- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Tedirgin günler geçiriyorum gülüm ağrı sizi falan Dr a gidip geliyorum.sende ne var ne yokasya_01 canım nasılsın pek gotemedım senı
Tamam canim sen takip et beni..elestirebilirsin..kizmamAaaaaaa bak olmadi şimdi yarindan itibaren seni takipteyim yarim saat yürüyüşle basla canm bak gör o yürüyüş snaa nasil iyi gelecek
Cok gecmis olsun size...allah sifa versin sıkıntınız neyseTedirgin günler geçiriyorum gülüm ağrı sizi falan Dr a gidip geliyorum.sende ne var ne yok
Tedirgin günler geçiriyorum gülüm ağrı sizi falan Dr a gidip geliyorum.sende ne var ne yok
sağolasın gülüm hastalık değilde riskli hamilelik dönemi yaşıyorum şu an.rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.ve herkesin yavrusunuda tabiCok gecmis olsun size...allah sifa versin sıkıntınız neyse
ben 7 24 yatmak zorundayım dediğin gibi hava kasvetli insanın psikolojisi alt üst birde hareketli bir yapım vardı şu an ki hareketsizlik değişik duygu durumuna sokuyor beni.çık gez özlemim kafanı dağıtHergun aynı sıkıcı havalarda garıp yagmur kasvet
Kac kilosun bakim suan ?Tamam canim sen takip et beni..elestirebilirsin..kizmam
zaten 10 kiloyu yemekten cok hareketsizlikten aldim resmen
78.9Kac kilosun bakim suan ?
Cesminaz madem ayagina takilan yok cik yuruyus yap canim hateketli olmak iyidir bak bugun ben yarim saat yurudum aklim hala yuruyuste 1 saat yurumeliydim ama yuruyemedim canim sikildiKizlar nasil spor yapiyorsunuz ,bana da aşılayınn
Sayılı gün elbet geçecek...bebisi hayırlisiyla kucagina aldiginda unutcaksin hepsinisağolasın gülüm hastalık değilde riskli hamilelik dönemi yaşıyorum şu an.rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.ve herkesin yavrusunuda tabi
Ya ayagima takilan var iste...kizimi birakcak kimsem yok..Cesminaz madem ayagina takilan yok cik yuruyus yap canim hateketli olmak iyidir bak bugun ben yarim saat yurudum aklim hala yuruyuste 1 saat yurumeliydim ama yuruyemedim canim sikildi
Hmm tamam anladim simdik o zaman evde yapabikirsin istersen. kac yasinda kizinYa ayagima takilan var iste...kizimi birakcak kimsem yok..
yoksa dağ tepe bayır hep benim
4 e dogru gidiyoruz ☺Hmm tamam anladim simdik o zaman evde yapabikirsin istersen. kac yasinda kizin
İnş canım yaaSayılı gün elbet geçecek...bebisi hayırlisiyla kucagina aldiginda unutcaksin hepsini
Hmm benimle yarisa ne dersin ? Bende 71.7 kiloydm cuma günü bakalm ramazana kadar ben mi daha cok kilo vericm yoksa sen mi ha ne dersin
ben 7 24 yatmak zorundayım dediğin gibi hava kasvetli insanın psikolojisi alt üst birde hareketli bir yapım vardı şu an ki hareketsizlik değişik duygu durumuna sokuyor beni.çık gez özlemim kafanı dağıt
Güncel kilo kaç suan özlemim pek bişey kalmadı galibaSaglıkla bebegını alınca kucagına bol bol gezersın yaza ele avuca gelır koyarsın arabasına gezersınız sımdı yat guzelce bak kendıne hava burda bır acıyor bır kapıyor ınsanın bısr yapası gelmıyor 2 gundur yuruyuse cıkmadım yarın cıkıcam kendıme gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?