B-fit

rosemarienne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
35
1
kıslar bu spor merkeziyle iligili deneyimlerinizi yazarmısnız bende bu ay başlıyorum b_fit spor merkezine 8 kilo fazlam var bide bu sayede iş fırsatı sağlıyorlarmış bayanlara yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum

ben başlayalı 3 hafta oldu özel sektörde çalışan ve spora vakit ayıramayan biri olarak gayet memnunum ortamı gerçekten çok güzel en önemlisi hijyenik olması internet sitesinde anlatıldığı gibi herşey, spordan sonra kendimi inanılmaz huzurlu ve mutlu hissediorum kesinlikle tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cvplayabilirim,,,

ben de tam bunu inceliyordum.
ankarada oturduğum semtte açılmış.
yalnız bayanların olduğu ve hergüne izin verildiğini duydum
ücretlendirme durumu nedir acaba:26:

Gecen hazırn ayında basladım ramazanı dondurmak kaydıyla uye oldum cok duzenlı gıttım ve dıyet mıyet hıcbısey yapmadm zatn kılom yoktu amac forma gırmek sıkılasmaktı neysee gıttım hazırn temmuzun ortasında tatıle cıktım derken daha gıtmedm ve temmuzun sonunda hamıle oldugumu ogrendıgım ıcın bırkmak zorunda kaldım tabıkı uyelıgımı dondurdum kısmetse dogmdn sonra kılolrımı atmak ıcın solugu orda alacgım:)))) dusunen arkadslra tavsıye ederım bıkere kılo vermesen bıle ınsn kendını cok rahatlamıs hıssedıo bıraz delı dana gıbı kosuosun ama esneme odasında yaptıgım pılates lastıgıyle olan egzersızler ve akabındekı esnemee ve veee tabıkıııı ordan cıkarken kı haz tarıf edılmez delı gıbı spor yapmak ıstıorum ama evde suan anca hafıf pılates takılıorum:)) cok uzattım kısaca gıtmek ısteyene gıt derım:)))

bende b-fit e yazıldım, 2. haftam.
yarım saat spor yapıyorsunuz ve antrenör mutlaka yanınızda oluyor. yani bilinçsiz spor yok.
her tarafım ağrıyor :)) bu demek oluyor ki vucudum çalışmaya başladı :)))

tavsiye ederim herkese, günde yarım saat spor sıkmıyor eğer benim gibi spor yapmayı sevmiyorsanız

günde yarım saat yeterlimi gitmişken bir saat yapayım diyemiyor musunuz? en az haftada kaç gün gidilirse kilo vermeye yardımcı oluyor? bende acıbadem şubesiyle görüştüm en kısa sürede gidip kayıt yaptırmayı planlıyorum

ben gecen sene 6 ay gittim başladıgımda XL dım 6 ay sonunda M bedene düştüm kilo 4 kilo verdim ama sıkılaştım 64 cm inceldim ben çok memnun kaldım , çok mutlu cıkıyordum spordan , yarım saat yeterli oluyor gireyim spor yapayım derken 1 saati buluyordu şiddetle tavsiye ederim

Bugün Avcılar şubesi ile görüştüm aylık 120 lira imiş. Haftanın her günü istediğimiz saatte hoca eşliğinde kullanabiliyomuşuz. Başlamayı düşünüyorum ama bana biraz uzak iş çıkışı gidip gelmeyi problem etmesem başlayacağım ama şimdilik kararsızım.
Uzun zamandır yazan olmamış yokmu şuan aktif olarak giden?

uygun diyorlardı b-fit salonunu fiyat olarak.ama 120 lirada az değil yani aylık.

bugün bfit e başladım antalyadayım ben öğrenci olduğum için 80 tlye yazıldım normal fiyat 100 tl güzeldi ilk denemem
yarım saat ama epey terletiyo:118:

b-fit etkisini hızla gördügünüz bir sistem hemde her zaman antrenor esliginde en guzel yanı seni kontrol altına alıolar 3 gun gitmezsen seni spora teswik etmek için arıyorlar bence gayet basarılı bir sistemm denemek isteyen arkadaslar varsa ben ankara yenimahalle subesine yazıldım benimle baslamaak isteyenleri bekliyorum buraya yazın birlikde paylaşalım

Ben de ankara tunalı şubesine gidiyorum, ama hem işlerimin yoğunluğu hem de hava şartları yüzünden haftada iki kez gidebiliyorum, hedefim haftada 4 ya da 5 defa gitmek, o zaman çok iyi sonuç alınacağına eminim..b-fi çok faydalı ve eğlenceli bence, 30 dk az gibi görünüyor ama gayet yorucu, ter içinde kalıyorsunuz, bir de hoca sürekli başınızda birebir herkesle ilgileniyor, eğer kalabalıksa hep beraber istasyon şeklinde yapıyorsunuz, eğlenceli oluyor, eğer gittiğiniz saatte tek siz varsanız hoca birebir sizinle ilgileniyor, merak edenlerin gidip denedikten sonra karar vermesini öneririm..

merhaba ben istanbul emniyetevleri şubesine son 2 haftayı saymazsak aktif olarak 2 aydır haftanın 4 günü gidiyorum tabiki diyet eşliğinde 1. ay sonuçlarım 4,5 kilo vermiş ve toplamda 46 santım incelmişim isteyenler medine hanıma sorabilir medine hanımı ve spor eğitmenlerini hayatımda ilk defa orada tanıdım asla reklam amaçlı değil yazdıklarım

ben çok sevdim açıkcası hem spor yapıyor hem eğleniyorsunuz yarım saat nasıl geçti anlamıyorsunuz bile bence mutlaka deneyin

ama unutmayın eğer amacınız benim gibi kilo vermek ise mutlaka diyetde yapmalısınız

bende 2 gündür gidiyorum:)kadınlar günü kampanyasından yararlandım 3 aylık 180 tl. her şubesinde varmı bilmiyorum ama varsa mutlaka faydalanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…