- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
afiyet olsun cnm sende benim gibi normal ev yemekleri yiyip zayıflıyorsunsabah 06.00 1yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin
1 dilim ekmek 1çeri domatesEki Görüntüle 1429453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun cnm sende benim gibi normal ev yemekleri yiyip zayıflıyorsunsabah 06.00 1yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin
1 dilim ekmek 1çeri domatesEki Görüntüle 1429453
evet tatlım benim listemde yasak yok her şeyden az yemek var ev yemeği gibisi yokafiyet olsun cnm sende benim gibi normal ev yemekleri yiyip zayıflıyorsun
aynen bende ev yemeğini çok seviyorum herşeyden tadındaevet tatlım benim listemde yasak yok her şeyden az yemek var ev yemeği gibisi yok
Çok haklısın ortama ayak uydurmak gerekiyor bazenara 10.00 şekersiz sütlü türk kahvesi
1küçük dilim yaş pasta
yasak yok dengelemek varEki Görüntüle 1429624
teşekkür ederim birbirimize destek olarak bu işi başarıcaz bende senin günlüğüne fırsat buldukça uğruyorumÇok haklısın ortama ayak uydurmak gerekiyor bazen
yememek olmaz
telafi ettikten sonra bişey olmaz
bu arada günlüğünü zevkle takip ediyorum
başarılar dilerim
İnşallah hep birlikte yaza fıstık gibi olucazteşekkür ederim birbirimize destek olarak bu işi başarıcaz bende senin günlüğüne fırsat buldukça uğruyorum