• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Gec günaydın aslında 7 de kalktım ama yıne gerı yattım :))))reglıden dolayın2 gundur yuryus gıdemıyorum benım agrı vs fala oluyor herkese kacamaksız gızel gubler dılerım ozellıklr kendıme reglıde aserme yasıyorum resmen @EMELinEMELi kaptan kızabılırsın bugun menume :) ama brnı bılıyosun ben kacamak pek yapmam ıns dızgınlerım kendımı

Aaaaaaa bak olmadi şimdi yarindan itibaren seni takipteyim yarim saat yürüyüşle basla canm bak gör o yürüyüş snaa nasil iyi gelecek
Tamam canim sen takip et beni..elestirebilirsin..kizmam:KK55:
zaten 10 kiloyu yemekten cok hareketsizlikten aldim resmen

Hergun aynı sıkıcı havalarda garıp yagmur kasvet :KK43:
ben 7 24 yatmak zorundayım dediğin gibi hava kasvetli insanın psikolojisi alt üst birde hareketli bir yapım vardı şu an ki hareketsizlik değişik duygu durumuna sokuyor beni.çık gez özlemim kafanı dağıt

sağolasın gülüm hastalık değilde riskli hamilelik dönemi yaşıyorum şu an.rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.ve herkesin yavrusunuda tabi:KK36:
Sayılı gün elbet geçecek...bebisi hayırlisiyla kucagina aldiginda unutcaksin hepsini:KK200::anneadayı:

Cesminaz madem ayagina takilan yok cik yuruyus yap canim hateketli olmak iyidir bak bugun ben yarim saat yurudum aklim hala yuruyuste 1 saat yurumeliydim ama yuruyemedim canim sikildi
Ya ayagima takilan var iste...kizimi birakcak kimsem yok..
yoksa dağ tepe bayır hep benim:KK64:

ben 7 24 yatmak zorundayım dediğin gibi hava kasvetli insanın psikolojisi alt üst birde hareketli bir yapım vardı şu an ki hareketsizlik değişik duygu durumuna sokuyor beni.çık gez özlemim kafanı dağıt

Saglıkla bebegını alınca kucagına bol bol gezersın yaza ele avuca gelır koyarsın arabasına gezersınız sımdı yat guzelce bak kendıne hava burda bır acıyor bır kapıyor ınsanın bısr yapası gelmıyor 2 gundur yuruyuse cıkmadım yarın cıkıcam kendıme gelırım

Saglıkla bebegını alınca kucagına bol bol gezersın yaza ele avuca gelır koyarsın arabasına gezersınız sımdı yat guzelce bak kendıne hava burda bır acıyor bır kapıyor ınsanın bısr yapası gelmıyor 2 gundur yuruyuse cıkmadım yarın cıkıcam kendıme gelırım
Güncel kilo kaç suan özlemim pek bişey kalmadı galiba

Back