- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
-
- Konu Sahibi rosemarienne
altıntepe be fitte 3 aylık üyelik yaptırdım. öyle fazla kilom yok zaten, sırf hareket olsun diye ve arada 2-3 kilo da veririm diye gitmiştim ama o kadar ağır geldi ki ordaki aletler, omzumu sakatladım ... ki istediğim kol değil göbek çalıştırmaktı...
günlerce omzumu oynatamadım, giyinip soyunmak eziyet oldu, birkaç gün işe gidemedim, en sonunda omzumun acısından bayılınca altıntepe kızılaya fizik tedavi doktoruna gittim, omzunu çok zorlamışsın dedi, 10 tane iğne verdi, mr çektirmeye yolladı. tabii ben kapalı yer korkumdan mr den 2 dakikada çıktım...
sonuçta 2-3 haftadan fazla gidemedim, param da yandı, üstüne acısı ve doktor masrafı da çıktı.
kişiye özel hareket yapılmıyor arkadaşlar, her gelene aynı hareketler... hiç gereksiz yere ben omzumu incittim mesela. önermiyorum, daha profesyonel bir yere gidin ve ihitiyacınız olan hareketleri yavaş yavaş yapmaya başlayın.
dolap bile vermiyolar , ben spor ayakkabılarımı hergün işe eve taşımiyim diye soyunma odasında bırakıp gidiyodum, ikinci hafta gittiğimde onuda yerinde yeller esiyoduhiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
sağlıklı günler dilerim..
bende o saatlerde orada oluyorum zaten bahar demirel ismimgörüşelim :)) inşallah işe yarar koca popomdan kurtulurum :)))
22 yaşındayım. Geçen sene b-fit'e gittim. 30 dakikalık spor için biraz pahalı. 1 ayda 55 cm inceldim 2 kilo verdim.Hatta ayın üyesi seçildim ama hiçbirşeyim bol gelmedi aksine dahada dar gelmeye başladı pantolonlarım. 3 aylık yapmıştım. O günden sonra gitmek istemedi canım sıkıldım birazda. Tabi aldım kiloları yine. Şimdi Portakalspor'a gidiyorum. O da b-fit'in benzeri. Ama buradaki fark spor saat başları başlıyor. Isınma hareketlerini aletleri sonrası egzersizleri spor hocamızla birlikte yapıyoruz. Ve pantolonlarımdaki bolluğu hissediyorum.B-fitte spordan sonra esneyip gidiyorduk. Hocaya söylemesek egzersiz vermiyordu . Portakalspor'da ise hocamız ilk önce ısınma hareketleri yaptırıyor 5-10 dk civarında sonra alet ve hareket bölümüne geçiyoruz.Hareketler b-fit'in aynısı gibi ama her aletten sonra yaptığımız alete göre hareket yaptırıyor. B-fit'te herkes aynı hareketi yapıyordu.Aletler bitince mat'lerimizi seriyoruz.Hocamızın dediği hareketleri set set yapıyoruz. plates hareketleride denilebilir. Çok memnunum. Sizlerede tavsiye ediyorum. Umarım bu sefer başaracağım.
b-fit filan hikaye gidilecekse cross-fit e gidilmeli