- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Kizlar mrb. Adanadayiz cok yorulduk bebis mahvetti beni. Hepinizi canigonulden kutlarim. Bi tek arti benim
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel Adanadasın :) benim gitmeme daha çok var sen gerçi geri döneceksin galiba.. Okullar daha kapanmadı :) Adananın neresindesiniz ? bizimkiler SeyhandaKizlar mrb. Adanadayiz cok yorulduk bebis mahvetti beni. Hepinizi canigonulden kutlarim. Bi tek arti benim
Emelcim menün tam Adanaya yakışır ama eksikler var :) Oraya gitmişken tadını çıkar bence :))SABAH 08.00 7-8 minicik daldan kopartigip yedigim yenidunya 7-8 de erik.
KAHVALTİ 10.30
el buyuklugu ekmek
6-8 p.kizartma
2 kk suzme peynir
1 yk kadar yumurtali menemen
SAAT12.00
1 Ay dilimi kavun
1kozlenmis acibiber
Avuc ici kadar ekmek
(Buyuk yengede yedim toktum ama israr etti bide k.valide ile limoniler yemesem kuserdi hatta sabah yedim dedim ora ayri bura ayri diye de trip atti )
SAAT 14.00 t.kahvesi (sekerliydi)
SAAT 16.00
1 Kase kisir
Marul
2 kocaman su bardagi ayran
Aksamda salata ve sarma dolma var yogurtta ama cok az yerim :)
Allahbyardimcin olsun emine cocukla zor canim.Selam kızlar emel dışında eksik galiba herkes. Bn çok yoğun stresli vede yorgunum. Kilo 97 ya rabbi şükür. Bu hafta işe kızı da götürüyorum bakıcısının babası rahatsız. Büşra yla ders ne mümkün. Çok zor oluyor hem ona hem bana. Dua ediyorum şu iki hafta su gibi geçip gitsin