-
- Konu Sahibi rosemarienne
bende 2 gündür gidiyorum:)kadınlar günü kampanyasından yararlandım 3 aylık 180 tl. her şubesinde varmı bilmiyorum ama varsa mutlaka faydalanın..
Bugün Avcılar şubesi ile görüştüm aylık 120 lira imiş. Haftanın her günü istediğimiz saatte hoca eşliğinde kullanabiliyomuşuz. Başlamayı düşünüyorum ama bana biraz uzak iş çıkışı gidip gelmeyi problem etmesem başlayacağım ama şimdilik kararsızım.
Uzun zamandır yazan olmamış yokmu şuan aktif olarak giden?
bende oraya gitmeyi dusunuyodum ama sanırım suan vazgectm:S
b-fit etkisini hızla gördügünüz bir sistem hemde her zaman antrenor esliginde en guzel yanı seni kontrol altına alıolar 3 gun gitmezsen seni spora teswik etmek için arıyorlar bence gayet basarılı bir sistemm denemek isteyen arkadaslar varsa ben ankara yenimahalle subesine yazıldım benimle baslamaak isteyenleri bekliyorum buraya yazın birlikde paylaşalım
küçükyalı altıntepe b-fit'i arayıp fiyat aldım. aylık 125 tl, 3 ay üye olursan 296 tl. günde yarım saat spor için çok fazla bu ücret.
cumartesi öğlene kadar açık, pazar günü de yok üstelik.
başka bir şubesine de pilates var mı diye sordum, şu an yokmuş kimse katılmadığı için, ancak ramazandan sonra üyeler için +80 tl , üye olmayanlar içinde 100 tl dedi.
iki sabah iki akşam şeklindeymiş pilatesde.
çok heveslenmiştim gidecektim ama fiyatları öğrenince vazgeçtim, değmez kesinlikle.
küçükyalı altıntepe b-fit'i arayıp fiyat aldım. aylık 125 tl, 3 ay üye olursan 296 tl. günde yarım saat spor için çok fazla bu ücret.
cumartesi öğlene kadar açık, pazar günü de yok üstelik.
başka bir şubesine de pilates var mı diye sordum, şu an yokmuş kimse katılmadığı için, ancak ramazandan sonra üyeler için +80 tl , üye olmayanlar içinde 100 tl dedi.
iki sabah iki akşam şeklindeymiş pilatesde.
çok heveslenmiştim gidecektim ama fiyatları öğrenince vazgeçtim, değmez kesinlikle.