B-fit

bende 2 gündür gidiyorum:)kadınlar günü kampanyasından yararlandım 3 aylık 180 tl. her şubesinde varmı bilmiyorum ama varsa mutlaka faydalanın..

bende kadınlar günü kampanyasından faydalandım..3 aylığa 225 tl ödedim..her şube de neden fiyat değişikliği oluyor..ben ankaradaki subayevleri b-fite gidiyorum..sizin ki hangisi?

Kuzenim B-fit spor merkezine başlamıştı.
Özellikle bayanlara olması ve eve yakın oluşundan dolayı bende bir denemek istedim.
Dün üyeliğimi başlattım, ilk gün güzel geçti...
Bakalım zamanla oturacak birşeyler sanıyorum, göbeğimi biraz eritsem benden mutlusu olmayacak...

ben b-fit de ayda 3 kilo verdim..hemde yağdan gitmiş diyetisyenim dedi..çok memnunum..kızlar boğazı tutup b-fite devam...

Ben b-fit`e ara vermek durumunda kaldim ve bu durumdan cok uzgunum
Nasil becerdiysem ayak parmagimi catlatmisim, ama b-fit`te olan birsey degil, buna da aciklik getirmek isterim..
Fakat b-fit ile konustum, ekstrem bir durum oldugu icin 1 ay gidemeyecegim gunleri saglik durumundan dolayi uyeligimin sonuna ekliyecekler.
Bunun icin de ayrica mutlu oldum... Ne guzel zevk alarak gidiyordum, bir an once duzelip devam etmeyi istiyorum...
Herkese de tavsiye ediyorum.. Zevkli cok vakit almayan ama bir o kadar da insani zinde hissettiren bir spor yapmis oluyorsunuz.
Bir onceki arkadasin da dedigi gibi yag yakiyorsunuz... ne varsa sporda var

bende oraya gitmeyi dusunuyodum ama sanırım suan vazgectm:S

bende oraya gitmeyi dusunuyodum ama sanırım suan vazgectm:S

Bu avcılar şubesine özgümü bilmiyorum ama bence fiyat uygun değil. Ben şuanda aylık 100 liraya Beylikdüzü'nde bir spor salonuna yazıldım. Saat sınırı yok istediğimde gidip istediğim kadar spor yapabiliyorum. Ücrete fitness, step, pilates, dans dahil...

mrb kızlarrr yaklaşık 7-8 aydır bende bfite gidiyorumm.. Cok guzel.bi ortam. Gitmek isteyenlere tavsiyem gidin. Kilo olarak9.5 kilo verdim ama bayagi bi sikilastim. Tavsiye ederimmm

Merhaba İrem90; ben de yenimahalledeyim. Bfit'e başlamak istiyorum. Aylık ücretleri nasıl? Memnun musunuz?
Görüşmek üzere.

Acikcasi bfit salonlarinin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum.30 dakikada bi makinadan digerine araliksiz gecilerek yapilan bir spor vucut icin cokta sagliklik degil.en az 20 dakika cardio yapilarak vucudun isinmasi sonrada duzenli olarak kisinin bunyesine ozel olarak gerekli olan kas gruplarinin calistirilmasi gerekmektedir.sporda kisinin saglik durumu,beden yapisi,yeme duzeni,gunluk hayati goz onune alinarak bireysel hazirlanip bilincli bir sekilde uygulanan program kisiyi en iyi ve dogru ayni zamanda kalici bir sonuca ulastirir.

Bfite bende gittim. Bir faydasını göremedim, hala üyeliğim var ama gidesim yok. Bfit bırakıp evde yaptığım hareketlerle daha güzel kilo verdim.

küçükyalı altıntepe b-fit'i arayıp fiyat aldım. aylık 125 tl, 3 ay üye olursan 296 tl. günde yarım saat spor için çok fazla bu ücret.
cumartesi öğlene kadar açık, pazar günü de yok üstelik.

başka bir şubesine de pilates var mı diye sordum, şu an yokmuş kimse katılmadığı için, ancak ramazandan sonra üyeler için +80 tl , üye olmayanlar içinde 100 tl dedi.
iki sabah iki akşam şeklindeymiş pilatesde.

