- 30 Mayıs 2010
- 1.303
- 8
:))
siz memnunsunuz sanırım değilmi??
Evet gerçekten memnunum. Üstelik bunu kendini bildi bileli spor yapan, aklınıza gelebilecek hemn hemen her dalda spor yapmış biri olarak söylüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))
siz memnunsunuz sanırım değilmi??
Evet gerçekten memnunum. Üstelik bunu kendini bildi bileli spor yapan, aklınıza gelebilecek hemn hemen her dalda spor yapmış biri olarak söylüyorum
arkadaşlar, ankara da gidenler var mı? fiyatlar hakkında bilgi arıyorum.
bir de haftanın kaç günü gidiliyor?[/Q UOTE]
en az 3 gün ama 6 günde gidebiliyorsun
ben 1 ayımı tamamladım ama hiç memnun kalmadım ya daha da şiştim gibi geldii:26:
Bırakın şu oyuncak ,uydurma aletlerle çalışmayı. Tam anlamıyla cardio(Koşu bandı, eliptik bisiklet) ve ağırlık makinaları olan bir spor salonuna yazılın. 30-40 dk arası cardio , daha sonra da hocanın vereceği programa göre ağırlık makinaları ile çalışın. Beslenmeye de ayarı verin bakın bakalım vücudunuz nasıl günden güne güzelleşiyor.
merhaba herkese ben bfite dün başladım geçen hafta deneme için bir gün gitmiştim.aletlerle aerobik hareketleri birarada.ben memnun kaldım.turkcellin kampanyasından faydalandım 2 aya 1 ay bedava gidicem.haftada 4 gün gitmeyi düşünüyorum.her hafta etkilerini yazmaya çalışırım.bakalım ne sonuç alıcam.
iki aya bir ay bedava mı o nasıl oluyor ki bana hiç bahsetmediler kampanyadan şubeden şubeye değişiyor olabilir mi nasıl yararlanabilirim bende bundan acaba?
bi de ne kadara yaptırdın acaba sen bu kampanyayla üyeliğini??
her şubede vardır heralde arkadaşım ama ben şifre ile üye oldum 2 aya 1 ay bedava gidicem.aylık 69 tl.
Bazı şubeler daha pahalı.
Ben gittiğim şubenin sahibiyle görüşmüştüm.
Bağdat caddesi vs gibi lüks kesime hitap eden yerlerde de şubeler açılacağını söylemişti.
Bu tür yerlerdeki şubeler daha farklı fiyatlandırmaya tabi tutulacak ama sistem olarak farkları olmayacak demişti.