbirşeyim bol gelmedi aksine dahada dar gelmeye başladı pantolonlarım. 3 aylık yapmıştım. O günden sonra gitmek istemedi canım sıkıldım birazda. Tabi aldım kiloları yine. Şimdi Portakalspor'a gidiyorum. O da b-fit'in benzeri. Ama buradaki fark spor saat başları başlıyor. Isınma hareketlerini aletleri sonrası egzersizleri spor hocamızla birlikte yapıyoruz. Ve pantolonlarımdaki bolluğu hissediyorum.B-fitte spordan sonra esneyip gidiyorduk. Hocaya söylemesek egzersiz vermiyordu . Portakalspor'da ise hocamız ilk önce ısınma hareketleri yaptırıyor 5-10 dk civarında sonra alet ve hareket bölümüne geçiyoruz.Hareketler b-fit'in aynısı gibi ama her aletten sonra yaptığımız alete göre hareket yaptırıyor. B-fit'te herkes aynı hareketi yapıyordu.Aletler bitince mat'lerimizi seriyoruz.Hocamızın dediği hareketleri set set yapıyoruz. plates hareketleride denilebilir. Çok memnunum. Sizlerede tavsiye ediyorum. Umarım bu sefer başaracağım.

canım valla benim vücudum öyle küt diye 30 dkda ısınmaz. b fit bence de sağlıksız bi şey. ben bi ara diyetisyene gittim diyet ve günde 1 saat yürüyüşle 2 ayda 6-7 kilo verdim. bence b fit ya da benzeri 30 dklık bi yere gidilecekse öncesinden 30-40 dk bş yürüyüş yapmak gerekir.... ısınma olmadan spora başlanırsa incinme ve liflerde kopma olabilir....

Merhaba,
ben de 2 yıl evvel B-fit Avcılar' a gitmiştim. 3 ayda 6 kilo verdim ve baya inceldim ama sıkıntı şu B-fit te; bir aydan sonra makineler vücudunuza iyice alışıyor ve zayıflama oranınız düşüyor. Dikkat edin internetteki tüm egzersizlerde zorluk dereceleri belli bir günden sonra arttırılır. ama burada sabit 1 derece ayarlı oldukları için makineler hep aynı seviyede yapıyorsunuz. Bir de ben şubemle ilgili konuşayım, sağolsunlar çok iyilerdi ancak bir yerden sonra ilgisizleşmeye başladılar. Göbek hareketi istiyordum spor bittikten sonra mat ta yapıyordum kendim. E ben ne anladım bu işten? Evde de yapardım!

B-fit e yazılan arkadaşlarım üzülmesin ve gayretle devam etsinler ve ne kadar ilgili olursa olsun hocalarınız, onları siz yönlendirin. en azından step tahtasına geçtiğinizde sizin istediğiniz bölge hareketini versinler.

Yoksa ortam, duş, banyo gayet temizdi. Ben 69 ile başladım 63 kilo ile ayrıldım ve her tarafım kas olmuştu.

Asla diye bir şey olmaz, ne yapsanız kar.

Ben geçen sene yaklaşık 3 ay boyunca gitmiştim ramazan gelince bırakmıştım. B-fittekilerde sürekli söylüyordu zaqten buraya kilo vermek için gelmeyin burada yaptıklarınızı diyetle desteklemezseniz bir işe yaramaz. Arkadaşında dediği gibi yapılan hareketler sabit hergün farklı program sadece haftalık. Ama sıkılaşmada benim gerçekten işe yaramıştı ve yağları kasa dönüştürmüştü. Kilo vermiş olmuyorsunuz ama yağların yakımı gerçekleşiyor.

pazartesi günü deneme seansına gittim. başlangıç için iyi geldi bana. çok hamlamıştım. ne çok zorladı ne de fazla hafif geldi. ama bir süre sonra hafif geleceğini düşünüyorum. şimdilik 2-3 ay gibi devam etmeyi düşünüyorum. dün kayıt oldum, bugün 3. gidişim olacak. ölçülerimi bugün alacaklar. yarın yazarım...

b-fit'i tercih etme sebebim öncelikle evime yakın olması ve fazla vakit almayacak olması. tabi ki bayanlara özel olması da avantaj. başka seçeneğim olmadığı için kıyaslayamıyorum. ama hiç hareket etmemektense hamlığımı atıp belli bir disiplin kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum. iki ay sonra da pilatesini denicem. zumbayı tercih ederdim ama malesef çalıştığım için saatleri bana uymuyor...

bugün 5. günüm olacak. şimdilik iyi gidiyor. sırılsıklam terliyorum umarım faydasını görürüm. bu arada ölçümlerim yapıldı yağ-kas-su oranı vs. kilom 69,4. bakalım ay sonunda kaç çıkacak. yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. özellikle akşamları çok yememeye çalışıyorum ama spordan sonra pek kolay olmuyor. bu kadar yorulmanın hatrına kendimi tutmaya çalışıyorum.

bu arada ben yürüyerek gittiğim için öncesinde ısınmış oluyorum ama yeterince ısınma hareketi yaptırılmadığı doğru. direk başlayanlara ilk turda çok zorlamadan başlamalarını tavsiye ederim...

Bundan 2 yıl önce b-fite gitmiştim. gerçekten inanılmaz hızlı kilo verdim 1 buçuk ayda 10 kilo vermiştim. Ama belimi çok zorladığımı farkedememişim. Bir gün yanlış bir hareketle günlerce belimdeki spazm yüzünden yataktan kalkamadım. Unutmamak lazım eğer bel kaslarınız yeterince güçlü değilse bu tarz yerlerden kaçının. Ya da gitmeden önce en az bir ay boyunca bel ve karın kaslarınızı güçlendirici egzersizler yapın. :)

merhaba haftaya ben de başlıycam buraya
ilk gün gittiğimde bana nasıl hareketler yapacağımı anlatacaklar mı?
belimi falan ölçecekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…