b fit + diyet hadi bakalım hayırlısı

ara 10.00 şekersiz sütlü türk kahvesi
1küçük dilim yaş pasta
yasak yok dengelemek var
2015-02-24 09.29.09.jpg

Kesinlikle olla, post: 39599276, member: 580492"]ara 10.00 şekersiz sütlü türk kahvesi
1küçük dilim yaş pasta
yasak yok dengelemek varEki Görüntüle 1429624 [/QUOTE]
Kesinlike çok iyi yapıyorsun ben ne zaman canımın çok çektiği bir şeyi yemediysem sonrasaldırıp 2 katını yyerdim en güzelini yapıyorsun

[/QUOTE]
Kesinlike çok iyi yapıyorsun ben ne zaman canımın çok çektiği bir şeyi yemediysem sonrasaldırıp 2 katını yyerdim en güzelini yapıyorsun[/QUOTE]
Ben bir parça gofretimi yiyim o zaman :KK53:
teşekkür ederim birbirimize destek olarak bu işi başarıcaz bende senin günlüğüne fırsat buldukça uğruyorum
İnşallah hep birlikte yaza fıstık gibi olucaz:21:

Kesinlike çok iyi yapıyorsun ben ne zaman canımın çok çektiği bir şeyi yemediysem sonrasaldırıp 2 katını yyerdim en güzelini yapıyorsun[/QUOTE]

İnşallah hep birlikte yaza fıstık gibi olucaz:21:[/QUOTE]
İnşallah... İnşallah

İnşallah hep birlikte yaza fıstık gibi olucaz:21:[/QUOTE]
inşallah hep birlikte

öğle13.00 yemeğin biraz fazla gözüksede çoğu sebze ve yoğurt 2tane yaprak sarma yoğurtlu kabak salatası haşlanmış kabak üzerine yoğurt 1tane etli biber dolma 1kaşık çerkez tavuğu çeri domates maydanoz acı biber turşusu
2015-02-24 12.45.38.jpg

eyer çeşit fazla ise herşey den iki kaşık kuralı

yine müthiş bir iştah patlaması yaşıyorum regl oluyorum bu sefer kendimi tutmayarak değişik bir taktik uyguluyorum (tabi fazla abartmadan) bıraktım sanmayın en kısa sürede yine buralardayım spora devam her akşam iş çıkışı yarım saat bu kiloları vericez başka yolu yok

X