- 9 Ocak 2015
- 19.287
- 80.177
Yemeyi düşünmemeye çalııyorum off hep evde olunca böyle oluyor çok zoooor ama yemicem mayısta 65 olmam laaaazımtatlım güzel yaz günlerinde giyeceğin güzel kiyafetleri hayal et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeyi düşünmemeye çalııyorum off hep evde olunca böyle oluyor çok zoooor ama yemicem mayısta 65 olmam laaaazımtatlım güzel yaz günlerinde giyeceğin güzel kiyafetleri hayal et
teşekkür ederim inşallah devamı gelir önümüzdeki salı b fit te ölçülerim tekrar alınacak çok merak ediyorum farkıafiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun
tatlım ben tartılmıyorum önümüzdeki salı b fit te ölçüm yapılınca paylaşımcam sıkılaştığımı fark ediyorum bakalım sonuç ne olacakGünaydın Rolla
çok güzel gidiyorsun
şu an kaç kilosun
tatlım ben tartılmıyorum önümüzdeki salı b fit te ölçüm yapılınca paylaşımcam sıkılaştığımı fark ediyorum bakalım sonuç ne olacak
hatırlıyorum soyanın sayasından senin nasıl gidiyor sen kaç kilosunhadi baklaım hayırlısı
takip edeceğimmmm seniii
hatırladın demi beniii
yakında bende döneceğim aranıza azdaha kilo alayımdaaaaa
hatırlıyorum soyanın sayasından senin nasıl gidiyor sen kaç kilosun
acele et yaz geliyorben bazı problemlerden dolayı diyeti bırkmıştım
kilolar istem dışı da olsa gitmişti en son geçen pazartesi 63-64 kg idim
ama şimdi bilmiyorum sevindirici haberler gelince eeee haliyle kalabalık sofralar olunca 5-6 gündür resmen yaydan çıktım sürekli yiyorum kanımca 66kg üstü olduğunu hissediyom ama tartılamak istemiyom şuan haftaya yüzleşcem kendimle biraz daha yiyeyimm
günaydın cnm[/QUOTEsanada günaydın mutlu bir gün geçirmen dileğiylegünaydın cnm