Merhaba,
Bu sene nisan ayında başladım ve toplam 23 kez-gün-gittim.Kilo vermedim ama toplamda 24cm inceldim.Benim kilo sorunum yok,bel-sırt ağrılarım nedeni ile gittim bir de doğumlardan dolayı göbeğim vardı onun için gittim,haftada 4 gün gidiyordum,yarım saatin ardından gevşeme hareketlerinin hemen öncesinde kendimce 50 twist+50 mekik yapıyordum,hemen ardından da bitirme hareketleriyle bitiriyordum.Toplamda 1 saati ancak buluyordu..
Daha ilk haftadan itibaren vücudumun elastikleştiğini farkettim,eğilip kalkarken bile bunu hissedebiliyordum.Sırt ve bel ağrılarım yokoldu!
B-ft kilo verdirmez,kendinizi zinde hissetmenizi sağlar,bunu yaparken de sizi delicesine yormaz,tıkanıp kalmazsınız ya da terden yapış yapış olmazsınız..
Ben gittiğim yerde 60yaş hanımlarla bile karşılaşıyordum ki kendileri her sabah 9da spordaydılar haftanın 5günü geliyorlarmış hem de!
Kısacası;
Eğer bedeninize çok yüklenmeden spor yapmak,incelmek ve en önemlisi vücudunuza esneklik-rahatlık sağlamak amacındaysanız burayı seçiniz ama daha hırçın spor yaparım derseniz sizi burası kesmez...Kilo için bğazınızı tutmayı da unutmayın lütfen..