çok heveslenmiştim gidecektim ama fiyatları öğrenince vazgeçtim, değmez kesinlikle.

halıcının üstündekinden bahsediyorsunuz sanırım ben de ne zamandır oradan bilgi almayı düşünüyodum.evime yakın ama fiyatı bana da pahalı geldi.bu sene spor salonuna gittim 1 ay ama boğaza hakim olamayınca verim alınmadığını anladım :)

Bende şimdi arayıp,fiyat aldım bi şubeden
Öğrenciye 100,banada çok geldi
3 aylık falan daha uygun ama 1 ay gidebilirim anca,1 ay sonra üniversiteye gidiyorum çünkü
Annem çok değil git diyo ama belediye salonu var 2 sokak ilerde,yol parası falan yok daha uygun
Yol parası falanda eklenecek buraya,arada kaldım

ben 1,5 ay evvel burada tesadüf eseri b fit ile ilgili bazı yorumları okudum ve araştırmaya başladım.
aynı mahallede b fit olduğunu öğrenince hemen gidip bilgi aldım ve 1 hafta sonrada başladım. başlıyalı yaklaşık 1,5 ay oldu. ilk ay tam 60 cm inceldim ve 4,5kg verdim.
2 hafta sonra yine ölçüm yapılacak.
ben b fite başlamadan evvel 10 kg vermişdim, ancak inanın bu verdiğim 10 kg neredeyse kimse farketmedi. ancak bfite başladım başlıyalı insanlar beni görünce şok oluyorlar nasıl zayıfladın nasıl böyle inceldin diye. inanın ben bile yeni halime daha tam alışamadım. her aynaya baktığımda bir kez daha şaşırıyorum. ben haftanın 5 günü gidiyorum.
bfite gidipde hiç bir faydasını görmedim diyen kişileri samimi bulmuyorum. 30 dakika o sporu yapıpda incelmemek imkansız. bu kişiler ya düzenli gitmediler yada bfitin kapısına bile uğramadan bu yorumları yapıyorlar. gerçekten incelmek istiyorsanız mutlaka gidip 1 ayda olsa deneyip görün derim. zaten başlayıpda inceldiğinizi görünce istesenizde bırakamayacaksınız.

bu arada ben b-fite başlamadan önce dolu dolu 42 beden giyiyordum. şuan, yani 1,5 ayda 38-40 bedene düştüm.
kızlar inanın denemeye değer.

bende bugün randevu aldım ve ücretsiz deneme amaçlı gidicektim. Sitelerinde yıllık üyelik yaptığınz takdirde aylık 50liraya denk geliyo yazmışlar, bende umutlandım yıllık üye olmasam da en fazla kaç para olur ki diyerek ?? Ancak sizin yorumlarınızı okuyunca oldukça üzüldüm. 120tl nedir ya çok pahalı !!! çok umutsuz bi şekilde bugün denemeye gidicem yorumlarımı gelince bende paylaşırım

merhaba kızlar,

b fite gitmeye devam ediyorum. ben 3 aylık üyelik yapmışdım. pazartesi günü üyeliğim bitiyor. ancak 1 sene uzatıcam busefer. çünkü uzatınca kendimi gitmeye mecbur hissedicem ve devam edicem.
ilk baladığımda 42 beden giyiyordum. şuan, yani 3. ayın sonunda 38 beden giyiyorum.
yaklaşık 10 kg daha fazlam var. kışa kadar vermeyi hedefliyorum. ondan sonrada kilomu korumak için devam etmem gerekecek.
ben çok memnunum.

bugün denemeye gittim çok sıcak kanlılardı, ayrıca sistem çok güzeldi. Alarm sesiyle birlikte hareket edıyoruz :)) aletler de gayet başarılıydı..Ancak fiyat malesefki benim bütçemi aşıyor. Öğrencilere %20 indirim oluyor.. 3aylık ya da yıllık üyelikler, aylık üyeliklerden daha ucuza geliyor haliyle, haberinz olsun, şiddetle tavsye ederim,30dakikadan fazla oldumu zaten aşırı yoruluyorum ben eve gelince hiç birşey yapamıyorum,30 dakikayı yabana atmayın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…