- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Insan sporunu yapunca kendini daha dinamik hissediyor bravooo45 dk yürüyüşümü de yaptım geldim
Canım menün sağlıklı görünüyor.Ben de menü bildireyim o zaman unutmadan.
Sabah 06.30 civarı sade kahve içmiştim.
11.30 gibi yumurta, peynir, domates, yeşil biber yedim ( evde olmadıgımdan bu saate sarktı )
Arada yine kahve içtim
Saat 15.30 filan gibi ciğer kebabı ( sadece ciğerlerini ) pişmiş domates ve 1 dilim ekmek yedim.
Su sorunu var bende bunu aşmaya çalışıyorum o yüzden su içmeye çalıştım.
Birazdan yarım saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum ekstra bir şey yaparsam yazarım.
Ve akşam ayran ve salatalık gibi şeylerle geçiştirmeye çalışcam umarım acıkmam.
Reglim yaklaşıyor içimde tatlı isteği fışkırıyor kızacaksınız ama kendimi tutamadım birazcık bisküvili yaş pasta yedim.
1 dilim kadar. Pişmanım ama son pişmanlık neye yarar...
Bravo canm cook iyi yapmissin45 dk yürüyüşümü de yaptım geldim
Iyi geceler canmİyi geceler kizlar.
Aaaa spor candir yaa sen yapmiyomusn sevmiyomusun yapmak mi istemiyosun zamanin mi yok hangisi canmKizlar nasil spor yapiyorsunuz ,bana da aşılayınn
Zamanim yok....bacaklarim cok agriyor...Aaaa spor candir yaa sen yapmiyomusn sevmiyomusun yapmak mi istemiyosun zamanin mi yoj hangisi canm
Zaman neden yok çalışıyomusun?Zamanim yok....bacaklarim cok agriyor...
gecen sene düzenli yapardim bi baslayamadım
totomu kaldıramiyorum resmen
Ee çalışmiyorsan neden zamanin yok anlamadm suan küçük bebeğin felan mi var ?hayırr
Tembellikten zamanim yok...Ee çalışmiyorsan neden zamanin yok anlamadm suan küçük bebeğin felan mi var ?
Aaaaaaa bak olmadi şimdi yarindan itibaren seni takipteyim yarim saat yürüyüşle basla canm bak gör o yürüyüş snaa nasil iyi gelecekTembellikten zamanim yok...
mutlaka insan cok isterse vakit buluyo..
bahanem cok
Nerdesin kacak?
Mavisim aksam icin.pilav ve mercimek ustuste gelmis ama 3 kasik da cok degil iyi canim zatii su da simdilikmis :) salata sevmiyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?